D’let – Det grønne køkken

LokationAalborg
Status Lukket nuÅbner kl 12:00
Dinnerlust Verificeret
Valgmuligheder

D’let – Det grønne køkken i Aalborg er en lille restaurant som laver en grønnere og sundere buffet samt fastfood, hvor det er muligt at smage en masse forskelligt mad til særdeles overkommelige priser. Som stedets gæst kan du både nyde maden på stedet eller som take-away. Der er både asiatiske retter og specialiteter, salat, mm. Spisestedets lokaler er også centralt placeret i shoppingcentret Friis på 1. etage. Er man til nem og billig mad fyldt med smag, så er D’let et ideelt sted, og restauranten har oplevet stor popularitet for deres lækre buffet. Herudover får man studerende 20% rabat på hele buffeten ved fremvisning af gyldigt studiekort. D’let-kæden har desuden 7 restauranter på nationalt plan. På spisestedet er det muligt at spise frokost eller til aften, eller det kan nydes som take-away.

 

Hvad siger restauranten selv?
“Det Grønne Køkken er en dansk restaurantkæde som serverer grønt fast-food. Vi tilstræber hele tiden udvikling, service og høj kvalitet. Vores værdier ligger i at tilbyde sundt- og næringsrigt mad til den enkelte forbruger. Vi kan garantere kvalitetsmad til en favorabel pris. Dagligt har vi en relativ stor kundestrøm, og vi vil gøre alt for at vores kunder går ud med et smil på læben og god samvittighed, de har spist sundt fast-food.
– D’let – Det grønne køkken

 

Kendetegn

Buffet, Take-away mulighed, Sundere fastfood, Asiatiske retter & specialiteter, Flere siddepladser i restauranten, Vegetar muligheder, Studievenlige priser, Frokost & aften, Friis Shoppingcenter, Forårsruller, Panang, Nudler, Kylling, Ris, Chili, Salater


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
D'let - Det grønne køkken
Verificeret af:
Dato:
Rating:
41star1star1star1stargray Baseret på 4 anmeldelser

Tilbud fra D’let – Det grønne køkken

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket

Studierabat på 20%

 • Ved fremvisning af gyldigt studiekort giver D'let studierabat på 20%

D'let Buffet

 • 4 store buffeter med mere end 60 varianter af hjemmelavede salater og grøntsager.

 • 3 store buffeter med mange forskellige lune retter, deriblandt thailandske specialiteter bl.a. Pan-thai, Panang, indbagte rejer, mini forårsruller og meget mere. Alt er veltilberedt af thailandske medarbejdere og efter originale thailandske opskrifter.

 • Hvordan gør man?

  1) Tag en tallerken. 2) Bland dine yndlingsretter. 3) Vej og betal ved kassen.
01 Anmeldelse Skriv en Anmeldelse

 • 1 Bedømmelse
 1. Fremhævet anmeldelse Nem og lækker buffet Maden: 4 Service: 4 Apr 24, 2019
  Skrevet af Mette Andersen
  D'let er altid et sikkert valg, når man lige skal have en nem og god omgang buffet. De holder deres ting friske, og der er altid fyldt op med gode sager!
  1

Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

Bedøm nu!

Bedøm nu!