Brasserie Pascal

KategorierFransk, Nordisk
LokationAalborg
Status Lukket nuÅbner kl 12:00
Valgmuligheder

På Brasserie Pascal i Aalborg, kan du som stedets gæst opleve fransk-inspireret mad i særklasse, god stemning samt nyde de flotte lokaler. Spisestedet er lokaliseret i samme bygning, som hotellet Radisson Blu Aalborg. Restauranten har et skarpt fokus på at levere høj kvalitet og god service til deres gæster, når det handler om brugen af lokale råvarer og udøvelsen af madkundskaber i køkkenet. Du kan spise frokost eller til aften på Brasserie Pascal.

 

Hvad siger restauranten selv?
“Hos Brasserie Pascal lever vi for at skabe gode madoplevelser. Ifølge os, så baserer den gode madoplevelse sig i høj grad på gode råvarer, madkundskaber og et lille pift kærlighed. Vores kærlighed til maden drejer sig især om kærligheden til det franske køkken, hvor vi udvikler og tilbereder retter med gode råvarer i fokus, der er indkøbt så lokalt som det er muligt.”
– Brasserie Pascal

 

Kendetegn

Gourmetoplevelse, Fransk inspireret, Nordiske twists, Placeret i hotelbygning, Centralt i byen, Ved Stranden, Sæsonbestemt, Friske kvalitetsråvarer, Franske retter & menuer, Simpelt menukort, Få retter, Fint & forment, Casino, God & personlige service, Godt vinkort, Lokale råvarer, Anmelderrost, Gode drinks & cocktails, Kød, Okse, Fisk, Torsk, Snacks, Jomfruhummer, Tatar, Pizza, Oste & desserter


Tilbud fra Brasserie Pascal

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket

3-retters sæsonmenu

  • 3-retters sæsonmenu (Efterår)

    365,-

    Forret, hovedret og dessert. Se nedenfor.

  • Forret:

    Hjemmerøget laks med estragoncreme, dildsyltede agurker, pocheret æg og sprøde krummer.

  • Hovedret:

    Stegt Ribeye med grillede grøntsager, sellericreme, smørsauteret spidskål, stegte svampe og sauce bordelaise. Hertil håndskårne pommes frites.

  • Dessert:

    Crème brûlée med frisk sorbet og knas.

  • + Tilkøb af diverse oste på menuen

    75,-

Á la carte

  • Udvalg af diverse salte og sprøde snacks

    98,-

    med urtemayonnaise.

  • Salat Chèvre Chaud

    98,-

    med syltede valnødder og pærer.

  • Fransk gratineret løgsuppe

    98,-

    med braiseret okseskank.

  • Foie gras terrine

    149,-

    med grillet brioche og blommechutney.

  • Jomfruhummer bisque

    129,-

    med stegt kammusling, kål og torsk.

  • Croque madame

    98,-

    med salat vendt i sennepsvinaigrette.

  • Snegle fra Bourgogne

    88,-

    med hvidløg, saltede mandler og croutons.

  • Chefens oksetatar (forret/hovedret)

    165/185,-

    med urter, salat og hjemmelavet pommes frites.

  • Moules Marinière

    178,-

    med håndskårne pommes frites og aioli.

  • Confiteret andelår

    188,-

    med marineret kålsalat og sauce gastrique.

  • Svampetoast

    178,-

    med kantareller, kejserhatte og salat.

  • Risotto med stegt torsk

    188,-

    med løg, svampe, og jomfruhummer creme.

  • Ribeye med grillede grøntsager

    299,-

    med sauce Bordelaise og håndskårne pommes frites med aioli.

  • Hjemmelavet pommes frites

    45,-

    med urte aioli.

  • Profiteroles

    98,-

    med chokoladesovs, vaniljeis og ristede mandler.

  • Crème Brûlée

    98,-

    med jordbærsorbet.

  • 3 forskellige slags friske sorbet

    78,-

  • Udvalg af 3 Franske oste

    98,-

    med kvædecreme og ristet brød.

Pizza

  • Alle pizzaer er bagt i italiensk stenovn.

  • Pizza Pepperoni med champignon og løg

    99,-

  • Pizza Serrano

    105,-

    med mozzarella, San Marzano tomater og frisk basilikum.

  • Pizza artiskok

    99,-

    med oliven og stegte bøgehatte.

  • Pizza Chorizo

    105,-

    med grillede peberfrugter og mozzarella.

  • Pizza med braiseret okseskank, frisk rucolasalat og olivenolie

    105,-




    Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

    Bedøm nu!

    Bedøm nu!