Valgmuligheder

UBAT Veggie er byens første og gennemførte vegetariske- og veganske spisested. Siden genåbningen af Restaurant Tabu i 2016 med Michael ‘Miv’ Pedersen ved roret, har Tabu opbygget stærke relationer og netværk med nogle af Nordjyllands bedste producenter. Ord som økologi, biodynamik samt bæredygtighed er særdeles essentielle og kerneelementer for både disse producenter men også top-restauranten. Deraf opstod også idéen til By Tabu UBAT Veggie, hvor det er muligt at nyde disse fantastiske grønne råvarer igennem lækre retter og menuer hos spisestedet centralt i Aalborg. Placeringen på Vesterå 5, lige ved siden af Restaurant Tabu, sikrer den vigtige og tætte relation mellem de to spisesteder. På UBAT Veggie kan du både spise morgenmad, frokost samt til aften.

 

Hvad siger restauranten selv?
”UBAT Veggie er et vegetarisk og vegansk køkken, hvor kød, fisk og fjerkræ undlades. Fokus er i stedet på jordens velsmagende afgrøder og landsdelens velkendte mejeriprodukter i kombination med Restaurant Tabus kulinariske formåen. Gå på opdagelse i menukortet, hvad enten du er til en hyggelig morgenstund, en god frokost eller aftenens tre smagsfulde retter. Vi glæder os til at se dig!”
– UBAT Veggie

 

Kendetegn

Vegetarisk- og vegansk, Nordisk inspireret, Anmelderrost, En del af Tabu-koncernen, Lokale, gode & grønne råvarer, Sæsonbetonet mad, Nordjysk-inspirerede retter, Innovative & dygtige kokke, God service, Åbner januar 2019, Flexitar, Morgenmad, Frokost, Aften, Plantebaseret, Brød, Grød, Salater


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
UBAT Veggie
Verificeret af:
Dato:
Rating:
4,51star1star1star1star1star Baseret på 8 anmeldelser

Først på dagen (10:00 - 12:00)

  • Grøn morgenstarter (v)

    150,-

    Surdejsbrød & smør. 3 ting afstemt af køkkenet.

  • Surdejsbrød & smør (v)

    50,-

    Vælg mellem: nøddecreme, marmelade, eller ost fra danske mejerier.

  • Den lette (v)

    45,-

    Yoghurt, mysli, sirup & sommerbær.

  • Grøden (v)

    45,-

    Forhør betjening.

  • Æggene

    75,-

    Omelet med svampe & spæde salater.

  • Smørrebrødet (v)

    65,-

    Plantebaseret sommermad – Simone Jespersen. Kartoffelmad med stegte løg, urtemayo & purløg.

  • Klassikeren (v)

    75,-

    Avocado med rødløg, purløg, karse & grillet surdejsbrød.

  • Smoothien (v)

    40,-

    Varierer efter sæson – forhør betjening.

  • Den søde (v)

    65,-

    Vaffel med sommerbær & nøddecreme.

  • v = fås som vegansk.

    (Der tages forbehold for ændringer i menuen på grund af sæson og tilgængelighed)

Frokost (12:00 - 15:00)

  • Frokostretterne serveres med surdejsbrød & smør.

  • Den grønne frokost (v)

    195,-

    2 retter afstemt af køkkenet.

  • Tomater, persillepesto, pinjekerner & bøffelmozzarella

    115,-

  • Hjertesalat med cornichons, pocheret æg, parmesan & estragoncreme

    115,-

  • Avocado med rødløg, purløg, karse & grillet surdejsbrød

    75,-

    (brød serveres ikke på siden)

  • Plantebaseret sommermad – Simone Jespersen (v)

    75,-

    Kartoffelmad med stegte løg, urtemayo & purløg.

  • Tomater i forskellige afskygninger

    85,-

    Syltede, bagte, friske & boullion.

  • Sommerkål med persillecreme, urter & sprøde løg

    100,-

  • Salat af nye kartofler, radiser, persillecreme, syltet agurk & persillesauce

    100,-

  • Pasta med svampe, timian & comendante

    100,-

  • Grydestegt blomkål med blanquette sauce, ristet hamp & karse

    100,-

  • Salat bowl

    85,-

    2 slags – forhør betjening.

