Valgmuligheder

På Brasserie & Restaurant NO76 i Aalborg finder du fransk kogekunst krydret med en stemning af dansk hygge. Restauranten har en central lokation i byen, da stedet er placeret på Ved Stranden, hvilket er meget tæt på både havnefronten samt gågaderne i Aalborg. Brasserie & Restaurant NO76 får du muligheden for at smage på det franske køkken samt gå på opdagelse i disse retter. Herunder bl.a. retter såsom moules frites og confit de canard. Spisestedet er desuden placeret i rigtig hyggelige lokaler, som man også kan nyde som stedets gæst. Herudover anvender Brasserie & Restaurant NO76 lokale kvalitetsråvarer til deres franske retter, og er garant for en god gastronomisk oplevelse. På spisestedet kan du spise til aften.

 

Hvad siger restauranten selv?
Brasserie & Restaurant NO76 er en historie om kærlighed til det nære… En historie om at turde udleve drømmen. Om at omsætte drømme til virkelighed. Den virkelighed, der er lige ved hånden og hjertet. Når du vælger at besøge os, får du mulighed for at smage det franske køkken samt bidrage til det sociale arbejde, vi udfører i forhold til at give udsatte unge en ny chance ved at udføre meningsfuldt arbejde og genvinde troen på fremtiden. Vi har de klassiske franske retter som confit de canard, moules frites, tatar frites og braiserede simreretter. Også på dessertsiden har du mulighed  for at nyde klassiske franske desserter som Gateau Marcel, tarte au citron eller en iskold creme brulée. Vi glæder os til at byde jer indenfor i vores hyggelige lokaler, som ligger lokalt i Aalborg.”
– Brasserie & Restaurant NO76

 

Kendetegn

Fransk inspireret, Nordiske twists, Simple & enkle retter, Overkommelige priser, Central lokation, Tæt v. havnen, Hyggelige lokaler, Børnevenlige menuer, Fisk, Tatar, Kød, Moules frites, Confit, And, Okse, Helaftensmenu, Gode franske desserter, Oste & sødt


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
Brasserie & Restaurant NO76
Dato:
Rating:
3,51star1star1star1stargray Baseret på 3 anmeldelser

Dansk-Fransk jul hos NO76

  • 3-retters fransk julemenu hos NO76

    385,-

    Serveres alle dage tirsdag - lørdag. (13. november - 22. december)

  • Forret: Mont d'Or

    Klassisk fransk juleost, gratineret med hvidvin. Serveres med hjemmebagt brød og økologisk landskinke.

  • Hovedret: Sprængt og confiteret and

    Sprængt og confiteret and med hjemmelavet rødkål, friteret grønkål, hvide kartofler og juleglace.

  • Dessert: Jule-chokoladekage

    Jule-chokoladekage med nougat, nødder og rom. Serveres med hjemmelavet sorbet og Amarena-kirsebær.

Á la Carte - En dejlig start

  • Champagne fra huset Nicolas Feuillatte

    149/699,-

    – glas 149,– Flaske 699,-

  • Champagne Henri Giraud, Esprit

    149/699,-

    – glas 149,- Flaske 699,-

  • Champagne Henri Giraud, Blanc de Craie

    199/899,-

    – glas 199,- Flaske 899,-

  • Albert Sounit, Cremant de Bourgogne

    89/399,-

    – glas 89,- Flaske 399,-

  • Mousserende Caprice de Lune

    79/349,-

    – glas 79,- Flaske 349,-

  • Anna de Codorniu Brut (Cava)

    79/349,-

    – glas 79,- Flaske 349,-

  • Gin&Tonic

    59,-

    – glas 59,-

  • Pastis

    48,-

    – glas 48,-

Á la Carte - Forretter

  • Cremet rødbedesuppe

    100,-

    Med sprængt kalvespidsbryst og peberrodscreme.

  • Letsaltet laksetatar

    100,-

    Med safran-citrus mayo, skalotteløg, vagtelæg og rugbrødschips.

  • Tatar

    100,-

    Rørt tatar med frisk salat, syltede rødløg og kartoffelchips.

  • Hummersuppe m jomfruhummer-haler – en af vores signatur-retter

    100,-

    Bagt med et låg af butterdej.

