Valgmuligheder

Lagkagehuset Magasin Aalborg er placeret i yderkanten af shoppingcentret med lokation og indgang fra gågaden, Nørregade. Det betyder også at når vejret tillader det, er det muligt at nyde sine køb hos Lagkagehuset på de enkelte pladser udenfor. Stedet er naturligvis en del af den store kæde, der har mere end 90 lokationer fordelt over hele landet. Lagkagehuset i Magasin Aalborg er et hyggeligt og afslappet sted, hvor du kan nyde et stort udvalg af lækre kager, velsmagende brød og andet bagværk. Herudover kan du naturligvis nyde skøn kaffe, the, kakao, mm. Det hele er altid til fornuftige priser, hvor de fleste kan være med. På stedet kan du også komme forbi tidligt om morgenen, da stedet åbner kl. 7 i hverdagene samt kl. 8 i weekenden.

 

Hvad siger restauranten selv?
“Vi gør os altid umage for at lære de mennesker at kende, som bor i lokalområdet, før vi åbner en ny butik. Er der et lokalt favoritbrød eller en egnskage, så stræber vi efter at få det med i sortimentet. Aalborgsneglen, bananrouladen i Midtjylland og kaffestængerne i Fredericia er gode, velsmagende eksempler. Mangfoldigheden og fleksibiliteten er vi stolte af. Vores brød og kager bages hver dag og nat af mere end 300 bagere og konditorer på 36 bagerier over hele landet, og køres flere gange om dagen ud til alle vores butikker. Det er et krav fra os selv til os selv, at der maksimalt må gå en time fra chaufføren kører fra bageriet til ankomst til butikken.”
– Lagkagehuset

 

Kendetegn

Café, Morgenmad, Kager, Kaffe & the, Magasin, Nørregade, Latte, Kakao, Americano, Cappuccino, Hyggelige omgivelser, Simpelt koncept, Få pladser, Enkelte udendørspladser, Glutenfri, Fornuftige og lave priser


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
Lagkagehuset Magasin Aalborg
Verificeret af:
Dato:
Rating:
41star1star1star1stargray Baseret på 2 anmeldelser

Tilbud fra Lagkagehuset Magasin Aalborg

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket

Morgen

 • Morgenmad:

  En lækker morgenmad er en skøn start på dagen, og du kan være sikker på at finde et stort udvalg hos os, også selvom du er en af dem, der står tidligt op! Lyse sprøde rundstykker, grove specialboller med kerner eller måske en rugbrødsbolle? Du vælger. Så kommer vi smør og ost på, hvis du har lyst til det. Wienerbrødet er næsten obligatorisk til den perfekte morgenmad og vores udvalg er så bredt, at du nok får svært ved kun at vælge et stykke. Du kan også vælge en portion skyr med rabarberkompot og rugbrødscrumble toppet med årstidens bær eller en af vores rå grøde. Ingen morgen uden kaffe! Vi byder både på den bløde cappuccino og den klassiske filterkaffe. Godmorgen og god dag!

Frokost

 • Frokost:

  Vi har mange forskellige sandwiches, hvor friskhed og velsmag er omdrejningspunkterne. Er du mest til en klassikker med skinke og ost i et ciabattaflute eller vil du hellere prøve den med hummus og semi dried tomater i rugbrødsflute? Vi har lidt for enhver smag. Hvis du har lyst til en velkomponeret salat, har vi et udvalg af forskellige varianter, som løbende skifter alt efter årstiden. Friske og nærende grøntsager er dog altid på menuen. Vores friskpressede juicer er fulde af smag og vitaminer. Appelsinjuice går rent hjem hos både store og små, men vores søde appelsin/gulerod og den autentiske æblemost er også meget nemme at blive vild med. Skal der mere smæk på smagen så prøv vores æble/rødbede juice med ingefær. Ahh…

Eftermiddag

 • Eftermiddag:

  Er du småsulten eller lækkersulten? Kom ind til os, så kan du selv mærke om det skal være et pølsehorn, eller det er hindbærsnitten du har mest lyst til. Vi har noget for enhver smag. Prøv fx vores chokorug der mætter som rugbrød, samtidig med, at den mørke chokolade tilfredsstiller den søde tand. Skal der lidt ekstra lækkert til, så er vores forskellige konditorkager i portionsstørrelse det oplagte valg. Jordbærkage for 1 – eller måske en hjemmelavet flødebolle med karamel? Kaffe og kage hører til. Men om du nyder begge dele i en af vores cafeer, tager kagen med hjem, eller skal have en hurtig snack på farten, er helt op til dig.

Kaffe & varme drikke

 • Speciality coffee

  Når du drikker kaffe fra Lagkagehuset, drikker du Specialty Coffee. Begrebet Specialty Coffee betyder kaffe af særlig høj kvalitet og indebærer et indgående kendskab til, hvilken farm bønnen kommer fra, og hvordan den er blevet behandlet i alle led i kaffens rejse. Helt formelt betyder Specialty Coffee, at en Quality-grader bedømmer kvaliteten af de grønne bønner med en score på mindst 80 ud af 100 points - en skala fastsat af den internationale Specialty Coffee organisation SCAA.

 • Medbring din egen kop og få 30 point

  Nu giver vi 30 ekstra bonuspoint i vores app, når du medbringer din egen kop til kaffen. Når du medbringer din egen kop sparer vi miljøet for en kop og det belønner vi med 30 ekstra bonuspoint i vores app. Her opsparer du også bonus, hver gang du handler brød, kager og andre lækkerier i Lagkagehuset.

 • 30% studierabat på varme drikke!

  Som studerende får du 30% på alle vores varme drikke. Du skal blot kunne fremvise et gyldigt studiekort.
01 Anmeldelse Skriv en Anmeldelse

 • 1 Bedømmelse
 1. De sødeste kaffe tøser i byen❤ Maden: 4 Service: 5 Feb 20, 2022
  Skrevet af dittekellerlind@gmail.com
  Det slår ALDRIG fejl. Simpelthen det sødeste personale. Altid smilende, hjælpsomme og venlige
  0

Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

Bedøm nu!

Bedøm nu!