Valgmuligheder

Bistro Dejavú i Aalborg er placeret centralt i byen på den velkendte Ved Stranden-gade, og har samtidig lokaler i en tidligere vingård. Bag spisestedet står dygtige folk, som bl.a. også ejer Restaurant Applaus. På Bistro Dejavú kan du som stedets gæst nyde det traditionelle franske køkken og høj gastronomisk kvalitet i flotte lokaler. Som stedets gæst kan du bl.a. nyde franske klassikere som østers, frølår eller foie gras, men altid med Bistro Dejavú’s eget twist. Dejavú besidder også et fantastisk fransk vinkort. På bistroen kan du spise til frokost eller aften. Angivede åbningstider er køkkenets åbningstider.

 

Hvad siger restauranten selv?
“Franske klassikere i Aalborg – Nordens Paris – vi serverer alt det du kender fra det franske køkken og i nogle rammer der giver dig et dejavú til The Great Gatsby. Vi kan vores håndværk og glæder os til at give dig en fantastisk oplevelse, både når du besøger os til en hverdagsfrokost og når du har kridtet banen op til en aften hvor du giver dig hen med de store franske retter og vine.”
– Bistro Dejavú

 

Kendetegn

Gourmet, Fransk inspireret, Nordiske twists, Søsterrestaurant til Applaus, Placeret centralt, Moderne indretning & intime lokaler, Placeret i Simonis Gaard, Ved Stranden, Høj gastronomisk kvalitet, Godt vinkort, Franske klassiske retter, Nyere retter, Asparges, Østers, Frølår, Kaviar, Foie gras, Carpaccio, Kød, Okse, Kvie, Gris, Fisk, Pighvar, Bouillabaisse, Tarteletter, Jordbær, Tærte, Oste & desserter


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
Bistro Dejavú
Dato:
Rating:
51star1star1star1star1star Baseret på 2 anmeldelser

Tilbud fra Bistro Dejavú

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket

Frokostkort

  • Østers (pris pr. stk.)

    35/45,-

    med rødvinsvinaigrette og skalotteløg. (Skal de toppes med kaviar 3g - pris 45,- pr. stk.)

  • Frølår

    85,-

    med persille og hvidløg.

  • Baerii kaviar 30g

    445,-

    med creme fraiche, rødløg og ristet brioche.

  • ”Skagen Toast”

    130,-

    med brioche, krebsehaler, rejer, skaldyrsmayo og bitre salater.

  • Pocheret torsk

    135,-

    i varme krydderier med syltet jordskokke, rå jordskokke og luftig jordskokke.

  • Foie gras au torchon

    155,-

    med kompot på abrikos, bitre salater og brioche.

  • Luksus omelet

    165,-

    med duxelles på spinat og svampe, fransk skinke og friskrevet foie gras og trøffel.

  • Bouillabaisse

    165,-

    med stegt fisk, blåmuslinger, blæksprutte og glaseret grønt.

  • Terrine på kalvehaler på crouton

    175,-

    med stegt foiegras, bordelaise sauce og spejlæg.

  • Tartelet

    175,-

    med kalvebrisler, confiteret andelår, klassisk velouté på aromat og glaseret grønt.

  • Tatar 'a la Dejavú'

    175,-

    Rå okse rørt m. løvstikkecreme, æggeblomme, chips, revet foiegras og trøffel.

  • Rib-eye 250g

    285,-

    med bordelaise, bearnaise sauce og pommes frites.

  • Creme brûlee

    95,-

    med kirsebærsorbet.

  • Canelés

    95,-

    med appelsinsirup, brændtemandler og vaniljeis.

  • Chokoladesoufflé

    95,-

    med kirsebær og kirsebærsorbet.

  • Udvalg af franske oste

    100,-

    med kompot og syltevarer.

  • Tilkøb til de retter, du ønsker:

    Stegt foie gras 75,- | Kaviar 15g 195,- | Pommes frites + urtemayo 45,-

Aften: 4-retters menu

  • 4-retters aftenmenu

    395,-

    Røget gåsebryst med endive, perleløg, gastrik og revet foie gras. | Pocheret torsk i varme krydderier med syltet jordskokke, rå jordskokke og luftig jordskokke. | Grillet andebryst med glaserede rødbeder, portvinsgelé, tyttebær og andesauce med andehjerter. | Canelés med appelsinsirup, brændte mandler og vaniljeis.

Aften: Forretter

  • Østers (pris pr. stk.)

    35/45,-

    med rødvinsvinaigrette og skalotteløg. (Skal de toppes med kaviar 3g - pris 45,- pr. stk.)

  • Frølår

    85,-

    med persille og hvidløg.

  • Baerii kaviar 30g

    445,-

    med creme fraiche, rødløg og ristet brioche.

  • Carpaccio af mørbrad

    130,-

    med syltede tomater, druer og friskrevet foie gras og trøffel.

  • Pocheret torsk

    135,-

    i varme krydderier med syltet jordskokke, rå jordskokke og luftig jordskokke.

  • Foie gras au torchon

    155,-

    med kompot på abrikos, bitre salater og brioche.

  • Kanin

    165,-

    med syltet svampe, comté, trøffelcreme og frisk trøffel.

  • Bouillabaisse

    165,-

    med stegt fisk, blåmuslinger, blæksprutte og glaseret grønt.

  • Tatar 'a la Dejavú'

    175,-

    Rå okse rørt m. løvstikkecreme, æggeblomme, chips, revet foiegras og trøffel.

  • Tilkøb til de retter, du ønsker:

    Stegt foie gras 75,- | Kaviar 15g 195,- | Pommes frites + urtemayo 45,-

Aften: Hovedretter

  • Grillet andebryst

    225,-

    med glaserede rødbeder, portvinsgelé, tyttebær og andesauce med andehjerter.

  • Havtaske

    235,-

    med grillet/røget porrer, kastanjer, morkler og muslingefumé.

  • Morkelfarseret vagtel

    240,-

    med løg, røget marv, æblesauce og bønnecassoulet.

  • Rib-eye 250g

    285,-

    med bordelaise, bearnaise sauce og pommes frites.

  • Halv sort hummer i morkel frikassé

    285,-

    med aromatisk sauce, syltede løg og crouton. (Tilkøb 1/1 hummer for +110,-).

  • ”Tournedos Rossini”

    395,-

    Mørbradbøf på crouton med stegt foie gras, sauce bordelaise og friskrevet trøffel serveres med glaseret grønt. (Tilkøb ”rossini rossini” HKH Prins Henriks hofret, 15 g kaviar +195,-)

Aften: Desserter

  • Creme brûlee

    95,-

    med kirsebærsorbet.

  • Canelés

    95,-

    med appelsinsirup, brændtemandler og vaniljeis.

  • Chokoladesoufflé

    95,-

    med kirsebær og kirsebærsorbet.

  • Udvalg af franske oste

    110,-

    med kompot og syltevarer.




    Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

    Bedøm nu!

    Bedøm nu!