Brasseriet Viborg

LokationViborg
Status Lukket nuÅbner kl 12:30
Valgmuligheder

Brasseriet Viborg er en hyggelig og centralt-placeret restaurant og café i Viborg. Med sin beliggenhed tæt på Viborg domkirke ved Nytorv, er denne franske perle bestemt et besøg værd. Her bliver der lavet hjemmelavet mad efter stolte traditioner, med gode og nøje udvalgte råvarer, og et højt gastronomisk niveau. Restauranten blev i 2017 nomineret som “Byens Bedste Restaurant”. Foruden den skønne gastronomi, serveres en lang række lækre og smagfulde vine – som er en af de store passioner i restauranten.
OBS: Køkkenet lukker 1 time før mandag-torsdag, 2 timer før fredag-lørdag, og 1 time før om søndagen.

 

Hvad siger restauranten selv?
“Vores kok laver hjemmelavet mad efter stolte traditioner, og på et gastronomisk niveau som vil sikre dig en fantastisk oplevelse hver gang du besøger Brasseriet Viborg. Vores vin er nøje udvalgt og vi garanterer at der altid er noget for en hver smag. Vi ser frem til at give jer en restaurantoplevelse i særklasse i vores hyggelige lokaler i Viborg.”
– Brasseriet Viborg

 

Kendetegn

Fransk, Gode menuer, Hyggelige lokaler, Tapas, Centralt placeret i Viborg, Populært sted, Gode vine, Frokostretter & menuer, Sct. Mathias Port


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
Brasseriet Viborg
Verificeret af:
Dato:
Rating:
11stargraygraygraygray Baseret på 13 anmeldelser

Tilbud fra Brasseriet Viborg

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket
    Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

    Bedøm nu!

    Bedøm nu!