Valgmuligheder

Fru Ronne by UNOkaffebar i Aalborg er en hyggelig kaffebar- og café med placering på hjørnet af Reberbansgade og Urbansgade. Som gæst hos Fru Ronne er man altid sikret en god og afslappet stemning, og vigtigst; kundeservice i særklasse. Kaffebar- og caféen fokuserer meget på at deres kunder skal have en god oplevelse, hvad end man “bare” kommer ind for at købe en købe en pose kaffe eller om man nyder en omgang let morgenmad eller frokost på stedet. Fru Ronne by UNOkaffebar kan bestemt prale af, at have glade og tilfredse kunder. På kaffebar- og caféen kan du komme forbi til kaffe og the, eller en let anretning.

 

Hvad siger restauranten selv?
“Fru Ronne butikken blev grundlagt i 2007. I marts 2014 blev virksomheden solgt, og der blev efterfølgende opstartet webshop. I september 2017 blev Fru Ronne overtaget af Hjørring-virksomheden UNOkaffebar, og skiftede således navn til Fru Ronne by UNOkaffebar. Med det nye ejerskab bliver der fokuseret specielt meget på kaffe og te, som er nøje udvalgt, og de hyggelige lokaler er nu i højere grad indrettet med et hyggehjørne, med plads til at slappe af og nyde noget varmt af drikke, sammen med et butiksområde. Så hvad enten du foretrækker at nyde din varme drik, dit brød eller din chokolade hos os eller derhjemme, så er vi klar til at hjælpe og vejlede dig.”
– Fru Ronne by UNOkaffebar

 

Kendetegn

Kaffebar, Café, Nordisk, Let morgenmad & Frokost, Simple anretninger, Lækkert brød, Mange forskellige slags kaffe & the, Sandwiches, Kager, Vegetarmuligheder, Hyggelig atmosfære, Afslappet stemning, Central lokation, Klassisk indretning, Reberbansgade, Webshop-mulighed, Boller, Iskaffe, Islatte, Espresso, Café creme, Mokka, Caffé mocha, Kakao


Tilbud fra Fru Ronne by UNOkaffebar

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket
    Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

    Bedøm nu!

    Bedøm nu!