  • Frikassé af sommergrønt i sprød butterdej

    125,-

  • Dessert: Vaffel med sommerbær & nøddecreme (v)

    65,-

  • Dessert: Sensommerbær med luftig hvid chokolade

    85,-

  • Dessert: Sorbet af solbær med creme af havremælk, estragon & yoghurt (v)

    85,-

  • Dessert: Flødebolle med hindbærskum & mørk chokolade

    25,-

  • v = fås som vegansk

    (Der tages forbehold for ændringer i menuen på grund af sæson og tilgængelighed)

Aften (Køkken 17:00 - 20:00)

  • Sortiment af snacks (v)

    50,-

    Pris er per person.

  • Veggie menu – til vegetaren

    Surdejsbrød med pisket smør & ristede kerner. / Salat af nye kartofler, radiser, persillecreme, syltet agurk & persillesauce. / Pasta med svampe, timian & comendante ♣ / Grydestegt blomkål med blanquette sauce, ristet hamp & karse ♣ / Sensommerbær med luftig hvid chokolade ♣ / Sorbet af solbær med creme af havremælk, estragon & yoghurt.

  • Veggie menu: 5 retter inkl. brød & smør

    400,-

  • Veggie menu: 3 retter inkl. brød & smør

    250,-

    (De 3 retter er markeret med ♣)

  • Mini veggie – til veganeren (v)

    Surdejsbrød med persillepesto. / Tomater i forskellige afskygninger – syltede, bagte, friske & bouillon. / Sommerkål med persillecreme, urter & sprøde løg. / Sorbet af solbær med creme af havremælk, estragon & yoghurt.

  • Mini veggie: 3 retter inkl. brød & smør

    250,-

  • Alle retter kan købes separat

    200/350,-

    Per ret: kr. 100,-

  • 3 gode glas / 5 gode glas

    150/200,-

  • v = fås som vegansk

    (Der tages forbehold for ændringer i menuen på grund af sæson og tilgængelighed)

Ud af huset (Mellem 11:00 - 20:00)

  • Avocado med rødløg, purløg, karse & grillet surdejsbrød (v)

    75,-

  • Tomater, persillepesto, pinjekerner & bøffelmozzarella

    95,-

  • Sandwich med ost, bagt piment, løg & salat

    105,-

  • Hjertesalat med cornichons, pocheret æg, parmesan & estragoncreme

    95,-

  • Hvid asparges med vinaigrette og urter (v)

    115,-

  • Frikassé af forårsgrønt i sprød butterdej

    115,-

  • Kartoffelsalat med løvstikke, radiser, løg og kapers (v)

    95,-

  • Surdejsbrød med estragon mayo

    35,-

  • Vaffel, rabarber & nøddecreme (v)

    65,-

  • v = fåes som vegansk

    (Der tages forbehold for ændringer i menuen på grund af sæson og tilgængelighed)




02 Anmeldelser Skriv en Anmeldelse

  • 2 Bedømmelser
  1. Dejligt!! Maden: 5 Service: 5 Jan 30, 2019
    Skrevet af amadeusryet
    Rigtig god menu, med tilpasset vinmenu. Dejlig tjener og stemning. Ikke en finger at sætte. Meget tilfreds og glad kunde
    1
  2. Tre skuffede gæster Maden: 2 Service: 4 Jan 23, 2019
    Skrevet af Jakobsen.foltved
    Hyggeligt, god service. Vi var to der bestilte Vinterens kål med ristede nødder og grøntsagssovs. En bestilte Hjertesalat med porcheret æg og estragoncreme. Vi synes prisen, i forhold til det vi fik, er helt hen i vejret. Knap et halvt hjertesalat - et æg - en meget tynd brød chips - esstragoncreme (tynd som vand) i en lille flødekande. Råvarer for max. 6 kr. Det blev der serveret til 95 kr. De var løbet tør for alle (2) de smoothies der var på menukortet kl 12.00 (middag) Miv, jeg havde glædet mig til at besøge Ubat - tog to veninder med derind og har aftalt med to andre på at vi skal besøge Ubat, men det gør jeg ikke efter den her oplevelse. Ingen kan blive tilnærmelsesvis mæt. Havde ventet nogle spændende retter, men blev har skuffet. Håber du revurderer menu-kortet og så tag da hvad det koster. Vi har nok discount. Ønsker dig held og lykke i fremtiden. Lige nu har du brug for det. Venligst tag kritikken positivt, da jeg gerne vil Ubat, men ikke som den er nu. Det er for sølle. Vil hellere betale det det koster for en spændende mad og passende portioner.
    1

Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

Bedøm nu!

Bedøm nu!