Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

To lækre ny-introducerede tilbud hos Green Neighbour

Du skal være logget ind for at gemme dette tilbud.

Login eller Opret


Green Neighbour har allerede på nærende tidspunkt formået at få godt fat i de aalborgensiske kunder, selvom det er kort tid siden de åbnede i Magasin Aalborg. Det har de netop formået med deres velsmagende og sunde salater, bowls og juices.

Herudover er priserne også meget fair ift. kvaliteten af råvarerne samt størrelsen på menuerne.

 

Green Neighbour Aalborg menukort magasin fries shopping åbningstider tilbud grøn mad juice salater bowls dinnerlust

 

Nu introducerer den sunde madkæde, som også har en lokation i Århus, at de introducerer to nye tilbud for deres besøgende. De to forskellige tilbud kommer til at køre henholdsvis hver søndag og hver mandag fremover.

 

Om søndagen introducerer stedet deres ‘Greasy Sunday’-tilbud, hvor det er muligt at få en nachos-salat og en iste for kun 89 kr. Tilbuddet kører hver søndag hele dagen, hvilket betyder at dine søndage lige kan blive lidt nemmere.

Hver mandag fremover, har Green Neighbour også implementeret deres ‘Meat Free Monday’-tilbud. Dette betyder, at du hver mandag, og hele dagen, kan få 1 stor bowl + 1 valgfri drikkevare til kun 100 kr. Et godt bud på en mandagsmenu til frokost eller aften.

 

Green Neighbour

Skriv din kommentar