Restaurant Arthur

KategorierFransk, Nordisk, Tapas
LokationViborg
Status Lukket nuÅbner kl 17:30
Dinnerlust Verificeret
Valgmuligheder

Restaurant Arthur i Viborg er en fransk-inspireret gourmetrestaurant med moderne nordiske twists, og har beliggenhed på Sankt Mathias Gade. Restauranten flyttede hertil i starten af 2018 efter at man besluttede at det var tid til til nye omgivelser og inspiration, da spisestedet havde været placeret i mere end 20 år på Vestergade i Viborg. Restauranten er ét af byens spisesteder, som har ambitioner om at levere lækkert gourmetmad til gæsterne. Spisestedet er meget sæsoninspireret hvilket betyder, at menuen ofte opdateres og fornyes – nemlig hver måned hvis muligt. Manden bag, Flemming Lynderup, driver desuden også spisestedet i kælderen, nemlig Brygger Bauers Grotter. Udover at gastronomien er af stor kvalitet hos Restaurant Arthur, så er servicen også afslappet og tilpas. På Restaurant Arthur kan du spise til aften samt frokost om lørdagen.

 

Hvad siger restauranten selv?
“Restaurant Arthur – en spændende gourmetrestaurant i hjertet af Viborg. De smukke grotter som også huser Brygger Bauers Grotter danner rammerne og her finder du restauranten ud mod gaden. Vi vil gerne byde dig indenfor i et madhus fyldt med ro, råhygge og en atmosfære, du ikke finder mange steder. Et åndehul med sjæl, charme og med hjertet på rette sted. Ja, og lækkert mad og gode vine! På Restaurant Arthur har vi noget helt særligt til dig hver måned! Vi byder på et køkken, der er nutidigt med kant – vi tager udgangspunkt i det franske landkøkken. Tilpasser det til det moderne danske – og tilsætter kokkenes fantasi inspireret af sæsonens friske råvarer.”
– Restaurant Arthur

 

Kendetegn

Fransk, Nordiske twists, Sæsoninspirerede menuer, Autentiske og hyggelige lokaler, Centralt placeret i Viborg, Populært sted, Gourmet og vin, Frokostretter- & menuer nogle dage, Sankt Mathias Gade


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
Restaurant Arthur
Verificeret af:
Dato:
Rating:
2,51star1star1stargraygray Baseret på 8 anmeldelser

Frokost om lørdagen

  • Frokoståben i Arthur lørdag fra kl. 11:00 – 15:00.

    Se frokostmenu herunder.

Frokosttapas

  • Frokosttapas

    198,-

    Gambas al ajillo: Hvidløgsristede rejer med feta, ærter og persille. / Smørstegt Vesterhavstorsk humus og sprøde pappadum. / Spansk Iberico skinke med manchego ost og salte mandler. / Croquettes med kylling og spinat, grillede artiskokker og citron. / Langtidsstegt kalv med sommergrønt og ramsløgsmayo. / Serveres med brød og aioli.

  • Bestil vinmenu til din tapas – 3 glas

    195,-

    Spørg tjeneren.

Frokostretter

  • Frokostboeuf – 200 g Ribeye af Hereford okse

    198,-

    med sommergrønt – råstegte kartofler og sauce Bearnaise med masser af estragon.

  • Arthurs Cæsar salat

    138,-

    Romainesalat med sprøde trøffelcroutons, friskrevet parmesan, saftigt stegt kyllingbryst og cæsardressing.

  • Salade Nicoise

    138,-

    med frisk, rød tunfisk, nye kartofler, grønne bønner, oliven, vinaigrette, æg og friske urt.

  • Moules frites

    138,-

    Hvidvinsdampede blåmuslinger med pommes frites, frisk citron, persille og aioli.

  • Oste (3 stk. / 5 stk.)

    98/138,-

    Danske og europæiske gourmetoste serveret med frugtkompot, nødder, oliven og brød.