  • Moules marinières

    100,-

    Marinerede blåmuslinger fra Limfjorden.

  • Chevre chaud

    100,-

    Gratineret gedeost på smørstegt brød, friske salater, honningglaserede valnødder.

  • Carpaccio af hjemmerøget andebryst

    100,-

    Serveret med puré af salt citron, dijonnaise og jordskokkechips.

Á la Carte - Hovedretter

  • Moules frites

    235,-

    Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter, håndskårne fritter og urtemayo.

  • Dagens fisk

    235,-

    Med dagens kartoffel og dagens grønt.

  • Tatar

    235,-

    Rørt tatar med salat, håndskårne fritter og urtemayo.

  • Confit de Canard – en af vores signatur-retter

    235,-

    Confiteret andelår m. pommes sauté og årstidens grønt.

  • Bøf af kalvefilet fra Himmerland, ca. 175g

    235,-

    (Tilkøb ekstra 100g +50,-) Med dagens grønt, håndskårne fritter og kryddersmør. (Opgrader til oksemørbrad fra Himmerland +75,-)

  • Kokkens Sebbersund-lam

    235,-

    Serveret m. saltbagte hvidløg, årstidens grønt, grov mos og portvinssauce.

  • Økologisk krondyr fra Springbalgaard

    235,-

    Med marinerede tranebær, årstidens grønt, dagens kartoffel samt vildtglace.

  • Tilkøb:

    Ekstra fritter 40,- | Rødvinsglace 40,- | Urtemayo 20,- | Bearnaise 40,-

Á la Carte - Desserter

  • Creme Bruleé

    95,-

    NO76´s iskolde creme bruleé | Tilkøb iskugle 25,-

  • Tarte au Citron

    95,-

    Mørdejsbund med lemoncurd og frisk marengs på toppen..

  • Gateau Marcel

    95,-

    Intens og blød chokoladekage i 2 lag | Tilkøb iskugle 25,-

  • Hjemmelavet isdessert

    95,-

    3 slags hjemmelavet is med karamelsauce.

  • Profiteroles

    95,-

    Med vanilieis, karamelliserede mandler og chokoladesauce.

  • Æble mille feuille

    95,-

    Butterdejsbund med karamelliseret æblepuré, mandelfragilité, creme chantilly, æble parisienne samt vaniliesukker.

  • Oste

    95,-

    Udvalg af franske og danske oste 2 stk - Med kiks, salt, sødt og surt. (Tilkøb 30,- pr ost).

Á la Carte - 3-retters tilbud

  • Vælg 3 retter fra Á la Carte

    385,-

    1 forret, 1 hovedret, 1 dessert pr. person.

Helaftensmenu

  • Aftenen består af:

    850,-

    Hjemmelavede snacks og bobler. 3-retters - frit valg fra Á la Carte-kortet (Forret, hovedret, dessert). 3-retters vinmenu sammensat af os. Kaffe med hjemmelavet sødt. (Pris er pr. person).

NO76 Take Away

  • Lækre simreretter til kun 95,- pr. kuvert

    95,-

    Ring ind og snak med køkkenet fra kl. 15.00, og hør hvad de tilbyder netop i dag. Kan bestilles tirsdag til lørdag – bestilles 1/2 time før afhentning på tlf. 70277676

Vinkort - Hvidvin

  • Louis Jadot, Chablis, Cellier de la Sablière 2017, Frankrig

    499,-

    Chablis i smuk, lys, lidt gylden forklædning. En mundrensende, mineralsk, klar, en smule skarp og meget frisk hvidvin til østers og hvid fisk. 75 cl.

  • Pouilly-Fumé, Domaine des Fines Caillottes, Jean Pabiot, Pouilly Fumé – 75 Cl.

    449,-

    Halvtør, fyldig vin fremstillet på Sauvignon Blanc. Smag af mango og hyldeblomst.

  • Pinot Blanc, Cuvée les Amours, Hugel & Fils – 75 Cl.

    329,-

    Frugtagtig bouqet af citrus og hyldebærblomster samt en sprød og tør smag med finesse og blødhed.

  • Riesling, Hugel & Fils – 75 Cl.

    429,-

    Riesling med bouqet af grønne æbler, ferskner og citrus. Smagen er frisk og sprød.

