Valgmuligheder

Hos Restaurant Buffalo i Aalborg finder du et ægte autentisk steakhouse. Derfor har stedet naturligvis et stort fokus hovedsageligt på at levere den gode steak, eller bøf, til deres gæster. Retternes oprindelse er meget blandet, og derfor kan man ikke kategorisere Restaurant Buffalo som kun tilhørende en slags køkken. Spisestedet besidder et varieret menukort, dog naturligvis med mange af retterne indeholdende kød, men serverer også brunch og frokost enkelte dage i ugen. Spisestedet har en lys og rolig indretning. Du kan spise brunch, frokost eller til aften på Restaurant Buffalo.

 

Hvad siger restauranten selv?
”Restaurant Buffalo er placeret i byens hjerte på Borgergade 4, og står med sin lyse og rolige indretning som kontrast til det pulserende byliv som er lige uden for døren. I vores restaurant byder vi gæsterne varmt velkommen med et smil og en varieret menu, dog med hovedvægten på vores steak, som betyder at vi i dag har “byens bedste bøffer” komplimenteret af blandt andet elegante vine. Restaurant Buffalo efterstræber gastronomisk kvalitet hvorfor vi betragter brugen af friske råvarer som en selvfølge. Vi glæder os til at åbne vores døre for dig og dine gæster, og bidrage til jeres eftermiddag eller aften med en smagsoplevelse. Velkommen!
– Restaurant Buffalo

 

Kendetegn

Hovedsageligt amerikansk inspireret, Steakhouse, Klassiske amerikanske & danske retter, Kød, Okse, Kalv, Mørbrad, Bøf, Burger, Brunch torsdag-søndag, Åbent hver dag


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
Restaurant Buffalo
Dato:
Rating:
4,51star1star1star1star1star Baseret på 2 anmeldelser

Tilbud fra Restaurant Buffalo

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket
    Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

    Bedøm nu!

    Bedøm nu!