Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Om Dinnerlust w/o icon

Dinnerlust er grundlagt på visionen om at skabe Danmarks fedeste go-to online netværk for spisesteder og forbrugere! Find nemt og overskueligt præcist det spisested og den oplevelse du søger, book et bord, se menukort, byens fedeste tilbud, og meget meget mere. Samtidig kan du også følge dine venner, og dermed se hvilke steder de elsker mest, læse deres anmeldelser og andre sjove ting. Tilslut dig Dinnerlust-netværket i dag, - Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Kontakt os

Dinnerlust er en lokal online platform, der sætter fokus på, og skriver om, hvad der sker i Aalborg og Nørresundby ift. det gastronomiske. Vi vil gerne give dig mulighed for at fortælle om dit arrangement, tilbud eller nyhed. Vi er til for at hjælpe alle der interesserer sig for, eller er en del af, den aalborgensiske restaurationsbranche. I kan dele jeres store og små historier med os, så vi sammen kan publicere dem og fortælle dem videre både på Dinnerlust samt på vores tilhørende Facebook og Instagram-kanaler. Indsend gerne dine historier, tilbud, arrangementer og nyheder omkring din café- eller restaurant til os hos Dinnerlust, og kom helt tæt på dem, der har interesse i jer.  

Vi mener det er vigtigt at virksomheder klart formidler hvorfor de eksisterer. Dinnerlust er grundlagt på baggrund af én bestemt mission, nærmere bestemt vores “hvorfor”. Vores HVORFOR lyder:

“At inspirere mennesker til at opsøge gode og mindefulde oplevelser i hinandens selskab, således at der bibevares og forstærkes menneskelige relationer.”

Med Dinnerlust-platformen forsøger vi at inspirere mennesker til at opsøge og opdage gode oplevelser, som kan nydes i samvær med de mennesker man holder af, eller mennesker man ønsker at skabe relationer med.

OBS. Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere at alle menukort på Dinnerlust.dk er opdaterede og aktuelle. Disse bruges derfor blot som vejledende information omkring stedets køkken, men vi råder alle besøgende til at gå til det pågældende spisesteds eget website for at se dets aktuelle menu.

Presse: Artikel fra Appetize

“Stifterne af Dinnerlust mener dog at have fundet et hul i markedet. De bruger ikke kræfter på takeaway, og TripAdvisor slår de efter egen mening ved at have snuden i lokalmiljøet og give mere detaljeret viden om den enkelte restaurant og madevents i nærområdet.”

Presse: Artikel fra Aalborg:nu

“Vi mener, at vi har fundet et hul i markedet, hvor TripAdvisor ikke kan være med. Det er på det sociale, det nære og det familiære. Vores fordel som en lille, lokalt forankret virksomhed, er, at vi bibeholder næsen i lokalsamfundet, hvilket vores platform, vores nyheder og tilbud forhåbentligt afspejler.”

Vi har deltaget i Aalborg Universitet’s StartUp Program

Elsker du også mad og hyggelige spiseoplevelser?

Jamen, hvad venter du så på? Opret din bruger i dag!

Tilmeld nu!