Restaurantskibet Prinses Juliana

LokationAalborg
Status Lukket nuÅbner kl 11:30
Valgmuligheder

Restaurantskibet Prinses Juliana i Aalborg besidder en fantastisk placering. Spisestedet er placeret i et gammelt hollandsk skoleskib, og er derfor også indrettet i maritim stil hvilket giver en hyggelig atmosfære. Prinses Juliana har beholdt mange af de gamle detaljer på skibet, som stedets gæster samtidig kan nyde. Spisestedets køkken leverer gastronomi på højt niveau, og den høje kvalitet af mad krydret med en flot udsigt fra båden betyder, at mange gæster går fra restaurantskibet med en god oplevelse. Du kan spise brunch, frokost eller til aften på restaurantskibet.

 

Hvad siger restauranten selv?
“Det gode skib Prinses Juliana har oprindeligt fungeret som et hollandsk skoleskib – navngivet af HKH Prinsesse Juliana af Holland i 1931 – deraf det hollandske navn. Skibet har fungeret som restaurantskib siden ca. 1980 og er senest blevet gennemgribende renoveret i 2007. Vi er meget stolte af, at vise resultatet af skibets restaurering, – det meste er fornyet med stor respekt for det oprindelige. Der pågår dog fortsat løbende renoveringer og mindre ændringer på skibet, således at komforten, gastronomien og sikkerheden fortsat er i højsædet. På gensyn på Aalborgs flydende spiserestaurant.”
– Restaurantskibet Prinses Juliana

 

Kendetegn

Gourmet, Lørdags brunchbuffet, Nordisk inspireret & Traditional dansk, Frokost & aften, Restaurantskib, Særdeles hyggelig placering, Havnen, Helaften, God udsigt, Populær gennem flere år, Fisk, Krabbeklør, Hummer, Laks, Ribs, Rødspætte, Creme brulee, Oste, Sødt & desserter


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
Restaurantskibet Prinses Juliana
Dato:
Rating:
51star1star1star1star1star Baseret på 1 anmeldelse

Tilbud fra Restaurantskibet Prinses Juliana

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket
    Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

    Bedøm nu!

    Bedøm nu!