The South Indian

KategorierGlutenfri, Indisk, Vegetar
LokationAalborg
Status Lukket nuÅbner kl 17:00
Valgmuligheder

The South Indian i Aalborg leverer lækkert Sydindisk mad til deres gæster. Dette gøres i form af det såkaldte Chettinad-køkken, hvor der tilbydes forskellige indiske retter. Fokus er på kvalitet, service og sund Sydindisk mad. Er man vegetar eller veganer, er stedet især relevant. The South Indian har allerede flere restauranter placeret rundt om i landet, og derfor kan man godt kalde spisestedet som værende en del af en kæde. Restauranten hører dog til i toppen af de tilbud der findes af indiske madoplevelser i Danmark. Restauranten kan desuden også tilbyde take-away. Du kan spise til aften på spisestedet, dog også frokost lørdag og søndag.

 

Hvad siger restauranten selv?
Chettinad er det fineste indenfor indisk madkunst. Men det blev skabt af flittige kogekoner og gifte fruer. Chettinad Køkkenet er aromatisk og krydret. Det er berømt for brugen af mange forskellige krydderier i tilberedningen af maden, særligt kød, fisk og kylling. The South Indian er stolte af at føre traditionen videre til Danmark. Vi elsker spændende indisk mad. Vi elsker indisk mad uden kunstige farvestoffer. Vi elsker høj råvarekvalitet. Vi elsker at alt er lavet fra bunden. Vi elsker at lave mad af høj kvalitet. Vi elsker indisk mad.”
– The South Indian

 

Kendetegn

Indisk, Chettinad, Simpel mad, Hurtig & nem mad, Del af en kæde, Vegetar & glutenfri muligheder, Take Away mulighed, Dosa, Chicken masala, Tandoori, Suppe, Kylling, Fisk


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
The South Indian
Dato:
Rating:
51star1star1star1star1star Baseret på 1 anmeldelse

Tilbud fra The South Indian

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket

Menuer

  • A) The South Indians Tiffin Light

    119,-

    Hovedret: To idly, to vadai, eget valg af dosa fra #1 eller #2.

  • B) The South Indians Veggie Light

    179,-

    Forretter: vegetarsuppe og cauliflower 65. Hovedret: Eget valg af vegetar eller Vegansk dosa fra #1 eller #2. Dessert: Dagens Desert eller Vegansk Dessert.

  • C) The South Indians Smaller Menu (Vegetar / Non-vegetar)

    197,-

    Forretter: Lammesuppe og chicken 65 eller vegetarsuppe og cauliflower 65. Hovedret: Vælg mellem Veg Curry, Chicken Masala eller Lam Masala med ris og Parotta (Brød). Dessert: Dagens Desert eller Vegansk Dessert.

  • D) The South Indians Best Menu (Vegetar / Non-vegetar)

    279,-

    Forretter: Lammesuppe og Shrimp 65 eller vegetarsuppe og Onion Pakoda. Mellemret: Eget valg af dosa fra #1 eller #2. Hovedret: Vælg mellem Veg Curry, Chicken Masala eller Lam Masala med ris og parotta (Brød). Dessert: Valgfri.

  • E) The Young South Indian

    89,-

    Forretter: Onion Pakoda. Hovedret: Spinach Chicken med ris. Dessert: kulfi - is.

Weekend frokost-tilbud (12-16)

  • Frit valg af dosa + en kold drink

    79,-

  • Alle hovedretter

    89,-

    Frit valg.

Street Food Dosa Corner

  • The South Indian's specialitet (dosa / mini dosa)

    DOSA: Friske, papirtynde, sprøde, glutenfrie, varme sydindiske pandekager bagt på en dej af linser og ris. Der er mange slags dosa, også veganske, spørg tjeneren. UTHAPPAM (MINI DOSA): Uthappam er en dosa-lignende ret. I modsætning til dosa\\\'en, er Uthappam en tyk pandekage hvor toppings er bagt direkte ind i dejen. Du kan vælge dosa eller uthappam fra menuen nedenfor.

