Valgmuligheder

Restaurantskibet Prinses Juliana i Aalborg besidder en fantastisk placering. Spisestedet er placeret i et gammelt hollandsk skoleskib, og er derfor også indrettet i maritim stil hvilket giver en hyggelig atmosfære. Prinses Juliana har beholdt mange af de gamle detaljer på skibet, som stedets gæster samtidig kan nyde. Spisestedets køkken leverer gastronomi på højt niveau, og den høje kvalitet af mad krydret med en flot udsigt fra båden betyder, at mange gæster går fra restaurantskibet med en god oplevelse. Du kan spise brunch, frokost eller til aften på restaurantskibet.

Hvad siger restauranten selv?
“Det gode skib Prinses Juliana har oprindeligt fungeret som et hollandsk skoleskib – navngivet af HKH Prinsesse Juliana af Holland i 1931 – deraf det hollandske navn. Skibet har fungeret som restaurantskib siden ca. 1980 og er senest blevet gennemgribende renoveret i 2007. Vi er meget stolte af, at vise resultatet af skibets restaurering, – det meste er fornyet med stor respekt for det oprindelige. Der pågår dog fortsat løbende renoveringer og mindre ændringer på skibet, således at komforten, gastronomien og sikkerheden fortsat er i højsædet. På gensyn på Aalborgs flydende spiserestaurant.”
– Restaurantskibet Prinses Juliana

Kendetegn

Gourmet, Lørdags brunchbuffet, Nordisk inspireret & Traditional dansk, Frokost & aften, Restaurantskib, Særdeles hyggelig placering, Havnen, Helaften, God udsigt, Populær gennem flere år, Fisk, Krabbeklør, Hummer, Laks, Ribs, Rødspætte, Creme brulee, Oste, Sødt & desserter


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
Restaurantskibet Prinses Juliana
Dato:
Rating:
51star1star1star1star1star Baseret på 1 anmeldelse

Tilbud fra Restaurantskibet Prinses Juliana

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket

Aftenmenu - Oktober (man-lør fra kl. 17:30)

  • Forret: Fiskesuppe

    Cremet fiskesuppe serveret med stegt torsk, urtecreme og dild.

  • Mellemret: Braiseret svinekæber

    Serveret i fuglerede med bånd af beder, syltede bøgehatte og grønt. Hertil sauce af braiserlagen.

  • Hovedret: Krogmodnet Angus kvæg

    Serveret med røget pastinakpurå, grillet broccoli og cruditå af kål, grøn olie, tyttebær og urter. Hertil grov mos med citrontimian og okseglace.

  • Dessert: Blommer

    Danske blommer i Madeira serveret med karamelliseret butterdejslåg og vaniljeis.

  • 3 retter (forret, hovedret og dessert)

    325,-

  • 4 retter

    375,-

  • Afstemt vinmenu til 3 retters menu - 3 glas vin

    245,-

  • Afstemt vinmenu til 4 retters menu - 4 glas

    330,-

  • Afstemt kørevenlig

    200,-

Appetizer (man-lør kl. 17.30-21.30)

  • Kartoffelchips med trøffelmayo

    30,-

  • Tapioka chips og mayo

    30,-

  • Saltede mandler og oliven

    40,-

  • Appetizer - lille smagsprøve fra køkkenet

    40,-

  • Bobler & kartoffelchips

    90,-

Forretter

  • Varmrøget laks fra egen rygeovn

    105,-

    Hjemmerøget laks med syrnet fløde skilt med dild olie. Hertil syltet agurk og flager af agurk.

  • Kammuslinger

    155,-

    Serveret med variation af blomkål, brunet smør og nødder. Hertil løgaske og syltede pedelog og grønt.

  • Unghane

    115,-

    Stegt unghanebryst og hyldeblomstmarineret sennempssalat. Hertil persillemayo, syltede perlelog, ostechips og grønt.

  • Hummer bisque

    125,-

    Serveret med hvid fisk og ristet kammusling. Hertil basquaise og aioli.

  • Månedens forret

    110,-

    Spørg tjeneren

Hovedretter (man-lør kl. 17.30-21.30)

  • Skibets klassiker! Rosastegt oksemørbrad

    210,-

    Med håndskårne pommes fri., logkompot med timian og portvin. Hertil hjemmelavet sauce bearnaise eller pebersauce.

