Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Vilkår for anvendelse

Dinnerlust w/o icon Vilkår for anvendelse

Følgende gælder for brug og anvendelse af hjemmesiden:

 

• Indholdet af denne hjemmeside, som er til oplysende formål, og i denne forbindelse at drive virksomhed, kan ændre når som helst uden forudgående varsel.

 

• Vores site bruger cookies for at forbedre ydeevnen.

 

• Hverken Dinnerlust ApS eller nogen tredjepart giver nogen garanti for aktualiteten, nøjagtigheden, fuldstændigheden eller egnetheden af indholdet til rådighed på hjemmesiden. Vi forsøger altid vores bedste, men du anerkender, at indholdet kan indeholde fejl.

 

• Vores producerede indhold er ophavsretligt beskyttet og ejet af os, og reproduktioner af dette er strengt forbudt.

 

• Alle andre navne og logoer er varemærker tilhørende deres respektive ejere; Eksempelvis restaurationerne, eller andet.

 

• Vi kan give nogle eksterne links på denne hjemmeside, disse links er for din bekvemmelighed og fungerer som yderligere oplysninger. Dette betyder ikke, at vi støtter disse hjemmesider direkte eller at de støtter os, og vi er ikke ansvarlig for rigtigheden af det indhold, der leveres på disse hjemmesider.

 

• Besøg venligst vores Persondatapolitik-side, eller læs om vores brug af Cookies for flere detaljer.

 

 

Sidst opdateret: 18. maj 2018

Har du spørgsmål angående ovenstående?

- Tøv ikke med at kontakte os

Er du i tvivl om, hvad der menes med vores ovenstående Vilkår for anvendelse, så kan du altid kontakte os via mail (biz@dinnerlust.dk). Vi hjælper altid glædeligt med at udrede spørgsmål, som vores brugere savner svar på.