Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

På Mortens Kro: Gode tilbud i hele efterårsferien

Du skal være logget ind for at gemme dette tilbud.

Login eller Opret


Restaurant Mortens Kro er bestemt én af toprestauranterne i byen, og har eksisteret gennem flere år med fokus på høj kvalitet, god service samt eksklusiv og hyggelig stemning. Nu lancerer restauranten med lokation i Mølleå Arkaden, at de har gode og lækre tilbud til deres gæster i løbet af uge 42, også kendt som efterårsferien.

 

Hele ugen, mandag til lørdag fra 17:30, byder Mortens Kro nemlig familier ind til en dejlig spiseoplevelse til en stærkt reduceret pris. Arrangementet afholdes i samarbejde med Klub NORDJYSKE, og der anvendes lokale og friske råvarer fra Nordjylland i alle retterne.

 

3-retters menuen består af;

  • Forret: ”Byg-otto” af korn fra Aurion i Hjørring med jordskokcreme, flager af pocheret kulmule, jordskokchips, basilikumpure og flager af kål, hjemmebagt biodynamisk brød og lokalt produceret smør fra Aabybro.
  • Hovedret: Langtidsstegt okseflapmeat af kornfodret kødkvæg, serveret med brændte løgskaller, bagte beder og cremet pebersauce med sichuan-peber.
  • Dessert: Karamelpocheret pære med vaniljeiscreme, hylde-/solbær-pure og nøddeknas under signaturchokolade og varm chokoladesauce.

 

Prisen for ovenstående lækre 3-retters menu er kr. 275,- per voksen og kr. 175,- for børn under 12 år. Du kan læse mere og bestille billetter her. Vær opmærksom på, at drikkevarer bestilles ved siden af og ikke er inklusiv i tilbuddet.

 

Type
Tilbud i efterårsferien (uge 42)
Sted
Restaurant Mortens Kro, Mølleå 2-6, Aalborg
Pris
3 retter: 275,- (per voksen) 175,- per barn under 12 år
Dato
Den 15/10 – 20/10, fra 17:30

 

Begivenheden kan desuden findes på Facebook her.

 

Mortens Kro