  • Dagens friske fangst

    220,-

    Serveret med sprødt grønt, brunet smør og syltede røde perlelog. Hertil petit pommes og sauce.

  • Helstegt rødspætte

    210,-

    Serveret med sprødt grønt, persille og tyttebærkompot. Hertil petit pommes og sauce.

  • Sprød glad gris

    200,-

    Sprødstegt confit af gris med chips. Hertil sæsonens friske urter. Serveres med dagens kartoffel og hønseglace.

  • Månedens hovedret

    195,-

    Spørg tjeneren

  • Tilkøb: Sprød salat

    35,-

    med vinaigrette

  • Tilkøb: Ekstra pommes frites

    35,-

    med aioli

  • Tilkøb: Aioli

    15,-

Dessert (man-lør kl. 17.30-21.30)

  • Gateau Marcel

    95,-

    Serveret med syrlig sorbet, karamel og syrlig urt.

  • Creme Brulee

    95,-

    Sprød vanilje creme brulee med Grand Cru Bora Bora vanilje. Serveret med syrlig sorbet.

  • Månedens dessert

    90,-

    af sæsonens bedste råvarer. Spørg venligst tjeneren.

  • Ostetallerken

    95,-

    - med hjemmebagt knækbrød og garniture.

  • Hjemmelavede chokoladegodter til kaffen

    35,-

    3 stk. hjemmelavede chokoladelækkerier lavet med kærlighed af de bedste råvarer.

  • Skibets dessertvin

    75,-

    Pr. glas

Øl & Vand

  • Tuborg & Carlsberg 4,6%

    40,-

    33 cl.

  • Tuborg Superlight, Alkoholfri

    40,-

    33 cl.

  • Thy Classic 4,6%

    42,-

    33 cl.

  • Thy Økologisk Classic

    42,-

    33 cl.

  • Hancock Lager

    42,-

    33 cl.

  • Grimbergen Blonde, Belgisk øl 6,7%

    48,-

    33 cl.

  • Limfjordsporter

    50,-

    33 cl.

  • Erdinger, Dunkel 5,3%

    68,-

    50 cl

  • Erdinger, Weissbier 5,3%

    68,-

    50 cl

  • FUR Vulcano Classic 4,6%

    65,-

    50 cl

  • FUR Vulcano Pilsner 4,6%

    65,-

    50 cl

  • FUR Renæssance 6,2%

    68,-

    50 cl

  • FUR Frokost 2,6%

    65,-

    50 cl

  • Sodavand

    35,-

    25 cl.

  • Økologisk Saft

    35,-

    Hyldeblomst, Æble og Hindbær. (25 cl.)

  • Italiensk Kildevand

    40,-

    Med eller uden brus.(75 cl.)

  • Karaffel med isvand

    20,-

    1 ltr.

Hvidvin

  • Skibets hvidvin

    69/275,-

    Pr. fl. kr. 275.- / Pr. gl. kr. 69.-

  • Pinot Gris Dashwood - New Zeeland

    355,-

    Det største og mest berornte vinområde på New Zealand er Marlborough, der ligger på Sydøen. Dashwood Pinot Gris er lavet på druer fra Awatere- og Wairaudalen, hvor druerne er høstet om natten for at optimere vinens friske profil. Intense noter å la røde æbler, pærer og orange fra Wairau-druerne, mens Awatere i højere grad bidrager med mineraler, krydderier og lyse blomster. En spicy Pinot Gris med fylde, lagret på ståltanke.

  • Pinot Grigio, Livio Felluga Friuli - Italien

    485,-

    Pinot Grigio, der er en matation af rødvinsdruen Pinot Noir, har optimale betingelser på Friulis kølige skreninger. Her bevarer druen en fin, frisk, rank frugtsyre og en nærmest sprød, frisk stil m. behagelig cremet fylde. Hos Livio Felluga lagres vinen kun på stål¬tank, hvilket er m.virkende til vinens friske arornarigdorn med noter å la Pære, °ran¬geblomster, gule frugter og krydderier.

