Valgmuligheder

Bistro Dejavú i Aalborg er placeret centralt i byen på den velkendte Ved Stranden-gade, og har samtidig lokaler i en tidligere vingård. Bag spisestedet står dygtige folk, som bl.a. også ejer Restaurant Applaus. På Bistro Dejavú kan du som stedets gæst nyde det traditionelle franske køkken og høj gastronomisk kvalitet i flotte lokaler. Som stedets gæst kan du bl.a. nyde franske klassikere som østers, frølår eller foie gras, men altid med Bistro Dejavú’s eget twist. Dejavú besidder også et fantastisk fransk vinkort. På bistroen kan du spise til frokost eller aften. Angivede åbningstider er køkkenets åbningstider.

 

Hvad siger restauranten selv?
“Franske klassikere i Aalborg – Nordens Paris – vi serverer alt det du kender fra det franske køkken og i nogle rammer der giver dig et dejavú til The Great Gatsby. Vi kan vores håndværk og glæder os til at give dig en fantastisk oplevelse, både når du besøger os til en hverdagsfrokost og når du har kridtet banen op til en aften hvor du giver dig hen med de store franske retter og vine.”
– Bistro Dejavú

 

Kendetegn

Gourmet, Fransk inspireret, Nordiske twists, Søsterrestaurant til Applaus, Placeret centralt, Moderne indretning & intime lokaler, Placeret i Simonis Gaard, Ved Stranden, Høj gastronomisk kvalitet, Godt vinkort, Franske klassiske retter, Nyere retter, Asparges, Østers, Frølår, Kaviar, Foie gras, Carpaccio, Kød, Okse, Kvie, Gris, Fisk, Pighvar, Bouillabaisse, Tarteletter, Jordbær, Tærte, Oste & desserter


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
Bistro Dejavú
Dato:
Rating:
51star1star1star1star1star Baseret på 2 anmeldelser

Tilbud fra Bistro Dejavú

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket

Frokost

  • Østers (pris pr. stk.)

    35,-

    med rødvinsvinaigrette og skalotteløg. (Skal de toppes med kaviar 3g - pris 45,- pr. stk.)

  • Frølår

    85,-

    med persille og hvidløg.

  • Baerii kaviar 30g

    445,-

    med creme fraiche, rødløg og ristet brioche.

  • ”Skagen Toast”

    130,-

    med brioche, krebsehaler, rejer, skaldyrsmayo og bitre salater.

  • Rørt taskekrabbe

    140,-

    med røget æggeblomme, blomkål og hummersauce.

  • Foie gras au torchon

    155,-

    med kompot på abrikos, bitre salater og brioche.

  • Svampetoast

    165,-

    med creme stuvning på kantareller, Karl Johan-svampe og trøffel.

  • Bouillabaisse

    165,-

    med stegt fisk, blåmuslinger, blæksprutte og glaseret sommergrønt.

  • Tartelet

    175,-

    med kalvebrisler, confiteret andelår, klassisk velouté på aromat og sommergrønt.

  • Tatar ‘á la Dejavú’

    175,-

    Rå okse rørt m. løvstikkecreme, æggeblomme, chips, revet foiegras og trøffel.

  • Luksus omelet

    165,-

    med duxelles på spinat og svampe, fransk skinke og friskrevet foie gras og trøffel.

  • Rib-eye 250g

    285,-

    med bordelaise, bearnaise sauce og pommes frites.

  • Citrontærte

    85,-

    med hyldeblomst og brændt marengs.

  • Æble tarte tatin.

    95,-

    med florsukker og vaniljeis.

  • Sorbet på brombær

    95,-

    med chantillycreme, macroner og friske skovbær.

  • Udvalg af franske oste

    100,-

    med kompot og syltevarer.

  • Tilkøb til de retter, du ønsker:

    Stegt foie gras 75,- | Kaviar 15g 195,- | Pommes frites + urtemayo 45,-

Aften - 4-retters menu

  • 4-retters aftenmenu

    395,-

    Rørt taskekrabbe med røget æggeblomme, blomkål og hummersauce. | Dampet minispidskål med ragout på marv, skinke, blåmuslinger, crouton og blanquet sauce. | Grillet okse med broccoliskud, padron gratineret med comté og sauce på solbærgastrik. | Citrontærte med brændt marengs og vaniljeis.

Aften - Forretter

  • Østers (pris pr. stk.)

    35,-

    med rødvinsvinaigrette og skalotteløg. (Skal de toppes med kaviar 3g - pris 45,- pr. stk.)

  • Frølår

    85,-

    med persille og hvidløg.

  • Baerii kaviar 30g

    445,-

    med creme fraiche, rødløg og ristet brioche.

  • Carpaccio af mørbrad

    130,-

    med syltede tomater, grønne jordbær og friskrevet foie gras og trøffel.

  • Foie gras au torchon

    155,-

    med kompot på abrikos, bitre salater og brioche.

  • Bouillabaisse

    165,-

    med stegt fisk, kammuslinger, blæksprutte og glaseret sommergrønt.

  • Tatar ‘á la dejavu’

    175,-

    Rå okse rørt m. løvstikkecreme, æggeblomme, chips, revet foiegras og trøffel.

  • Rørt taskekrabbe

    140,-

    med røget æggeblomme, blomkål og hummersauce.

  • Rimmet kammuslinger

    195,-

    med snegle, kaviar og røget muslingefumé.

  • Tilkøb til de retter, du ønsker:

    Stegt foie gras 75,- | Kaviar 15g 195,- | Pommes frites + urtemayo 45,-

Aften - Hovedretter

  • Stegt pighvar

    245,-

    med fyldt sauce blanquette, røgede kartofler og sommergrønt.

  • Grillet okse

    240,-

    med broccoliskud, padron gratineret med comté og sauce på solbærgastrik.

  • Morkelfarseret vagtel

    260,-

    med løg, røget marv, æblesauce og bønnecassoulet.

  • 1/2 sort hummer i morkel frikassé

    285,-

    med aromatisk sauce, syltede løg og crouton. (Tilkøb 1/1 hummer for kr. 110,-)

  • Rib-eye 250g

    285,-

    med bordelaise, bearnaise sauce og pommes frites.

  • ”Tournedos Rossini”

    395,-

    Mørbradbøf på crouton med stegt foie gras, sauce borde- laise og friskrevet trøffel serveres med sommergrønt. (Tilkøb ”rossini rossini” HKH Prins Henriks hofret, 15g kaviar 195,-)

Aften - Desserter

  • Citrontærte

    85,-

    med brændt marengs og vaniljeis.

  • Sorbet på brombær

    95,-

    med chantillycreme, makroner og friske skovbær.

  • Æble tarte tatin

    95,-

    med florsukker og vaniljeis.

  • Udvalg af franske oste

    110,-

    med kompot og syltevarer.




    Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

    Bedøm nu!

    Bedøm nu!