Valgmuligheder

Musikkens Spisehus er, som navner antyder, placeret i den fantastiske bygning Musikkens Hus. Dermed er stedets gæster sikret en hyggelig stemning i flotte, ny-moderne og stilfulde lokaler. Herudover er der en flot udsigt ned til havnefronten, da man ikke kommer meget tættere på vandet. Musikkens Spisehus serverer enkle, men meget smagfulde kvalitetsretter samt sæsonmenuer. Samtidig kan du også nyde stedets brunch eller besøge stedet til frokost. Man finder flot kokkehåndværk samt god service hos stedet. Du kan spise frokost og til aften, samt spise brunch i weekenden, på spisestedet.

 

Hvad siger restauranten selv?
Det fjordvendte Musikkens Spisehus serverer spændende retter baseret på lokale råvarer. Hvad enten man er til en større middag eller en let servering, kan man være sikker på at opleve kokkehåndværk i særklasse. Restauranten byder på et bredt udvalg af enkle retter af høj kvalitet serveret i uformelle rammer. Tilberedt med omhu, akkuratesse og med respekt for råvarens egensmag.”
– Musikkens Spisehus

 

Kendetegn

Nordisk inspireret, Weekendbrunch, Musikkens Hus, Hyggelig lokation m. god udsigt, Tæt v. havnen, Gourmetretter- og menuer, Koncertmenuer, Sæsonbaseret, Snacks, Gode vin, Frokost, Aften, Charcuteri, Helaften, Fisk, Hummer, Kalv, Kød, Laks, Kage, Kaffe, Sæsonmenuer


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
Musikkens Spisehus
Dato:
Rating:
51star1star1star1star1star Baseret på 1 anmeldelse

Tilbud fra Musikkens Spisehus

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket

Weekendbrunch (lør-søn)

  • Weekendbrunch (10:00 - 13:00 - variation kan forekomme)

    145,-

    Udvalg af gode charcuterier fra Rævhede. Græsk yoghurt med hjemmelavet müsli og blåbær. Kold røget færøsk laks med krydderurter. Hjemmelavet Nutella. Røræg med små vildsvinepølser, bacon og frisk purløg. Osten Gammel Knas med kompot af havtorn og abrikos. Frugtsalat med vaniljecreme og oreo-crumble. Belgisk vaffel med chokoladesauce. Hjertesalat med mormordressing. Sprød toast med urtekogt skinke og lagret flødehavarti. Friskbagt brød, rugbrød og croissant. Nordjysk smør fra Aabybro Mejeri. (Pris er pr. person)

  • Appelsinjuice eller koldpresset æblejuice

    35,-

  • Kaffe/te ad libitum

    40,-

  • Café Latte

    38,-

  • Cappuccino

    35,-

  • Varm chokolade

    38,-

  • Espresso

    22,-

  • Double espresso

    30,-

Sæsonmenuen for Oktober

  • Sæsonmenuen

    En total gastronomisk helaftens oplevelse. På koncertaftener kan denne menu først nydes efter 19:00 for gæster der ikke skal til koncert.

  • Amuse-bouches

    Østers – Stikkelsbær – Lang peber. | Nanbrød – Røget and – Friskost. | Tempura – Broccoli – Syltet sennepsvinaigrette.

  • Tempereret torsk

    Tempereret torsk, brunet jordskokkecreme, chips og rosmarin.

  • Jomfruhummer

    Jomfruhummer, dansk kål, citronconfit og sauce på osten ”Ask”.

  • Dansk gråand

    Dansk gråand, confiteret lår, solbær, glaseret rødbeder og løvstikke.

  • Variation af pære

    Variation af pære, vanilje, hasselnødder og rød skovsyre.

  • En aften ved fjorden

    998,-

    7 serveringer - Bobler til amuse-bouches - 4 glas vinmenu - Mineralvand m/u brus - kaffe og sødt.

  • Á la carte priser:

    118/248/88,-

    Forret: 118,- | Hovedret: 248,- | Dessert: 88,-

Koncertmenu Oktober & November

  • Koncertmenu

    Den rigtige start på en fantastisk oplevelse i kulturens tegn. Serveres tirsdag - lørdag i tidsrummet 17:00-18:30.