  • Griiner Veltliner Fritz Wieninger - Østrig

    495,-

    Druerne bliver håndplukket I oktober. Vinen er saftig og sprød, med forfriskende noter af citrus og eksotiske frugter, en anelse peber og abrikos i eftersrnagen. Lagret på ståltanke hvorv. vinen beholder sin aroma og frugtighed

  • Riesling, Essence Priim, Mosel - Tyskland

    355,-

    Yderst elegant, let og charmerende, med en ane. sødme. Og isa3r det sidste appel¬lerer til mange danskeres urnag. Sødmen tager på ingen måde overhånd, da den er kombineret med en let og frisk rieslingsyre. Med andre ord en rigtig crowdpleaser, og faktisk også en specialitet. Der produceres nemlig kun 15.000 flasker om året og de ender alle sammen i Danmark.

  • Riesling Trocken, Fritz Haag, Mosel - Tyskland

    465,-

    Haags tørre Riesling er lavet af druer fra meget garnle vinstokke og har en cremet dy.e og en knivskarp, mineralsk, sitrende nerve. Vinen har som ung, spændende rige toner af fersken, abrikos og citrus med noter af lyse blomster.

  • Chardonnay, Sebastiani Vineyards - Californien USA

    385,-

    Sonoma er Chardonnay-land. Nogle af verdens bedst modnede Chardonnaydruer kan høstes fra de smukke vinmarker i Sonomadalen. Kombinationen af druer fra forskellige klimaområder, giver en særdeles velafblanceret Chardonnay. Cremet tekstur og fylde. Eksotiske duft aromaer, så som kokos og banan er de dominerende indtryk, men anis 0 og citrus anes også i den kornplekse bouquet. Fra tiden på træfade har vinen opnået en smørret og cremet srnagsoplevelse, der gør den til en delikat og forførende nydelse. Lagret 12 mdr. på franske, ungarske og amerikanske fade. Vinen har en delikat s.me.

  • Chardonnay, Stellenbosch Rustenberg -

    545,-

    Udelukkende Chardonnay-druer anvendes til vinen. Halvdelen af vinen fadlagres på nye fade, resten på henholdsvis 2 og 3 års fade i 12 rndr. Vinen har en frisk og stilren smag med

  • La Galope Domaine de l'Herre C'etes de Gascogne - Frankrig

    295,-

    Gascogneområdet er beliggende i Sydvestfrankrig mellem Bordeaux i nord og Pyre¬næerne mod syd. La Galope Sauvignon Blanc, har line toner af hyldeblomst, citrus og mineraler i kompleks harmoni.

  • Riesling Hunawihr, Alsace - Frankrig

    300,-

    Blomstrende nuanceret duftindtryk, let rnineralsk sorn er udtryk for den fineste kvalitet af Riesling. Alle vine skal indeholde en vis mængde af syre, for at der er balance i vinen. Vil man opleve den el.ante syre, er denne Riesling et godt bud.

  • Gewartztraminer Trimbach, Alsace - Frankrig

    475,-

    Gewurztraminer er den vin, der tydeligst tilkendegiver sin herkomst. Har man •n gang nydt en Gewurztraminer, glemmer man hverken vinen eller Alsace. Vinen er tæt, kraftig og har en intens duft med overvældende krydrede nuancer. Vinstokkenes gennemsnits¬alder på 25-30 år er m.virkende til altid at sikre den højeste druekvalitet. Trimbach er yden-nere Alsaces mest berumte vinhus.

  • Guy Saget, Sancerre, Loire - Frankrig

    495,-

    Sancerre er en bjergby der ligger på venstre bred af floden Lån, og samtidig har det givet navn til en af Loires bedste hvidvinsregioner. lidt røget næse, karakteristisk duft af stikkelsbær. græs, hyldeblomst og citrus. Vinen er ikke f.lagret hvilket gør at den bevarer sin friskhed og sprødhed

  • Chablis, J. Faiveley - C8te de Nuits, Bourgogne-Frankrig

    495,-

    Det er relativt nyt for Faiveley at producere Chablis. Faiveley er derfor i stand til at udvælge 1. klasses frugt fra de bedste rnarkejere. Vinen bliver derfor også 1. klasses. Farven er let gul-grønlig i kanten og udvikler i glasset en fomiidabel duft af citrus, nød¬der og srneltet smør. I munden fornernmer man den let friske og flintagtige srnag som Chablisvinene er så berømte for.

