Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Restauranter i Aalborg (9000)

Søger du inspiration til din næste restaurantoplevelse i Aalborg? Så er du kommet til det rette sted! På Dinnerlust.dk har vi samlet alle de bedste spisesteder i Aalborg, så hvad end du søger anmelderroste restauranter, billige restauranter eller restauranter med udsigt i Aalborg, så finder du det hos Dinnerlust.

Markedet for restauranter i Aalborg har i de seneste år været på himmelflugt. Utallige nye, spændende restauranter og spisesteder er åbnet. Faktisk har Aalborg cirka. 100 restauranter i og omkring Aalborg midtby, hvoraf langt de fleste findes her på Dinnerlust. Hos os kan du se spisestedets tilbud, deres menukort, billeder, beskrivelser samt anmeldelser. Nederst på siden kan du se en fuld oversigt af restauranter i Aalborg, og på vores kategorisider kan du sortere restauranterne efter dine præferencer. Vi hjælper dig kort og godt med at finde den bedste restaurant i Aalborg.

Læs mere om forskellige restauranter i Aalborg her:

Anmelderroste restauranter i Aalborg

I Aalborg kan vi være stolte over at have adskillige anmelderroste restauranter. Herunder Restaurant Fusion, der med sin formidable udsigt over Limfjorden skaber rammerne for en fantastisk aften. Restaurant Applaus, der er rost til skyerne for deres mange velsmagende retter, eller selveste Morten Kok’s kro, Restaurant Mortens Kro. Mulighederne for at få stillet selv de mest krævende smagsløg er mange på de anmelderroste restauranter i Aalborg.

Vi anbefaler at tage et kig på listen og se deres menukort og anmeldelser, for at finde præcist det spisested, der er jeres penge værd. Lige meget hvad I vælger, er vi dog sikre på, at I ikke bliver skuffet. Der er nemlig fyldt med velsmag og interessante nuancer hos alle Aalborgs anmelderroste restauranter, og de er bestemt alle et besøg værd!

Børnevenlige restauranter i Aalborg

Har I planer om at tage børnene med på restaurant i Aalborg, er der også her meget diversitet at finde. Aalborg er – foruden en skøn og smuk by, også en by med mange muligheder for børnefamilier – og en by med mange børnevenlige restauranter. Her kan med fordel drages nytte af børnevenlige spisesteder såsom Restaurant Flammen, hvor I kan nyde en god buffet og et rigtig godt glas vin, og børnene har mulighed for at vælge mellem deres børnevenlige favoritter i hyggelige omgivelser. Derudover findes Bone’s Aalborg, der med deres softice-buffet er en sikker vinder for den søde børnetand.

Foruden Bone’s og Restaurant Flammen, har Aalborg et væld af hyggelige og børnevenlige caféer, som alle bestemt er et besøg værd. Du finder dem alle på vores simple oversigt over børnevenlige restauranter og spisesteder i Aalborg.

Restauranter med udsigt i Aalborg

Som alle, der har været i Aalborg, ved, så har vi en ganske smuk udsigt over Limfjorden. Der findes intet bedre end en gåtur langs havnen en varm sensommer aften, enten på vej til eller fra et vellykket og lækkert restaurantbesøg. Det er i vores hoved den mest oplagte idé til en romantisk date – og en, som sjældent slår fejl.

Foruden den smukke udsigt, finder I ligeledes adskillige skønne spisesteder langs Limfjorden – fra Vestre Bådlaug i vest til Restaurant Jørn i øst. Mulighederne er mange – Vil i nyde en lækker omgang Sushi eller anden asiatisk inspireret mad, kan I med fordel slå et smut forbi Restaurant Fusion. Er i derimod mere til at komme helt tæt på havet, kan vi anbefale Restaurantskibet Prinses Juliana, hvor man på bedste facon kan nyde det bedste fra fjorden – på fjorden.

Det vil selvfølgelig ikke være en komplet liste over restauranter med fjordusigt i Aalborg, hvis vi ikke nævnte Kystens Perle, som ligger midt i den hyggelige bådhavn. Derudover findes Restaurant Ombord, som med friske fisk og skaldyr og fantastisk hyggelig udsigt stiller sulten hos selv den mest kræsne gæst.

Som vi har gennemgået på denne side, findes der utroligt mange spændende spisesteder i Aalborg. På oversigten herunder finder du alle de mest spændende restauranter i Aalborg, hvor du kan se deres anmeldelser, menukort og åbningstider m.m.

Opret en bruger i dag og få adgang til de bedste tilbud på restauranter i Aalborg.
Det tager kun 1 minut.

SushiMania XO

4.0

SushiMania XO i Aalborg er en luksus-sushi-restaurant, hvor der er et stort fokus på kvalitet,

Lokation : Strandvejen 11, Aalborg, DenmarkWebsite: http://sushimaniaxo.dkTelefon: +45 98109841

Restaurant Bühlmann

0.0

På Restaurant Bühlmann i Aalborg kan stedets gæster nyde den fantastiske gourmetmad, de hyggelige

Lokation : Scheelsmindevej 35, Aalborg, DenmarkWebsite: http://scheelsminde.dk/gourmet-restaurant-buhlmann.aspxTelefon: +45 98183233

The Burger Shack

3.5

Hos The Burger Shack i Aalborg er du altid sikret en smagfuld, saftig og sprød burger. Den populære

Lokation : Østerågade 18A, Aalborg, DenmarkWebsite: http://theburgershack.dk/aalborgTelefon: +45 23456727

Bistro59

0.0

Bistro59 i Aalborg er én af Aalborgs bedste spisesteder, hvis man elsker fransk mad og dertilhørende

Lokation : Christiansgade 59, Aalborg, DenmarkWebsite: http://www.bistro59.dkTelefon: +45 41109944

Café Luna

4.5

På Café Luna i Aalborg kan du som stedets gæst nyde god café-stemning samt deres brede og varierede

Lokation : Boulevarden 38, Aalborg, DenmarkWebsite: http://www.cafe-luna.dkTelefon: +45 98132275

Burger BOOM

0.0

Hos Burger BOOM i Aalborg finder du et moderne burger-koncept, hvor kvaliteten af kødet er i

Lokation : Vesterbro 68, Aalborg, DenmarkWebsite: http://burgerboom-aalborg.ebestilling.dk/Telefon: +45 87303020

Restaurant Viande

0.0

Hos Restaurant Viande, tidligere kendt som Restaurant Salt og Peber, beliggende i hyggelige lokaler

Lokation : Ved Stranden 7, Aalborg, DenmarkWebsite: http://restaurantviande.dkTelefon: +45 98122166

Restaurantskibet Prinses Juliana

0.0

Restaurantskibet Prinses Juliana i Aalborg besidder en fantastisk placering. Spisestedet er placeret

Lokation : Vestre Havnepromenade 2, Aalborg, DenmarkWebsite: http://www.prinsesjuliana.dkTelefon: +45 98115566

Abbey Road Café

4.5

På Abbey Road Café i Aalborg finder man en café med hjemlig og afslappet atmosfære. Abbey Road er

Lokation : Kjellerupsgade 1A, Aalborg, DenmarkWebsite: http://abbeyroadcafe.dkTelefon: +45 98114243