  • Famille Hugel, Pinot Gris 2012- 75 Cl.

    429,-

    Klassisk autentisk Pinot Gris, let gul farve med bouquet af honning, blommer og abrikos.

  • Alsace, Gentil Hugel – 75 Cl.

    329,-

    Behagelig aroma med frugtagtig bouquet af ferskner, citrus og forårsblomster. Tør, harmonisk smag med afbalanceret lethed samt en forfriskende eftersmag.

  • Elegantly Chardonnay, Øko 2015, Frankrig (glas kr. 75,-)

    379,-

    Let og frisk økologisk hvidvin, halvtør og let cremet med nuancer af fersken, ananas og vanille. 75 cl.

  • M Chapoutier, Viognier de L ‘Ardeche 2016

    379,-

    Gulgrøn farve, bouquet af akaciehonning og violer.

  • Louis Jadot, Bourgogne Blanc 2016 (glas kr. 95,-)

    399,-

    Tydelige frugnoter af fersken. pære og grapefrugt.

  • Albert Sounit, Montagny 1. Cru – Vieilles Vignes 2015

    549,-

    Indtagende blomsterduft med noter af fersken og abrikos. Rank mineralsk eftersmag med god syrebalance.

  • Louis Jadot, Santenay, Clos de Malte Blanc 2015

    599,-

    Let fedmefuld med frugtige aroamer og citronduftende.

  • Henri Bourgeois, Sancerre D’Antan 2015

    699,-

    Aroma af lime og grønne urter. Grapefrugt og mandler samt et diskret strejf af kokos.

  • Louis Jadot, Mersault 2015

    799,-

    Let parfumeret, intens og frugtig. Diskret smag af hasselnød

  • Louis Jadot, Chassagne-Montrachet 1. Cru, Chapelle 2015

    1099,-

    Meget afstemt og balanceret vin. Aroma af honning, kaprifolium. Retfyldig og fedmefuld vin

  • Famille Hugel, Schoelhammer, Grand Cru Riesling 2008

    1299,-

    Unik enkeltmarksvin fra Grand Cru marken Schoelhammer. Dyb og intens med klassiske Riesling-noter.

  • Rina Lanca økologisk – 75 Cl., Italien

    329,-

    Elegant let delvist fadlagret vin fra Sicilien, fremstillet efter organiske principper. Druerne er Viognier og Grillo.

  • Menade Verdejo, Øko 2017, Spanien

    349,-

    Klassisk Verdejo med smag af stikkelsbær, kiwi og passionsfrugt.

  • Menade sauvignon Blanc, Øko 2017, Spanien

    399,-

    Intense noter af stikkelbær, citrus og mandarin.

  • Schwedhelm, Riesling Trocken- Zellertal 2016, Tyskland

    399,-

    En herlig tør og rank vin med alle Riesling-druens klassiske dyder. Tropiske noter og afstemt syre.

  • Clos Henri, Petit Clos, Sauvignon Blanc 2017, New Zealand

    399,-

    Fyldig vin med stikkelsbær, citrus og grøn peber.

Vinkort - Rosévin

  • Château Beaupré Rosé, Coteaux d’Aix-En-Provence 2016, Frankrig 75 cl.

    399,-

    Delikat, frisk og frugtagtig med mineralsk smag – god som madledsager.

  • Catanga Rosado Tempranillo Øko 2016, Spanien 75 cl. (glas kr. 75,-)

    329,-

    Økologisk vin – tør, frugtrig og frisk med noter af vilde bær og modne jordbær.

  • Purato, Rosé 2016, Italien 75 cl. (glas kr. 75,-)

    329,-

    Flot mørk farve og masser af frugt og saftighed – lavet på økologisk dyrkede druer.

Vinkort - Rødvin

  • Louis Jadot, Bourgogne Rouge, Couvent des Jacobins 2015

    449,-

    Meget typisk Pinot Noir, masser af smag fra hindbær, jordbær og ribs.

  • Baron de Brane, 2. vin fra 2. Cru Classé 2010 – 75 Cl.

    699,-

    Druerne – Cabernet Sauvignon og Merlot – er håndhøstet. Mørk og fyldig lidt fedmefuld vin. Cedertræ, solbær og lakrids. Velegnet til kalv, vildt og okse.