  • Chassagne Montrachet Vieilles Vignes, Bourgogne-Frankrig

    795,-

    Chassagne Montrachet er vel nok Bourgognes bedste hvidvinskommune. Byen Chas¬sagne har naturligvis

  • Puligny Montrachet, Vincent Giradin, Mersault, Bourgogne - Frankrig

    795,-

    Vin fra kornmunen Puligny har lov til at bruge navnet fra den berømte mark Montrachet til efternavn, og hedder således Puligny-Montrachet. Denne vin er druer fra parceller med gamle vinstokke, hvilket bidrager til vinens flot. fylde og koncentration. Den be¬rornte Grand Cru-vinmark er kun på otte ha, og vinen herfra må anses som verdens fineste tørre hvidvin.

Rosévin

  • La Petite Perriere Rose Guy Saget Pouilly-Sur-Loire - Frankrig

    80/385,-

    La Petite Perriere Ros6 er hovedsageligt lavet på egne druer fra Guy Sagets ejendorn i Touraine samt en lille andel fra en række solide leverandører i Sydfrankrig. Druen er 100 % Pinot Noir, som forener sydfransk rund, venlig frugt på solid vis med den mere kølige Pinot Noir fra Loiredalen. Smagsmæssigt byder den på noter å la honningmelon, fine lette skovhindbær i frugtig lang behagelig rund finish. (gl./fl.)

  • S.A. Prem, Mosel - Tyskland

    400,-

    S.A. Prem er en famili.jet vingård beliggende v. br.den af Tysklands fredfyldte Mo¬sel-flod, i hjertet af landets berømte Mosel-Saar-Ruwer region. Her har Prem-familien dyrket vinstokke i over 200 år. Vinen er smuk laksefarvet. Friske og inten. bærnoter såsom jordbær og vilde hindbær.

  • Tavel Rose Domaine La Rocaliere - Frankrig

    445,-

    Den lille appellation Tavel Control6e ligger på vestsiden af Rh6nefloden ikke langt fra Chåleauneuf du Pape og Lirac. Tavel er kendt verden over for at fremstille en dejlig tør ros6vin med en fyldig krop. Vinfolkene i dette lille område er verdensmestre i ros. de producerer næsten ikke andet. Der er endog mange der mener at verdens bedste ros•- vir. kommer fra denne lille appellation. Denne ros6vin har megen karakter, kraft og fylde. De typiske druer til Tavel ro. er Gre¬nache, Cinsault, Clairette, Syrah og Carignan. Vinen er altid knastør, men på grund af den høje modenhed af blandt andet Grenache- og Cinsaultdruerne fornemmes vinen delikat sødmefuld. Lagret 2 mdr. på ståltanke.

Rødvin

  • Negroamaro, Apulien - Italien

    300,-

  • Ripasso, Ca

    395,-

    Ripasso Ca

  • Celle Alto, Veneto - Italien

    495,-

    Colle Alto en specialitet fra en af de førende Ripassoproducenter i Veneto. Vinen er sammensat af druerne Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc. Druerne er kortvarigt lagt til tørre inden gæring for at intensivere smag og bouquet. Vinen, der er lagret 18 mån.er på træfade, er fyldig og intens m. noter i retning af blåbær, kirsebær, kokos og krydderier og en god solid struktur.

  • Folonari Vine Nobile de Montepulciano - Italien

    500,-

    Vino Nobile de Montepulciano = den ædle vin fra MontepuIciano. Dette er vores bed¬ste italienske vinkøb. Vino Nobile produceres på nøjagtig samme måde, og af samme druer, som Brunei., området ligger bare umiddelbart ost for det traditionelle Brunelle-område. Det betyder til gengæld. at man kan gøre et kup, da der ikke skal betales for navnet Brunello, og kvaliteten ligger umiddelbart i nærh.en af Brunellokvaliteten, dog er vinen lidt lettere, men dermed også hurtigere drikkeklar. Som meget andet vin fra Toscana er denne vin på 100% Sangiovese.

