Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Restauranter og spisesteder i Aalborg (9000)

Søger du inspiration til din næste restaurantoplevelse i Aalborg? Så er du kommet til det rette sted! På Dinnerlust.dk har vi samlet alle de bedste spisesteder i Aalborg, så hvad end du søger anmelderroste restauranter, billige restauranter eller restauranter med udsigt i Aalborg, så finder du det hos Dinnerlust.

Spisesteder og restauranter i Aalborg

Spisesteder og restauranter i Aalborg
Spisesteder og restauranter i Aalborg

Der findes utroligt mange spisesteder i aalborg, og der er ingen tvivl om at der dukker flere og flere op hele tiden. Det kan derfor være svært at finde ud af hvilke spisesteder i Aalborg du skal vælge at bestille bord hos, for at få en god restaurantoplevelse. Markedet for restauranter i Aalborg har i de seneste år været på himmelflugt. Utallige nye, spændende restauranter og spisesteder er åbnet. Faktisk har Aalborg cirka. 100 restauranter i og omkring Aalborg midtby, hvoraf langt de fleste findes her på Dinnerlust. Hos os kan du se spisestedets tilbud, deres menukort, billeder, beskrivelser samt anmeldelser. Nederst på siden kan du se en fuld oversigt af restauranter i Aalborg, og på vores kategorisider kan du sortere restauranterne efter dine præferencer. Vi hjælper dig kort og godt med at finde den bedste restaurant i Aalborg.

Læs mere om forskellige restauranter i Aalborg her:

Anmelderroste restauranter i Aalborg

I Aalborg kan vi være stolte over at have adskillige anmelderroste restauranter. Herunder Restaurant Fusion, der med sin formidable udsigt over Limfjorden skaber rammerne for en fantastisk aften. Restaurant Applaus, der er rost til skyerne for deres mange velsmagende retter, eller selveste Morten Kok’s kro, Restaurant Mortens Kro. Mulighederne for at få stillet selv de mest krævende smagsløg er mange på de anmelderroste restauranter i Aalborg.

Vi anbefaler at tage et kig på listen og se deres menukort og anmeldelser, for at finde præcist det spisested, der er jeres penge værd. Lige meget hvad I vælger, er vi dog sikre på, at I ikke bliver skuffet. Der er nemlig fyldt med velsmag og interessante nuancer hos alle Aalborgs anmelderroste restauranter, og de er bestemt alle et besøg værd!

Børnevenlige restauranter i Aalborg

Har I planer om at tage børnene med på restaurant i Aalborg, er der også her meget diversitet at finde. Aalborg er – foruden en skøn og smuk by, også en by med mange muligheder for børnefamilier – og en by med mange børnevenlige restauranter. Her kan med fordel drages nytte af børnevenlige spisesteder såsom Restaurant Flammen, hvor I kan nyde en god buffet og et rigtig godt glas vin, og børnene har mulighed for at vælge mellem deres børnevenlige favoritter i hyggelige omgivelser. Derudover findes Bone’s Aalborg, der med deres softice-buffet er en sikker vinder for den søde børnetand.

Foruden Bone’s og Restaurant Flammen, har Aalborg et væld af hyggelige og børnevenlige caféer, som alle bestemt er et besøg værd. Du finder dem alle på vores simple oversigt over børnevenlige restauranter og spisesteder i Aalborg.

Spisesteder og Restauranter med udsigt i Aalborg

Som alle, der har været i Aalborg, ved, så har vi en ganske smuk udsigt over Limfjorden. Der findes intet bedre end en gåtur langs havnen en varm sensommer aften, enten på vej til eller fra et vellykket og lækkert restaurantbesøg. Det er i vores hoved den mest oplagte idé til en romantisk date – og en, som sjældent slår fejl.

Foruden den smukke udsigt, finder I ligeledes adskillige skønne spisesteder i aalborg langs Limfjorden – fra Vestre Bådlaug i vest til Restaurant Jørn i øst. Mulighederne er mange – Vil i nyde en lækker omgang Sushi eller anden asiatisk inspireret mad, kan I med fordel slå et smut forbi Restaurant Fusion. Er i derimod mere til at komme helt tæt på havet, kan vi anbefale Restaurantskibet Prinses Juliana, hvor man på bedste facon kan nyde det bedste fra fjorden – på fjorden.

Det vil selvfølgelig ikke være en komplet liste over restauranter med fjordusigt i Aalborg, hvis vi ikke nævnte Kystens Perle, som ligger midt i den hyggelige bådhavn. Derudover findes Restaurant Ombord, som med friske fisk og skaldyr og fantastisk hyggelig udsigt stiller sulten hos selv den mest kræsne gæst.

Som vi har gennemgået på denne side, findes der utroligt mange spændende spisesteder i Aalborg. På oversigten herunder finder du alle de mest spændende restauranter i Aalborg, hvor du kan se deres anmeldelser, menukort og åbningstider m.m.

Opret en bruger i dag og få adgang til de bedste tilbud på restauranter i Aalborg.
Det tager kun 1 minut.

PINGVIN

4.3

PINGVIN (eller PINGVIN Tapas) beliggende i Aalborg, er én af byens mest anerkendte spisesteder.

Lokation : Adelgade 12, Aalborg, DenmarkWebsite: https://pingvintapas.dk/Telefon: +45 98111166

Caféen på Gammeltorv

4.9

Caféen på Gammeltorv i Aalborg, også bare kendt som Caféen, er en hyggelig café med central lokation

Lokation : Gammeltorv 4, Aalborg, DenmarkWebsite: https://cafeenaalborg.dk/Telefon: +45 22593138

Café La Bontà

4.5

Café La Bonta i Aalborg er en hyggelig café placeret centralt i byen. Caféen er en morgenmads- og

Lokation : Gravensgade 1B, Aalborg, DenmarkWebsite: http://cafelabonta.dkTelefon: +45 98102524

Restaurant Rusk

4.4

Hos Restaurant Rusk i Aalborg får man en fantastisk følelse af hygge og velvære i deres intime

Lokation : Brandstrupsgade 11, Aalborg, DenmarkWebsite: https://restaurantrusk.dk/Telefon: +45 31770880

Penny Lane Café

4.1

Penny Lane Café i Aalborg er placeret på den travle, men hyggelige gade Boulevarden, og har dermed

Lokation : Boulevarden 1A, Aalborg, DenmarkWebsite: https://www.pennylanecafe.dkTelefon: +45 98125800

Ma Petite France

0.0

Ma Petite France i Aalborg er en fransk-inspireret vinbar. Her er det passionen til de franske vine

Lokation : Nørregade 6, Aalborg, DanmarkWebsite: http://petitefrance.dkTelefon: +45 20999425

Restaurant Provence

4.0

Hos Restaurant Provence i Aalborg finder man en fransk-inspireret restauration, og hvor indretningen

Lokation : Ved Stranden 11, Aalborg, DanmarkWebsite: http://www.restaurant-provence.dk/Telefon: +45 98135133

Brasserie & Restaurant NO76

5.0

På Brasserie & Restaurant NO76 i Aalborg finder du fransk kogekunst krydret med en stemning af

Lokation : Ved Stranden 7, Aalborg, DenmarkWebsite: http://www.no76.dkTelefon: +45 70277676

Café Vi2

3.8

Café Vi2 i Aalborg kan bestemt kalde sig én af Aalborgs hyggeligste og mest populære caféer. Caféen

Lokation : C. W. Obels Plads 2, Aalborg, DenmarkWebsite: https://cafevi2.dkTelefon: +45 98102523