  • Louis Jadot, Santenay, Clos de Malte 75 Cl.

    599,-

    Let fedmefuld og med frugtige aromaer. En top Pinot Noir fra Bourgogne.

  • Elegantly Pinot Noir, økologisk 75 cl. (glas kr. 79,-)

    399,-

    Elegant vin med medium fyldig smag. Toner af sorte kirsebær, ristede kaffebønner og solbær. Velegnet til okse, lyst fjerkræ og fransk landkøkken.

  • Chateau Rocher Calon Montagne-Saint-Émilion 2012 75 Cl.

    379,-

    Smagen er elegant og feminine – en klassisk St. Èmilion Cabernet Franc og Merlot. Velegnet til lam, kalv og okse.

  • Château Monregard La Croix, Pomerol, 2010 75 Cl.

    749,-

    Moden elegant Pomerol fremstillet udelukkende på Merlot, fadlagret 18 måneder. Bouquet af røde bær og violer, medium fyldig. Velegnet til and, okse og kalv.

  • Château des Fines Roches, Châteuneuf-du-Pape 75 Cl.

    599,-

    Stor, flot Châteauneuf-du-Pape vin. 12 måneders fadlagring. Hoveddruen er Grenache. Velegnet til vildt og okse.

  • M. Chapoutier Châteauneuf-du-Pape Øko 2013, Frankrig 75 cl.

    599,-

    Delikat, økologisk certificeret Châteauneuf-du-Pape præget af modne røde bær, orangeskal og hvid peber.

  • Domaine de Javone, Côtes du Rhône ØKO 2015, Frankrig 75 cl. (glas kr. 75,-)

    399,-

    Intens i både duft og smag, nærmest struttende af røde bær som brombær, hindbær og ribs, samt påmindelser om solbærblade og et let strejf af hvid peber.

  • Boutinot Les Six Cairanne 2015 (glas kr. 95,-)

    499,-

    Les Six er modnet 10 måneder i store egetræsfade. Dyb kompleks vin med intens smag af røde bær, lakrids og vanilie.

  • Domaine Bernollin, Rully Rouge, Les Chenes 2015

    549,-

    Delikat smag af kirsebær og mineralske noter.

  • Louis Jadot, Maesannay 2014

    579,-

    Mørk og dyb med fyldig smag af brombær, svesker og solbær.

  • Ch. des Jaques, Moulin-a-Vent, Grand Carquelin 2013

    589,-

    Flot farve og aromaer af modne kirsebær og krydderier.

  • Louis Jadot Beaune 1. Cru, Clos des Ursules 2010

    1199,-

    Fuldblods-bourgogne – med volumen dog fin og elegant i smagen.

  • Passo, Paleoli Primitivo, Øko 2015

    329,-

    Blomme, salvie og sød lakrids. Saftig frugtsødme af blommer og kirsebær.

  • Feudo di Santa Tresa, Frappato 2015

    329,-

    Frisk med masser af røde bær og delikate søde krydderier.

  • Ripasso, Valpolicella Classico Superiore, Tommasi – 75 Cl. (glas kr. 95,-)

    449,-

    Klassisk Ripasso – fyldig, moden og varm med strejf af mandel.

  • Amarone della Valpolicella Classico – 75 Cl.

    699,-

    Tør og kraftig Amarone med en blød og let behagelig bitter eftersmag. Velegnet til and og okse.

  • Sessola Appassimento, Øko 2015, Italien 75 cl.

    379,-

    Økologisk Appassimento-vin, med en bouquet af mørk chokolade og et strejf af vanille. Smagen er kraftig, hvor Negroamaros rustikke smag smidiggøres af Primitivo’s blommenuancer og Merlot giver frugt og fin blød tannin til vinen.

  • Verbena, Brunello di Montalcino , 2012 75 Cl.

    699,-

    Pragtfuld, dyb næsten blæksort i farven, med fede aromaer af sort frugt, espressokaffe, viol, tobak og krydderi. Ren Sangiovese. Fantastisk til lam og okse.

  • Buccia Nera, Sassocupo, Chianti Superiore 2015

    429,-

    Frugtrig og halvtør med noter af kirsebær og mandel.

