SanGiovanni Trattoria & Pizzeria

LokationAalborg
Status Lukket nuÅbner kl 17:00
Valgmuligheder

SanGiovanni i Aalborg er én af Aalborgs mest populære italienske spisesteder. Stedet er 100% italiensk-autentisk, og dette er tydeligt i stemningen på restauranten og med den italienske ejer-familie. SanGiovanni har eksisteret siden 1988, og dette viser stedets validitet, kvalitet og popularitet gennem årene. Det er muligt at nyde alt fra det italienske køkken på spisestedet, og det er også muligt at bestille take-away fra stedet. Restauranten er hyggeligt indrettet, har en flot facade, og er placeret centralt i byen på Vesterbro. Du kan spise til aften på spisestedet.

 

Hvad siger restauranten selv?
“SanGiovanni åbnede den 15. september 1988 og har altid været ejet og drevet af Familien Volpi. SanGiovanni har gennem årene været igennem en stor udvikling. I 1988 startede det ud som et klassisk italiensk Ristorante & Pizzeria. Fra foråret 2012 er der samlet 4 autentiske italienske koncepter under samme tag; La Cantina, Trattoria & Pizzeria, Sale Banchetti & A Casa. Vores vision med 4 individuelle koncepter er at kunne imødese vor gæsters behov i forskellige situationer, Om det være sig en forretningsmiddag i La Cantina, bryllup i Sale Banchetti eller en hurtig ret i Trattoria før en biograftur. Vores mission, er at alt er lavet med hjertet af autentiske og højkvalitets råvarer om det være sig grønt, fisk eller vin og med ønsket om den bedste kvalitet og service. Velkommen!”
– SanGiovanni

 

Kendetegn

Italiensk restaurant, Børnevenlige menuer, Bredt italiensk menukort, Kun aften, Eksisteret i mange år, Hyggelig & autentisk atmosfære, Italiensk indretning, God service, Centralt placeret, Vesterbro, Take Away mulighed, God kvalitet, Vegetarmuligheder, Pizza, Pasta, Fisk, Rejer, Kød, Spaghetti, Carpaccio, Tagliatelle, Lasagne, Kalv, Okse, Lam, Risotto, Salater, Oste & desserter


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
SanGiovanni Trattoria & Pizzeria
Dato:
Rating:
41star1star1star1stargray Baseret på 2 anmeldelser

Tilbud fra SanGiovanni Trattoria & Pizzeria
01 Anmeldelse Skriv en Anmeldelse

  • 1 Bedømmelse
  1. Fantastisk oplevelse Maden: 5 Service: 5 Aug 22, 2018
    By Rasmus Ranum
    Vi havde en rigtig god oplevelse, pizzaen var som en rigtig italiensk pizza. Lokalerne var flot indrettet og med en dertil super behagelig tjener. Sublimt!
    0

Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

Bedøm nu!

Bedøm nu!