  • Amarone, Ca

    700,-

    Amarone laves på de bedste druer. Vinen lagres først på ståltank m. afsluttende lag¬ring på små egetræsfade i 12 - 18 måneder. Smag og duft er et kapitel for sig. Vinen har en sjældent set dybde, rned en rigdom af blomme, mørke kir.bær, hindbær og fine bitre krydderier.

  • II Passo Vigneti Zabu - Sicilien

    365,-

    Vingården ligger i omredet Sambuca de Sicilia, hvor naboskabet til søen Arancio skaber den der muliggør dyrkning af kvalitetsdruer i et ellers brændende varmt klima. En fyldig og frugtrig vin rn. dybe balsarnicotoner. Intens smag og duft af mørke bær og vanilje, bløde og behagelige tanniner fra Nerello Mascalese druerne.

  • Cool Coast, Pinot Noir - Chile

    385,-

    Vinen kommer fra San Fernando. det allersydligste Chile. Nuancer af røde bær, jordbær, kirsebær og granatæbler, med hint af kanel og undertoner af hindbær. En god syre som er altafgørende for en god Pinot Noir. Ny spændende stil fra Chile, god til røgede retter. en tættere, mere dyb og magtfuld frugt. Vinen lagres i 18 mdr. på små 225 liters franske egetræsfade.

  • Sicoris Castell Del Remei - Spanien

    425,-

    En mork tæt, saftig rodvin med frugtige mørke toner og krydrede undertoner fra fadlag- ringen. Lagret 10 mdy på fransk og amerikansk eg. Eftersmagen er præget af kirsebær og et strejf af timian. Sicoris har sit navn fra Segre-floden.

  • Alfa Vista Cabernet sauvignon Mendoza - Argentina

    325,-

    Ved foden af Andesbjergene i vinomredet Mendoza ligger Alta Vistas vinmarker i

  • Zinfandel Sebastiani Vineyards, - Californien

    395,-

    Et af Sonomas vinose adelsmærker er druen Zinfandel. Det er fra denne del af Califor¬nien de bedste Zinfandel vine produceres. Druens let identificerbare særkende er den store og brede, nærmest flæskede druesodme. Duften af modne blomrner og svesker er fulgt op af delikat sødmefuld smag, godt indpakket af milde og harmoniske tanniner. Lagret 10 mdr. på franske og amerikanske egetræsfade.

  • Cabernet Sauvignon Sebastiani Vineyards - Californien

    500,-

    Druerne til denne elegante Cabernet er høstet fra en bred vifte af de b.ste vinmarker i Sonoma, Cherryblock vineyard, Madrone Ranch, Rancho Alta Vista, Harp og Batto vi¬neyards i Sonoma Valley. For at fuldende kompleksiteten er en lille portion hentet ind fra Lyon vineyard og Rancho Miguel Vineyard i Alexander Valley. Modne og rige smagsop¬levelser af sorte bær samt mint fylder hele munden. Den flotte integrerede søde tannin fra træet giver vinen en god balance. Vinen er bestemt en fuldblods Californian Gab, 21 mdr. på franske, ungarske og amerikanske egetræsfade.

  • Petit Sirah, Freemark Abbey Winery - Napa Valley Californien

    695,-

    Petite Sirah er lavet på druer fra Wood Vineyard, øst for Napa floden i hjertet af Ruthertord AVA. Vinen, der udover Petit Sirah, indeholder lidt Zinfandel samt Petit Ver¬dot er gæret på ståltanke m. eftertølgende lagring i 21 mån.er på franske og nye amerikanske 600 liters træfade. En mørk, ruby rødvin med masser af generøs, opu¬lentfrugt, mork chokolade og fløjlsbløde tanniner.

  • Chateauneuf-du-pape, Domaine St. Vierge - Frankrig

    695,-

    IChateauneuf-du-pape produceres nogle af Frankrigs bedste kraftige vine, m. ma.er af smagsnuancer. En

  • Chambolle Musigny, Les Chardennes, Bourgogne - Frankrig

    895,-

    Den Bourgogne der har den mest indtagende duft af violer og jordbær. En absolut top¬vin m. en enestående feminin elegance og kompleks silket fylde og moderat tannin i eftersrnagen. En yderst elegant vin m. fine frugtige tone. la skovjordbær, søde kirse¬bær, en anelse krydderi og bløde behagelige tanniner.

