Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Green Neighbour introducerer to nye tiltag

Green Neighbour har netop implementeret to nye og stærke tilbud

 

Green Neighbour, med lokation i Magasin Aalborg, har allerede fået godt fat i kunderne i byen, og det har de netop formået med deres velsmagende og sunde salater, bowls og juices. Herudover er priserne også meget fair ift. kvaliteten af råvarerne samt størrelsen på menuerne.

 

 

Nu introducerer den sunde madkæde, som også har en lokation i Århus, at de introducerer to nye tiltag for deres gæster. Disse kommer til at køre henholdsvis hver søndag og hver mandag fremover.

Om søndagen introducerer stedet deres ‘Greasy Sunday’-tilbud, hvor det er muligt at få en nachos-salat og en iste for kun 89 kr. Tilbuddet kører hver søndag hele dagen, hvilket betyder at dine søndage lige kan blive lidt nemmere.

Hver mandag fremover, har Green Neighbour også implementeret deres ‘Meat Free Monday’-tilbud. Dette betyder, at du hver mandag, og hele dagen, kan få 1 stor bowl + 1 valgfri drikkevare til kun 100 kr. Et godt bud på en mandagsmenu til frokost eller aften.

 

Se mere om Green Neighbour og deres muligheder på menukorter her.

Skriv din kommentar