Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

6 retter & 7 vine: Fabelagtig Winemakers Dinner hos Arthur

Du skal være logget ind for at gemme dette tilbud.

Login eller Opret


De fleste i og omkring Viborg kender Restaurant Arthur for stedets høje gastronomiske kvalitet og ikke mindst de fænomenale lokaler, hvori restauranten er placeret. Nu inviterer stedet indenfor til en fabelagtig Winemakers Dinner, lørdag den 21. september, hvor man som gæst vil opleve særdeles velsmagende retter og ikke mindst skønne vine fra californiske Grgich Hills Estate.

 

Mike Grgich er en kroatisk-amerikansk vinproducent, som for alvor var en faktor i at sætte Californien på vinens verdenskort ved den historiske 1976-smagning i Paris, da hans 1973 Chateau Montelena Chardonnay vandt i den prestigefulde blindsmagning over prominente, franske Bourgogne-vine. Siden har Mike Grgich være pioner i Napa Valley med sin europæiske tilgang og biodynamiske tilgang til dyrkning.

Mikes nevøs (og samtidig winemakerens) datter, Maja Jeramaz, kommer og dirigerer gæsterne godt igennem den hyggelige aften, lørdag den 21. september. Maja vil fortælle anekdoter fra barndommen mellem vinrankerne og sin førstehånds viden om Grgich Hills.

 

Grgich Hills Estate har lokation i californiske Napa Valley (Foto: Terroir Review)

 

Hos Restaurant Arthur har man altid høje ambitioner om at levere fantastisk gourmetmad til gæsterne. Spisestedet er meget sæsoninspireret hvilket betyder, at menuen ofte opdateres og fornyes – nemlig hver måned hvis muligt.

 

Menuen hos Arthur byder på:

Rosé 2018
Rimmede kammuslinger – peberrod – dild og agurk

Fumé Blanc 2014
Jomfruhummer fra Læsø – fermenteret asparges og porre

Chardonnay 2014
Vesterhavstorsk – Karl Johan – jordskok og spinat

Merlot 2012
Fransk ung due – kantarel – græskar

Zinfandel 2012 samt Cabernet Sauvignon 2012
Okse mørbrad – kalve brissel – brændt gulerod – gastrik

Violetta Late Harvest 2016
Efterårs æbler – hvid chokolade og saltet karamel

 

På aftenen vil du altså kunne opleve 6 retter fra Arthurs køkken og 7 flotte vine fra Grgich Hills Estate, samt kaffe og chokolade, til en fornuftig pris på kr. 850,- per person. Datoen er den 21. september, og aftenen starter kl. 18:00.
Der er kun plads til 30 personer i alt, og billetter sælges efter først-til-mølle princippet.

Bestil billet(ter) lige her.

 

restaurant arthur viborg flemming lynderup brygger bauers snakt mathias gade dinnerlust menukort åbningstider gourmet frokost aften fisk skaldyr dlust restaurantguide café caféer 8800
Hos Restaurant Arthur i Viborg (Foto: Restaurant Arthur)

 

Restaurant Arthur

Skriv din kommentar