Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Konkurrence: Anmeld og vind en middag for 2

Nu har du en enestående mulighed for at vinde en middag for to i Aalborg på et valgfrit spisested! – Deltag blot i vores tombola-konkurrence!

For hver anmeldelse, du laver, får du ét lod i tombolaen. Efter konkurrencen er afholdt, vil vi trække lod om en valgfri middag for 2 personer på en restaurant i Aalborg.


Reglerne er simple:

  1. Opret en bruger på Dinnerlust:

   Husk at benytte kontaktbar information, da vinderen kontaktes direkte igennem Dinnerlust. Har du allerede en bruger, så fortsætter du bare til step 2.

  2. Anmeld spisesteder du tidligere har besøgt i Aalborg.

   For hvert spisested du anmelder får du et lod i vores tombola. Dvs. du har større chancer for at vinde des flere spisesteder i Aalborg du bedømmer.

  3. “Like” vores Facebook-side her:

Herefter deltager du i lodtrækningen om at vinde en middag for to på ét valgfrit spisested. Nemt, ikke? 🙂

Held og lykke!

1) Dinnerlust ApS forholder sig retten til at fjerne anmeldelser som fremstår som spam uden varsel. Eksempel herpå er: “Fint”, “Okay”, “Godt” og lign.
2) Ved hver anmeldelse udstedes ét lod. Lodtrækningen er tilfældig, men dine chancer øges desto flere lodder, du har.
3) Anmeldelser fra før konkurrencedatoen medregnes også i tombolaen, da de, som har anmeldt fra start, ikke skal snydes.
4) Vinderen kontaktes direkte igennem deres Dinnerlust-profil. Sørg for at bruge kontaktbar information heri.
5) Dinnerlust betaler vinderens middag op til 1200 kr,-