Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Fusion præsenterer: Sassicaia Winemaker's Dinner

Du skal være logget ind for at gemme dette tilbud.

Login eller Opret


De fleste gæster der tidligere har besøgt Restaurant Fusion, ved at der leveres på højt niveau både gastronomisk og servicemæssigt samt at der altid er en god og hyggelig atmosfære på spisestedet med udsigten over Limfjorden. 👏

 

Restaurant Fusion annoncerer nu, at de afholder et særdeles udsøgt event, når den asiatisk-inspirerede restaurant med nordiske twists præsenterer deres “Sassicaia Winemaker’s Dinner”. Her vil der være mulighed for at smage på hele 8 fantastiske vine i løbet af aftenen, samt en apéritif til at starte hele herligheden ud med. Hertil vil der blive serveret en fantastisk menu, som køkkenet i Fusion står for at kreere og servere. 👌🍷

 

Lidt om producenten, Sassicaia, skrevet af Philipson Wine:

“Sassicaia laver Italiens mest berømte rødvin og er en legendarisk pionér inden for landets vinfremstilling. Som den første italienske vin har Sassicaia høstet 100 point i Robert Parkers berømte Wine Advocate, og vinen tildeles ligeledes rutinemæssigt de ellers svært opnåelige tre glas i Gambero Rosso hvert år. Efterspørgslen på verdensplan er stor – Sassicaia er blevet et samlerobjekt på lige linie med Château Lafite, Latour, Margaux og Mouton-Rothschild.”

 

Menuen er ikke offentliggjort endnu, men når Restaurant Fusion offentliggører denne, opdaterer vi naturligvis tilbuddet her.

 

En oversigt over apéritif samt de 8 eminente vine ses her nedenfor;

 • Apéritif
  2017 Orvieto Classico Superiore Tenuta di Salviano
 • 1. ret
  2016 Le Difese Tenuta San Guido
  2015 Le Difese Tenuta San Guido
 • 2. ret
  2016 Guidalberto Tenuta San Guido
  2015 Guidalberto Tenuta San Guido
 • 3. ret
  2015 Sassicaia Tenuta San Guido
  2014 Sassicaia Tenuta San Guido
 • 4. ret
  2012 Sassicaia Tenuta San Guido
 • 5. ret
  2001 Sassicaia Tenuta San Guido

 

Hele herligheden kan du opleve til kr. 1.299,95,- og begivenheden afholdes den 24. oktober 2018 på Restaurant Fusion. 🥂
– Book en billet til et event i særklasse lige her.

 

Restaurant Fusion