Restaurant Bühlmann

LokationAalborg
Status Lukket nuÅbner kl 18:00
Valgmuligheder

På Restaurant Bühlmann i Aalborg kan stedets gæster nyde den fantastiske gourmetmad, de hyggelige lokaler samt den gode og personlige service. Spisestedet har et stort fokus på anvendelsen af helt friske råvarer af høj kvalitet. De ønsker at deres gæster kan smage denne friskhed og kvalitet i deres retter. Restaurant Bühlmann er placeret i det hyggelige hotel Scheelsminde. Hver weekend gør teamet på restauranten 24 stole klar til deres gæster, så de kan opleve en lækker, frisk gourmetoplevelse. Restaurant Bühlmann var desuden nomineret til “Årets Gennembrud 2016” af Den Danske Spiseguide. Vær opmærksom på, at spisestedet kun har åbent fredag og lørdag.

 

Hvad siger restauranten selv?
“En gastronomisk oplevelse af friskhed. I Restaurant Bühlmann handler det om, at servere retter baseret på råvarer, der er så friske, at det er en del af oplevelsen i sig selv. Vi tilrettelægger derfor vores menuer, så vi kan servere menuens vigtigste elementer og råvarer samme dag de er fanget, slagtet, modnet, høstet, plukket, eller røget og gerne lige op til servering, når det giver fagligt mening og bidrager til oplevelsen på tallerkenen. Det naturlige udgangspunkt bliver derfor havet omkring os, hotellets store køkkenhave, naturen, lokale leverandører og ikke mindst de kreative idéer, der skal sætte det hele i spil i forhold til sæsonens muligheder og gæstens oplevelse.”
– Restaurant Bühlmann

 

Kendetegn

Gourmetoplevelse, Kun åbent fre & lør, Nordisk-inspireret, Fransk inspireret, Placeret i hotel, Udkanten af byen, Rolige omgivelser, Friske kvalitetsråvarer, Sæsonbestemte retter & menuer, Fint & forment, God & personlige service, Godt vinkort, Lokale råvarer, Fisk, Kød, Oste, Sødt & desserter, Kaviar, Trøffel


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
Restaurant Bühlmann
Dato:
Rating:
41star1star1star1stargray Baseret på 1 anmeldelse

Tilbud fra Restaurant Bühlmann

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket

Menuen

 • 'Smagen af i dag' - ny menu hver uge

  Kok og kreativ chef Anders Høst og holdet planlægger hver uge menuen ud fra hvad Scheelsmindes køkkenhave, havet, jorden og luften stiller til rådighed netop nu. Smagen Af I Dag betyder også, at jeres endelige menu på dagen er afhængig af om vores råvarer lever op til vores krav til friskhed, kvalitet, smag og nærhed. Her kan du nu se, hvad Anders planlægger til menuen denne uge. Den færdige menu får du naturligvis udleveret, når du kommer.

 • I restauranten har vi én menu inkl. vin- eller saftmenu

  1200,-

  Snacks og velkomst. 6 retter. 6 vine eller saft. (Pris er pr. person)

 • Ost fra vogn med tilhørende vin

  195,-

 • Kaffe & Petit Fours

  95,-
02 Anmeldelser Skriv en Anmeldelse

 • 2 Bedømmelser
 1. Sublim gourmet-oplevelse på grå februardag i 2020 Maden: 5 Service: 5 Mar 06, 2020
  Skrevet af ladsholm@gmail.com
  Var med familien på gourmetrestauranten en onsdag aften i februar 2020. Ubetinget en af de bedste smagsoplevelser, jeg har fået i årtier. Det mest møre og saftige stykke kronvildt, jeg nogensinde har fået. Den bedste gâteau Marcel, jeg har fået i årtier. Et af de bedste hjemmelavede brød, jeg har fået i mange år. Meget højt kvalitetsniveau af maden. Varmeste anbefaling! Menuen bestod af torsk med selleri, soyasauce med sprøde nødder + kronvildt med pommes Anna, bær og svampesauce og pragtfuldt surdejsbrød til + gâteau Marcel med is og sukkerglaserede bær.
  0
 2. Lækker gourmet og kompetente tjenere! Maden: 4 Service: 4 Sep 25, 2018
  Skrevet af Sussi Guldhammer
  0

Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

Bedøm nu!

Bedøm nu!