  • Oktober menu:

    Tempereret torsk, jordskokkecreme, chips og romarin. | Dansk gråand, solbær, glaseret rødbeder og løvstikke. | Variation af pære, vanilje, hasselnødder, rød skovsyre.

  • November menu:

    Stegt kammusling, variation af kål, löjrom og sauce blanquette. | Dansk kalv, knoldselleri, shiitake svampe og sauce med røget marv. | Dessert: Karamelchokolade fra Valrhona, kokos og passion.

  • 3 retter

    348,-

    3 glas vinmenu: 248,- | 2 glas vinmenu: 168,- | 2 glas vinmenu og kaffe/the: 198,- | Kaffe/the: 40,-

  • Koncertaften-menu

    558,-

    3-retters menu med 2 glas udvalgte vine - Mineralvand - Kaffe eller the til desserten.

  • Á la carte pris:

    118/248/88,-

    Forret: 118,- | Hovedret: 248,- | Dessert: 88,-

Frokost

  • Frokost servering

    228,-

    Gl. modnet sild med karrysalat og sprøde kapers. Koldrøget færøsk laks med sprød rugbrød og krydderurter. To slags europæisk charcuteri med gode sylterier. Fransk landpate med grov sennep. Sprøde salater med klassisk ”Mormor” dressing. Osten ”Gammel knas” med kompot og oliven. Klassisk mandelkage med vaniljecreme og bær. Sæsonens lune frokostret - tjeneren oplyser.

  • Frokostmenu - 2 retter

    248,-

    Vores koncertmenu serveret til frokost.

  • Frokostmenu - 3 retter

    298,-

    Vores koncertmenu serveret til frokost.

  • Gl. modnet sild

    88,-

    med karrysalat og nybagt rugbrød.

  • Fiskefrikadeller

    118,-

    med hjemmelavet remoulade og syltede agurker.

  • Omelet

    108,-

    med lageret skinke og osten Gammel Knas.

  • Pariserbøf

    135,-

    med klassisk tilbehør.

  • Cæsarsalat

    145,-

    med perlehøne.

  • Udvalg af gode charcuterier

    135,-

    med sylterier og salatvinaigrette.

  • Mandelkage

    38,-

  • Klassisk lagkage med sæsonens bær

    48,-

  • 3 slags chokolader fra Valrhona

    28,-

Aften - Á la carte

  • Snacks (pris er pr. stk.)

    25,-

    Vælg blandt: Østers Gillardeau NO. 2. Saltede Marcona-mandler. Pistacienødder. Sprøde chips. Udvalg af gode oliven. Kyllingechips. Brud af vellagret ost.

  • Forret: Koldrøget færøsk laks

    118,-

    Aromatisk mayonnaise, sprødt rugbrød, friske urter.

  • Forret: Hummerbisque

    178,-

    Jomfruhummer, bønner og dild.

  • Hovedret: Ryg af Vesterhavs torsk

    188,-

    Spidskål, sort oliven og tomatiseret sauce.

  • Hovedret: Grillet oksehøjreb

    295,-

    Nye majs, bearnaise, sprøde fritter.

  • Dessert/ost: 3 slags europæiske oste

    88,-

    Hjemmelavet kompot – ristet rugbrød – gode oliven.

  • Dessert: Variation af pære

    88,-

    Vanilje, hasselnødder og rød skovsyre.

  • OBS: På koncertdage udgår denne menu (Á la carte)




01 Anmeldelse Skriv en Anmeldelse

  • 1 Bedømmelse
  1. Byens bedste brunch Maden: 5 Service: 4 Jun 19, 2018
    Skrevet af mialinett
    Efter min mening, Aalborgs hidtil bedste brunch. Det er altid udsøgt, og jeg har aldrig haft en finger at sætte på kvaliteten af serveringen. Derudover er det skønt at nyde god mad i åbne, smukke omgivelser med en smuk udsigt.
    0

Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

Bedøm nu!

Bedøm nu!