Valgmuligheder

Dalle Valle i Aalborg er placeret i shoppingcentret Friis, nærmere bestemt Nytorv 27. Dermed har restauranten en meget central beliggenhed, og er nemt tilgængelig for eksempelvis shoppende gæster i Aalborg midtby. Spisestedet er en del af en kæde, og der findes nu i alt 15 Dalle Valle-restauranter rundt omkring i Danmark. Du kan både spise á la carte og buffet, men det er hovedsageligt den store og billige buffet som har vokset sig populær. Priserne er lave, og derfor er Dalle Valle eksempelvis relevant for studerende eller børnefamilier. Du kan både spise brunch, frokost eller til aften på spisestedet.

 

Hvad siger restauranten selv?
”På Dalle Valle har vi fokus på høj service og god kvalitet til fornuftige priser. På vores moderne indrettet caféer hersker der altid en god stemning, og hvad enten du skal nyde en afslappende kop kaffe, en lækker cocktail eller en velsmagende sandwich, stræber vi altid efter at give dig den allerbedste caféoplevelse. Lørdag, søndag, mandag og tirsdag fra kl. 16:00-22:00 kører vi med et fast tilbud, hvor der er ½ pris på hele vores á la carte menu inkl. desserter (ikke buffet).”
– Dalle Valle

 

Kendetegn

Nordisk café & restaurant, Populær all-you-can-eat buffet - både brunch og aften, Vegetar- og glutenfrie muligheder, Familie- og børnevenligt, Mange siddepladser, Store lokaler, Placeret i Friis/Magasin-center, Billigt, Studievenligt, Studievenlige priser, Varieret & bredt menukort


Tilbud fra Dalle Valle

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket
02 Anmeldelser Skriv en Anmeldelse

 • 2 Bedømmelser
 1. Fin mad, doven service Maden: 4 Service: 2 Sep 25, 2018
  Skrevet af Henriette Bertelsen
  0
 2. Fin buffet. Fantastisk personale Maden: 3 Service: 5 Sep 19, 2018
  Skrevet af Oliver Thorsen
  Buffetten er stor og billig. Maden er fin, dog intet gastronomisk eventyr, men ganske ok til prisen. Jeg er dog dybt imponeret over personalet og deres hensynstagen til ældre og handicappede. Der var en hel del ældre på restauranten, og de blev simpelthen taget så godt imod og blev snakket pænt med. Det var en ren fornøjelse at se. Ikke noget man ser mange andre steder i den grad. Kæmpe cadeau til personalet!
  1

Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

Bedøm nu!

Bedøm nu!