Snacks

  • Humus

    35,-

  • Salte mandler

    35,-

  • Blandede oliven

    35,-

  • Tzatziki

    35,-

Priser, Månedsmenu

  • 3 retter

    438,-

    Vinmenu 3 glas 288,-

  • 4 retter

    478,-

    Vinmenu 4 glas 368,-

  • 5 retter

    518,-

    Vinmenu 5 glas 438,-

  • 6 retter

    558,-

    Vinmenu 6 glas 498,-

  • Sammensæt selv din menu ud fra nedenstående forretter, hovedretter, ost og desserter.

Forretter

  • Kammusling og Consommé

    Kraftig klar suppe – Ristede kammuslinger og Skovens svampe.

  • Lynstegt Rød Tunfisk

    Fermenteret Asparges – Brunet smør – Brøndkarse og Sprødt brød.

  • Perlehøne

    Svampe frikassé – trøffel – skovsyre og sprøde jordskokker.

Hovedret

  • Væg mellem ”Peking” And eller Beef Wellington

    Græskar – Kantarel – Saltbagt løg – Brændt gulerod og Madeira sauce.

Ost & Dessert

  • Franske oste fra Mons og danske gårdoste

    med kompot, nødder og knækbrød.

  • Chokolade og Rødbede

    Bitter mørk Chokolade – Rødbede sorbet Aroniabær – Marengs og Knas.

Tirsdagsmenu

  • Hver tirsdag serverer vi hverdagsgourmet i Restaurant Arthur!

    – Du kan se den lækre menu herunder.

  • Forret: Kammusling og pocheret torsk

    med brunet smør, sprøde jordskokker og grønne blade.

  • Forret: Risotto

    med skovens svampe, parmesan, trøffeltoast og svampebouillon.

  • Forret: Sortfodsskinke og dansk øko-gedeost

    syltede løg og sprødt brød.

  • Hovedret: Dansk kalvemørbrad eller andebryst

    med nye gulerødder, brændte løg og sky.

  • Hovedret: Dagens fisk

    med sommergrønt, mild cremet sauce og kartoffel. Spørg betjeningen.

  • Dessert: Æbler og hvid chokolade

    med karamel, sorbet og knas.

Priser, Tirsdagsmenuer

  • Lad kokken vælge 3 retter

    300,-

    Lad kokken vælge din 3-retters tirsdagsmenu og få det hele for kun 300 kr. Du får en forret med fisk, en hovedret med kød og slutter af med en dessert. Spørg tjeneren om menuen.

  • 1 ret

    250,-

  • 2 retter

    348,-

  • 3 retter

    438,-

  • 4 retter

    478,-

  • 5 retter

    518,-

  • Vinmenuer:

    Vinmenu 3 glas 248,- / Vinmenu 4 glas 338,- / Vinmenu 5 glas 378,-

Julemenu 2019 (Nov. - Dec.)

  • 3 retter

    438,-

    Vinmenu 3 glas: 288,-

  • 4 retter

    478,-

    Vinmenu 4 glas: 368,-

  • 5 retter

    518,-

    Vinmenu 5 glas: 438,-

  • 6 retter

    558,-

    Vinmenu 6 glas: 498,-

  • Sammensæt selv din menu ud fra nedenstående forretter, hovedretter, ost og desserter.

    På Restaurant Arthur har vi en helt særlig julemenu til dig i november og december. I sammensætter selv jeres menu ud fra a la carte kortet herunder – tjeneren anbefaler gerne tre retter til en lækker aftenmenu.

  • Forret: Kammuslinger

    Kammuslinger – peberrod – dild og agurk

  • Forret: Hvid Vesterhavsfisk

    Hvid Vesterhavsfisk – fermenteret asparges og risengrød

  • Forret: Kalvetatar

    Kalvetatar – 56 grader æggeblomme – trøffel

  • Hovedret: Fransk ungdue eller krondyr ”Wellington”

    Fransk ungdue eller krondyr ”Wellington” – Svampe – græskar – løg – kartoffel og gastrik

  • Oste

    Unika oste – figner – nødder og knækbrød

  • Dessert: Bitter mørk chokolade

    Bitter mørk chokolade – kirsebær – valnød – marengs




    Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

    Bedøm nu!

    Bedøm nu!