  • #1 Basic

    59,-

    Vælg mellem: Plain, Ghee, Butter, Podi, Onion, Tomato, Egg.

  • #2 Premium

    69,-

    Vælg mellem: Masala (kartofler med krydderier), Podi Masala, Paneer, Chocolate/Paper, Chicken, Lam.

  • #2A Compose your own dosa

    79,-

    Er du ekspert, så sammensæt din egen dosa med dagens ingredienser. Spørg tjeneren på stedet for valgmuligheder.

  • #2B Dosa Dosa Dosa

    179,-

    ALL YOU CAN EAT: Har du en god appetit og vil du gerne prøve en ægte indisk specialitet? Så prøv denne menu og vælg dine dosa variationer fra kategorierne Basic og Premium.

Forretter - Suppe

  • #3 Sambar

    47,-

    Traditionel, sydindisk smagfuld suppe kogt på linser.

  • #4 Rasam

    43,-

    Original Chettinad-suppe i landsbystil med tomat, tamarind, hvidløg, koriander og sort peber.

  • #5 Spicy Lamb Bone Soup

    47,-

    Mørt lammebryst smagt til med Chettinad - krydderier, ingefær, løg, chili og sort peber.

  • #6 Spicy Kozhi Rasam

    47,-

    Kylling smagt til med Chettinad - krydderier, ingefær, løg, chili og sort peber.

65'ere og andet godt

  • 65'ere

    65’erne er populære, nyere sydindiske Chettinad-retter, men man er ikke helt enige om oprindelsen. Nogle siger, retterne rummer 65 forskellige krydderier. Andre fortæller, at krydderi-sammensætningen blev udviklet i 1965 på det berømte Buhari Hotels restaurant i Chennai af gourmetkokken A. M. Buhari.

  • #7 Chicken 65

    49,-

    Dybstegt kylling med 65 krydderier.

  • #8 Fish 65

    49,-

    Laks fisk stegt med 65 krydderier.

  • #9 Shrimp 65

    49,-

    Kæmperejer stegt med 65 krydderier.

  • #10 Cauliflower 65

    39,-

    Frisk blomkål stegt med 65 krydderier.

  • #11 Paneer 65

    54,-

    Den indiske friskost ’paneer’ stegt med 65 krydderier.

  • #12 Idly

    49,-

    Tre dampede riskager lavet af ris og linser.

  • #13 Vadai

    43,-

    To stegte ”donuts” af linsemel med grøn chili.

  • #14 Papadum

    37,-

    Tre stegte Papadam, sydindisk stil.

  • #15 Onion Pakoda

    43,-

    Lavet af sprøde, gyldne løg med udvalgte krydderier.

  • #16 Spicy Masala Omelet

    39,-

    Omelet med et sydindisk twist.

  • #17 Samosa

    39,-

    To samosa\\\'er med velsmagende fyld af krydrede grøntsager eller kød. Vælg mellem: Veg / Kylling.

Hovedretter (serveres m. ris)

  • Veggie & vegan-venlige hovedretter

    Hovedretter i denne kategori er veggie og vegan-venlige.

  • #18 Chettinad Veg Kurma

    107,-

    Curry med et medley af grøntsager – Chettinad South Indian Style.

  • #19 Kathirikkai Kara Kulambu

    117,-

    Krydret auberginecurry.

  • #20 Vendakka Masala

    127,-

    Baby Okra sauteret med spidskommenfrø, løg, tomater, hvidløg, ingefær og krydderier.

  • #21 Keerai Kulambu

    137,-

    Hele spinatblade i kraftig sauce med linser & krydderier.

  • #22 Paneer Masala

    137,-

    En klassisk South Indian paneer masala med friskkværnet krydderier, som er stærk i smagen.

