Valgmuligheder

Bistro Dejavú i Aalborg er placeret centralt i byen på den velkendte Ved Stranden-gade, og har samtidig lokaler i en tidligere vingård. Bag spisestedet står dygtige folk, som bl.a. også ejer Restaurant Applaus. På Bistro Dejavú kan du som stedets gæst nyde det traditionelle franske køkken og høj gastronomisk kvalitet i flotte lokaler. Som stedets gæst kan du bl.a. nyde franske klassikere som østers, frølår eller foie gras, men altid med Bistro Dejavú’s eget twist. Dejavú besidder også et fantastisk fransk vinkort. På bistroen kan du spise til frokost eller aften. Angivede åbningstider er køkkenets åbningstider.

 

Hvad siger restauranten selv?
“Franske klassikere i Aalborg – Nordens Paris – vi serverer alt det du kender fra det franske køkken og i nogle rammer der giver dig et dejavú til The Great Gatsby. Vi kan vores håndværk og glæder os til at give dig en fantastisk oplevelse, både når du besøger os til en hverdagsfrokost og når du har kridtet banen op til en aften hvor du giver dig hen med de store franske retter og vine.”
– Bistro Dejavú

 

Kendetegn

Gourmet, Fransk inspireret, Nordiske twists, Søsterrestaurant til Applaus, Placeret centralt, Moderne indretning & intime lokaler, Placeret i Simonis Gaard, Ved Stranden, Høj gastronomisk kvalitet, Godt vinkort, Franske klassiske retter, Nyere retter, Asparges, Østers, Frølår, Kaviar, Foie gras, Carpaccio, Kød, Okse, Kvie, Gris, Fisk, Pighvar, Bouillabaisse, Tarteletter, Jordbær, Tærte, Oste & desserter


Resumé
Restaurant Navn:
Bistro Dejavú
Verificeret af:
Dato:
Rating:
51star1star1star1star1star Baseret på 3 anmeldelser

Tilbud fra Bistro Dejavú

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket

Frokostkort

  • ALLE RETTER: 95 KR.

    Afhængig af, hvor sulten du er, anbefaler vi, at du vælger 1-2 retter.

  • Østers, 3 stk.

    Serveres med grillet citron og rødvinsmarineret skalotteløg.

  • Skagentoast

    Serveres med brioche, rejer, krebsehaler, pocheret æg og hollandaise .

  • Skaldyrshotdog

    Serveres med brioche og cremet salat på skaldyr.

  • Dampede blåmuslinger

    Serveres med cremet flødesauce.

  • Tatar på Himmerland kvæg

    Serveres med æggeblomme, urtecreme, syltede løg og chips.

  • Stegt foie gras

    Serveres med crouton, rabarber, citron confit og ramsløg.

  • Omelet

    Serveres med svampe, spinat, landskinke og comté.

  • Stegt vesterhavsfisk

    Serveres med syltede hvide asparges, ramsløg og smør blanquetsauce.

  • Frølår

    Serveres med persille og hvidløg.

  • Udvalg af franske oste

    Serveres med knas og sylt.

  • Jordbær

    Serveres med rabarbersorbet, estragonknas og luftig sabayonne.

  • Canelés

    Serveres med appelsinsirup og vanilje.

  • TILKØB:

    15g Baerii kaviar: 195 kr. / 30g Baerii kaviar: 390 kr. / Pommes frites + mayo: 45 kr.

4-retters menu

  • 4-retters aftenmenu

    395,-

    Grillet jomfruhummer med lardo, blommetomater, nye ærter og brunet smør. | Stegt vesterhavsfisk med syltede hvide asparges, ramsløg og smørblanquet sauce. | Røget okse med hjertesalat, grillet majs, bacon og fyldt pebersauce. | Jordbær med rabarbersorbet, estragonknas og luftig sabayonne.

Klassisk

  • Østers (pris pr. stk.)

    35,-

    med rødvinsvinaigrette og skalotteløg. (Toppes med kaviar 3g pr. stk. 45,-)

  • Østers-selection (6 stk.)

    255,-

    2 x østers naturel, 2 x frittet østers med tatarsauce, 2 x østers i østercreme med kartoffel og kaviar.

  • Frølår

    90,-

    med persille og hvidløg.

  • Baerii kaviar 30g

    445,-

    med creme fraiche, løg og ristet brioche.

Forretter

  • Carpaccio af mørbrad

    125,-

    med syltede tomater, druer og friskrevet foie gras og trøffel.

  • Glaseret kalvebrissel

    130,-

    med nye ærter, morkler og peberglace.

  • Vesterhavsfisk

    135,-

    med syltede hvide asparges, ramsløg og smørblanquet sauce.

  • Grillet jomfruhummer

    135,-

    med lardo, blommetomater, nye ærter og brunet smør.

  • Foie gras au torchon

    150,-

    med rabarber, salater og brioche.

  • Tatar á la Dejavu

    150,-

    Rå okse rørt med løvstikkecreme, æggeblomme, chips, revet foiegras og trøffel.

  • Tilkøb til de retter, du ønsker:

    Stegt foie gras 75,- | Kaviar 15g 195,- | Pommes frites + mayo 45,-

Hovedretter

  • Røget okse

    225,-

    med hjertesalat, grillet majs, bacon og fyldt pebersauce.

  • Morkelfarseret vagtel

    135,-

    med aspargesrisotto, nye løg, røget marv og æblesauce.

  • Hel grillet sort hummerhale (DAGSPRIS)

    med morkler, løg, saltet mandler og cremet andesauce.

  • Stegt pighvar

    255,-

    med sauté af majs og svampe, spinat og morkelsauce.

  • Rib-eye 250g

    285,-

    med bordelaise, bearnaise sauce og pommes frites.

  • ”Tournedos Rossini”

    395,-

    Mørbradbøf på crouton med stegt foie gras, sauce bordelaise og friskrevet trøffel serveres med glaseret grønt. (Tilkøb ”rossini rossini” HKH Prins Henriks hofret, 15 g kaviar +195,-)

Desserter

  • Jordbær

    95,-

    med rabarbersorbet, estragonknas og luftig sabayonne.

  • Canelés

    95,-

    med appelsinsirup, brændte mandler og vaniljeis.

  • Tærte

    95,-

    med havtorncreme, marengs og vaniljeis.

  • Udvalg af franske oste

    110,-

    med kompot og syltevarer.




01 Anmeldelse Skriv en Anmeldelse

  • 1 Bedømmelse
  1. Fabelagtigt Maden: 5 Service: 5 Jul 22, 2023
    Skrevet af jan@thiemann.dk
    Alt spillede: Maden, betjeningen, vinen, kvaliteten, hyggen. Stort og sjældent set..!
    0

Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

Bedøm nu!

Bedøm nu!