  • Buccia Nera, Amadio Toscana IGT 2015

    429,-

    Fascinerende og kompleks bouquet med nuancer af blomme og kirsebær. Fine tanniner i eftersmagen.

  • Andrea Oberto Barolo 2013

    699,-

    Et skoleeksempel på en Barolo. Frugtrig med noter af viol, læder og noter fra egefadene.

  • Pressenda, Barolo, Marziano Abbona, Barolo, 2009 75 Cl.

    749,-

    Vinen dufter af violer og skovbund og har en meget harmonisk og frugtrig smag med et stort udviklingspotentiale. Ren Nebbiolo. God til okse og ost.

  • Mix 36, Mazzei, 2010 75 Cl.

    1099,-

    Fire årtier har det taget at udvælge 36 forskellige biotyper på Sangiovese-druekloner. Lagrer 20 måneder på franske fade. Frisk aroma af røde bær. Velegnet til okse og oste.

  • Venta la VegaAdaras Aldea, Øko 2016

    329,-

    Medium fyldig vin med duft af solmodne røde bær.

  • Menade Clandestino Tempranillo Natural Øko 2016

    449,-

    Rig og kompleks naturvin med afrundede tanniner og modne blommer.

  • Brazin, Zinfandel, Lodi – 75 Cl. (glas kr. 95,-)

    449,-

    Årets rødvin i USA 2014. Mørk farve og intens næse af krydderier og kaffe. I smagen fornemmes blomster, chokolade og vanilje. Velegnet til lam, kalv og okse.

  • Noble Vines, 667 Pinot Noir – 75 Cl.

    429,-

    Her er en sensuel Pinot Noir, der ud over de sædvanlige skovjordbær og hindbær har tydelige spor af bitter cacao, salvie og sorte kirsebær. Velegnet til lyst fjerkræ, kalv samt tatar.

  • Abril Spätburgunder – Frucht 2016, Tyskland 75 cl.

    399,-

    Fine noter af sure kirsebær, blommer og en lille snert viol. Delikat smag, hvor frugtsødmen og de mørke krydderier holdes flot i ave af de delikate tanniner. Start serveringen af denne vin til den kølige side.

  • Abril Spätburgunder Magmatit-Stein 2015

    549,-

    Intens bouquet med finesse. Sort peber, timian og kirsebær.

Vinkort - Dessertvin

  • M Chapoutier, Coufis Blanc 2012 (glas kr. 99,-)

    Intens næse af eksotiske frugter, appelsin og abrikos. Fed næsten karamelagtig smag.

  • Beyerskloof, Lagare, Stellenbosch – 50 Cl. (glas kr. 99,-)

    499,-

    Eksotisk dessertvin med intense krydderier, mørk frugt, lakrids og honning i flot kombination.

  • Tommassi, Recioto delle Valpolicella, Fiorato 2015 (glas kr. 99,-)

    Sød og fyldig med kirsebær og mandel i eftersmagen.

  • Portvin Warre´s Otima 10 års Tawny (Portvin) (glas kr. 95,-)

    549,-

    Moden frugt med dejlig delikat og blød smag af nødder, mandarin og abrikos.

  • Warres Late Bottled Vintage 2004 (Hedvin) (glas kr. 99,-)

    599,-

    Strejf af violer og røde frugter – elegant blød smag.

  • Chateau du Mayne, Sauternes 2010 – 75 Cl. (glas kr. 99,-)

    549,-

    Typisk Sauternes, dyb ravgul farve, smag af nødder, honning og abrikos.




01 Anmeldelse Skriv en Anmeldelse

  • 1 Bedømmelse
  1. Eminent oplevelse! Maden: 5 Service: 5 Sep 21, 2018
    Skrevet af Fru Sort
    En af de bedste restaurant oplevelser vi har haft i Aalborg! Virkelig lækker mad - og meget dygtigt personale! Unge - men kompetente! Vi fik 3 retters menu og der var ikke en finger og sætte på hele menuen - virkelig veltilberedt og smukt smukt præsenteret! Eneste lille minus - deres drinks er lavet af præfabrikerede drink mixers - ikke en succes i min bog... Men kommer helt sikkert igen!
    0

Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

Bedøm nu!

Bedøm nu!