Valgmuligheder

Bistro Dejavú i Aalborg er placeret centralt i byen på den velkendte Ved Stranden-gade, og har samtidig lokaler i en tidligere vingård. Bag spisestedet står dygtige folk, som bl.a. også ejer Restaurant Applaus. På Bistro Dejavú kan du som stedets gæst nyde det traditionelle franske køkken og høj gastronomisk kvalitet i flotte lokaler. Som stedets gæst kan du bl.a. nyde franske klassikere som østers, frølår eller foie gras, men altid med Bistro Dejavú’s eget twist. Dejavú besidder også et fantastisk fransk vinkort. På bistroen kan du spise til frokost eller aften. Angivede åbningstider er køkkenets åbningstider.

 

Hvad siger restauranten selv?
“Franske klassikere i Aalborg – Nordens Paris – vi serverer alt det du kender fra det franske køkken og i nogle rammer der giver dig et dejavú til The Great Gatsby. Vi kan vores håndværk og glæder os til at give dig en fantastisk oplevelse, både når du besøger os til en hverdagsfrokost og når du har kridtet banen op til en aften hvor du giver dig hen med de store franske retter og vine.”
– Bistro Dejavú

 

Kendetegn

Gourmet, Fransk inspireret, Nordiske twists, Søsterrestaurant til Applaus, Placeret centralt, Moderne indretning & intime lokaler, Placeret i Simonis Gaard, Ved Stranden, Høj gastronomisk kvalitet, Godt vinkort, Franske klassiske retter, Nyere retter, Asparges, Østers, Frølår, Kaviar, Foie gras, Carpaccio, Kød, Okse, Kvie, Gris, Fisk, Pighvar, Bouillabaisse, Tarteletter, Jordbær, Tærte, Oste & desserter


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
Bistro Dejavú
Verificeret af:
Dato:
Rating:
51star1star1star1star1star Baseret på 2 anmeldelser

Tilbud fra Bistro Dejavú

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket

4-retters menu

  • 4-retters aftenmenu

    395,-

    Grydestegt blomkål med østerscreme, trøffel og urtesalat. | Terrine på kalvehaler med stegt foie gras, crouton og spejlæg. | Grillet okseflapmeat med glaseret skorzone-rødder, blomkålscreme og ragoutsauce. | Profiteroles med vaniljecreme, chokoladesauce og vaniljeis.

Klassisk

  • Østers (pris pr. stk.)

    35,-

    med rødvinsvinaigrette og skalotteløg. (Toppes med kaviar 3g pr. stk. 45)

  • Østers-selection (6 stk.)

    255,-

    2 x østers naturel, 2 x frittet østers med tatarsauce, 2 x østers i østercreme med kartoffel og kaviar.

  • Frølår

    90,-

    med persille og hvidløg.

  • Baerii kaviar 30g

    445,-

    med creme fraiche, løg og ristet brioche.

Forretter

  • Carpaccio af mørbrad

    130,-

    med syltede tomater, druer og friskrevet foie gras og trøffel.

  • Terrine på kalvehaler

    145,-

    med baba ganoush, crouton og sprød boghvede.

  • Foie gras au torchon

    155,-

    med kompot på abrikos, bitre salater og brioche.

  • Helleflynder

    160,-

    med grillet artiskokker og muslinge/artiskoksuppe (toppes med kaviar 8 g, 100).

  • Tatar 'a la Dejavú'

    175,-

    Rå okse rørt m løvstikkecreme, æggeblomme, chips, revet foiegras og trøffel.

  • Tilkøb til de retter, du ønsker:

    Stegt foie gras 75,- | Kaviar 15g 195,- | Pommes frites + urtemayo 45,-

Hovedretter

  • Grillet okseflapmeat

    225,-

    med glaseret skorzonerødder, blomkålscreme og ragoutsauce.

  • Morkelfarseret vagtel

    240,-

    med løg, røget marv, æblesauce og bønnecassoulet.

  • Braiseret lammeskank

    240,-

    med BBQ, knas, saltbagt selleri, kartoffelcreme og egen sauce.

  • Havtaske stegt på ben (min. 2 pers.)

    275,-

    med knas, morkler, kastanjer og bøgehatte (min. 2 personer)

  • ”Tournedos Rossini”

    395,-

    Mørbradbøf på crouton med stegt foie gras, sauce bordelaise og friskrevet trøffel serveres med glaseret grønt. (Tilkøb ”rossini rossini” HKH Prins Henriks hofret, 15 g kaviar +195,-)

  • Rib-eye 250g

    285,-

    med bordelaise, bearnaise sauce og pommes frites.

Desserter

  • Profiteroles

    95,-

    med vaniljecreme, chokoladesauce og vaniljeis.

  • Canelés

    95,-

    med appelsinsirup, brændte mandler og vaniljeis.

  • Chokoladesoufflé

    95,-

    med kirsebær og kirsebærsorbet.

  • Udvalg af franske oste

    110,-

    med kompot og syltevarer.




    Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

    Bedøm nu!

    Bedøm nu!