Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Sushi-tilbud & halv pris til børnene i efterårsferien på Restaurant Fusion

Du skal være logget ind for at gemme dette tilbud.

Login eller Opret


Efterårsferien i uge 42 nærmer sig, og i den forbindelse præsenterer Restaurant Fusion deres efterårsferie-tilbud. Hvert år i efterårsferien forkæler Fusion deres gæster en smule ekstra, så det kan blive en endnu større fornøjelse at tage ud og spise.

 

Denne gang er det et lækkert tilbud af slagsen for alle sushi-elskere, eller dem der gerne vil afprøve noget fantastisk sushi af slagsen. I kan nemlig i efterårsferien nyde en Sushi Deluxe Menu for 2 personer, bestående af 30 stk. blandede sushi, for kun kr. 355,- (normalpris kr. 475,-) 😍😋 Tilbuddet gælder mandag – torsdag i uge 42.

 

Så finder du (måske) ikke et bedre sushi-tilbud denne uge..? 🤗

 

Udover ovenstående sushi-tilbud, så kører Fusion også med et Halv pris til børnene-tilbud i efterårsferien, uge 42. Spisestedet tilbyder nemlig halv pris på maden for børn under 10 år. Dette gælder for samtlige menuer og retter fra stedets menukort (dog ikke ovennævnte Deluxe Menu, som allerede er nedsat samt deres sushi take away).
Tilbuddet gælder også mandag – torsdag i uge 42.

 

Type
Tilbud i efterårsferien (uge 42)
Sted
Restaurant Fusion, Strandvejen 4, st. tv., Aalborg
Pris
For Sushi Deluxe Menu: 355,- (for 2 pers.)
Dato
Den 15/10 – 18/10

 

Restaurant Fusion skriver på deres website,

 

Hvert år i efterårsferien sørger vi for at forkæle vores gæster lidt ekstra, så det kan blive en større fornøjelse at tage ud og spise.
Vi tilbyder f.eks. sushi og gourmet til fordelagtige priser, som du kan læse mere om herunder. Gælder man – torsdag i uge 42.


​Vild med sushi?
Prøv vores Sushi Deluxe Menu for 2 personer bestående af 30 stk. blandede sushi.
Pris i efterårsferien kr. 355,-  (normalpris kr. 475,-)

 

Halv pris til børnene
Nu bliver det ekstra sjovt at invitere børnene på en gourmetoplevelse. Vi tilbyder nemlig halv pris på maden for børn under 10 år.
​Gælder for samtlige menuer og retter fra vores menukort (dog ikke ovennævnte Deluxe Menu, som allerede er nedsat samt vores sushi take away).

Tilbuddene gælder man – torsdag i uge 42.
Frokostbuffet
​Husk at vi også serverer frokostbuffet lørdag den 13. oktober.
Du kan kick-starte efterårsferien med at blive forkælet med alt fra sushi til varme retter og også lidt til den søde tand. Læs mere her.

Håber vi ses i efterårsferien!

 

Restaurant Fusion