  • #23 Veg Kothu Parotta

    127,-

    Brødret: små stykker af parotta (brød) stegt sammen med grøntsager og krydderier (Serveres UDEN ris).

  • #24 Sydindisk risret

    127,-

    Dampkogt ris blandet sammen med krydderier og udvalgte forskellige ingredienser. Vælg mellem flere variationer. Serveres med chutney, pickles og papadam. A) Sambar rice (med grønt og linser) B) Rasam rice (med tomat, tamarind, hvidløg, koriander og peber).

Kylling & lam (Hovedretter)

  • #25 Chettinad Chicken Masala

    109,-

    Krydderkylling i aromatisk masalakrydderi.

  • #26 Chettinad Chicken Pepper Fry

    119,-

    Krydret peber overtrukket kylling masala stegt.

  • #27 Spinach Chicken

    129,-

    Kylling med Spinat, linser & krydderier.

  • #28 Spicy Chili Chicken

    139,-

    Kyllingeret tilberedt med frisk rød chili og krydderier.

  • #29 Karaikudi Lamb Masala

    119,-

    Lam med en krydderiblanding fra Madurai.

  • #30 Lamb Sukka Varuval Fry

    139,-

    Stegt lammekød med Chettinad-krydderier.

  • #31 Chettinad Special Lamb Pepper Fry (dry)

    139,-

    Stegt lam tilberedt med peber og Chettinad-krydderier.

  • #32 Spinach Lam

    139,-

    Mørt lammekød med spinat, linser & krydderier.

  • #33 Biryani Spicy

    129,-

    En traditionel sydindisk ret med ris. Vælg mellem: Kylling / Lam.

  • #34 Kothu Parotta

    129,-

    Brødret: små stykker af parotta (brød) stegt sammen med Kylling eller lam (Serveres uden ris). Vælg mellem: Æg / Kylling / Lam.

Fisk & skaldyr (Hovedretter)

  • #35 Karaikudi Fish Masala

    127,-

    Laksefilet krydret med Chettinad-krydderier.

  • #36 Karaikudi Prawn Masala

    137,-

    Kæmperejer rejer kogt I Chettinad-sauce.

Tilbehør

  • #37 Chapathi (pris pr. stk.)

    19,-

    Groft sydindisk hvedebrød.

  • #38 Parotta (pris pr. stk.)

    29,-

    Sydindisk fladbrød.

  • #39 Ceylon Parotta (pris pr. stk.)

    54,-

    I Sri Lanka fremstilles parotta-brødet meget anderledes. Det æltes og foldes mange gange, en langvarig tilberedning, som giver en fyldig, karakteristisk smag.

  • #40 Ceylon Egg Parotta (pris pr. stk.)

    69,-

    Srilankansk parotta med et udslået æg.

  • #41 Ceylon Egg Chicken Parotta (pris pr. stk.)

    79,-

    Srilankansk parotta med kylling, et udslået æg og krydderier.

  • #42 Ceylon Egg Lamb Parotta (pris pr. stk.)

    79,-

    Srilankansk parotta med lammekød, et udslået æg og krydderier.

  • #43 Ekstra tilbehør

    19,-

    A) Raita. B) Ris. C) Pickles.

Desserter

  • #44 Dagens Dessert

    39,-

    Spørg tjeneren på stedet.

  • #45 Gulab Jamun

    45,-

    Små lækre dejbolle med safran og khoya bagt i varm sirup.

  • #46 Gulab Jamun Mix

    49,-

    Gulab Jamun med vaniljeis og tørret frugt.

  • #47 Kulfi

    49,-

    Indisk is. Mango, pistacie og original.

  • #48 Jalebi

    49,-

    Veganskager lavet af linser og sukker sirup.

  • #49 Honey Dosa

    49,-

    Dosa med honning topping.




    Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

    Bedøm nu!

    Bedøm nu!