The South Indian i Aalborg leverer lækkert Sydindisk mad til deres gæster. Dette gøres i form af det såkaldte Chettinad-køkken, hvor der tilbydes forskellige indiske retter. Fokus er på kvalitet, service og sund Sydindisk mad. Er man vegetar eller veganer, er stedet især relevant. The South Indian har allerede flere restauranter placeret rundt om i landet, og derfor kan man godt kalde spisestedet som værende en del af en kæde. Restauranten hører dog til i toppen af de tilbud der findes af indiske madoplevelser i Danmark. Restauranten kan desuden også tilbyde take-away. Du kan spise til aften på spisestedet, dog også frokost lørdag og søndag.
Hvad siger restauranten selv?
“Chettinad er det fineste indenfor indisk madkunst. Men det blev skabt af flittige kogekoner og gifte fruer. Chettinad Køkkenet er aromatisk og krydret. Det er berømt for brugen af mange forskellige krydderier i tilberedningen af maden, særligt kød, fisk og kylling. The South Indian er stolte af at føre traditionen videre til Danmark. Vi elsker spændende indisk mad. Vi elsker indisk mad uden kunstige farvestoffer. Vi elsker høj råvarekvalitet. Vi elsker at alt er lavet fra bunden. Vi elsker at lave mad af høj kvalitet. Vi elsker indisk mad.”
– The South Indian
Kendetegn
Indisk, Chettinad, Simpel mad, Hurtig & nem mad, Del af en kæde, Vegetar & glutenfri muligheder, Take Away mulighed, Dosa, Chicken masala, Tandoori, Suppe, Kylling, Fisk