Valgmuligheder

På Café Visa i Aalborg finder du en stor og moderne indrettet café. Den er lokaliseret på Kennedys Plads, nærmere bestemt i centret Kennedy Arkaden, lige under biografen. Spisestedet serverer hovedsageligt klassiske caféretter, men har et meget bredt menukort hvilket betyder der er noget til enhver smag. Der er ofte masser af mad på tallerkenen, så man ikke går sulten derfra. Der er desuden god plads til mange gæster, og priserne er overkommelige samt studievenlige. Caféen er efterhånden velkendt i byen, da den ligger centralt og har eksisteret i mange år. På Café Visa kan du spise frokost eller til aften, eller besøge stedet til en drink eller øl.

Hvad siger restauranten selv?
“Du finder os i hjertet af Aalborg tæt på byen, togstationen og lige under biografen. Til trods for et voksende byliv og vores over 10 år på bagen, så holder vi vores stabilitet på Aalborgs gastronomiske scene. Vi kender vores kunder, og vi ved, hvad der hitter. Vores ambition er at glæde de kulinariske sanser, og derfor holder vi både fast i gode gamle klassikere men tilbyder også moderne varianter, både til at slukke tørsten og sulten. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor!”
– Café Visa.

Kendetegn

Café, Caféretter, Nordisk køkken, Stort menukort, Central lokation, Kennedy Arkaden, Kennedys Plads, Studievenligt - studievenlige priser, Åbent alle dage, Sandwiches, Caféburgere, Frokost & aften, Børnevenlige menuer, Vegetar, Veganer, Kager & desserter, Kaffe & the, Cocktails & drinks, Snacks, Salater, Nachos, Tortilla, Burritos, Øl, Steaks, Kylling, Laks, Spaghetti,


Tilbud fra Café Visa

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket
    Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

    Bedøm nu!

    Bedøm nu!