  • Gevrey Chambertin, Domaines des Beaumonts Bourgogne - Frankrig

    795,-

    Årgang 2015 er den mest berornte årgang i mange år. Gevry Chambertin er en verdens¬berømt landsby syd for Dijon. Som mange andre landsbyer i Crete d Or har Gevry til sit eget navn tilføjet navnet på kommunens mest berornte vinmark - Chambertin. Beaumonts Gevry har en let krydret næse med mange toner af morke bær, basilikum og peber. Smagen har en tæt frugt der minder om m.ne kirsebær . kirsebærsten.

  • Crozes - Hermitage Domaine Les Alexandrines Cotes du Rhene - Frankrig

    695,-

    Crozes Hermitage er den storste af Nord-Rh6ne appellationerne med sine ca. 1300 hektar vinmarker fordelt på 11 kommuner i departementet La Drerne. Crozes Hermitage er generelt mere frugtige og knapt så strukturer.° i forhold til de øvrige Nord-Rh6ne appellationer. Karaktertuld sag m. spændende noter å la røg, mentol, tobak, peber og morke frugter. Nicolas Perrins Crozes er en fyldig, men elegant sag med spændstig frugtsyre, fine tanniner og flot længde. 100 % syrah samt lagret 1b yd, på træfade og 6 mdr. på ståltank.

  • Gigondas Vieilles Vignes L'Argnee Rhene - Frankrig

    895,-

    Domaine Perrins bedste Gigondas, vinen charmerer med en smuk dybrød farve, en herlig moden duft af morker.e bær og krydderurter som anis og lavendel. I munden fremtræder vinen rn. masser af saftig og sodmefuld frugt, igen understreget af en behagelig krydret tone, moderat blød tannin og en flot fedme sammenholdt med en vis maskulin elegance.

  • Chateau Lafleur - Gazin, J. P. Moueix - Pomerol Frankrig

    895,-

    Kongen af Pomerol. Sådan omtaler man den navnkundige Christian Moueix, og

Halve flasker rødvin

  • E Elderton Wines, Barossa Valley-Australien

    195,-

    Til vinen anvendes druer dyrket i Barossa Valley samt Barmera og Langhorne Cr.k. Druerne er Shiraz og Cabernet Sauvignon. Smagen er mættet med kir.bær og cho¬kolade samt vanilje og kokos fra lagringen. Vinene fra Elderton har en enorrn frugtkon¬centratren.

  • Chianti Classico Tenuta Nozzole

    265,-

    Nozzole er en saftig, frisk og fyldig Chianti Classico med duft af syrlige kirsebær, blomme og frisk tobak. De syrlige frugtoner går igen i smagen sammen med en har¬monisk tanninstruktur. Vinen er lagret 12 mdr. på Slovenske træfade og mindst 3 mdr. på flaske. Den historiske Nozzole ejendom er en af Toscanas mest berømte vingårde. 100 % Sangiovese.

  • Amarone Luigi Righetti - Veneto, Italien

    375,-

    Amarone er en af verdens mest markante vine. M. sin enorme styrke og kraft overgås den sjældent af andre vine i alkohol og intensitet. Amarone betyder den lille bitre, og netop bitterheden er vinens kendetegn. Tilblivelsen af denne vin ligner heller ikke an.. Høsten foretages relati. sent, først en gang i oktober, da der ønskes helt modne drue, gerne lettere overmodne. Druerne er de lokale Corvina, Rondinella og Corvina, som giver vinen noter af lakrids modne mørke bær og sort peber.

Halve flasker hvidvin

  • Riesling Trimbach, Alsace - Frankrig

    225,-

    Trimbachs bedste visitkort er vine produceret på Rieslingdruen. Bouquet\\\\\'en er delikat, og den gode balance mellem den tørre karakter, den elegante frugtigh. samt et na¬turligt syreindhold gør den til en af de største vine i verden. Trimbachs Riesling er ren, frisk og elegant. Bouquet\\\\\'en er fint duftende og blomsteragtig, og smagen er tør, frisk og frugtagtig.

  • Gewarztraminer Trimbach, Alsace - Frankrig

    255,-

    GewOrztraminer er den vin, der tydeligst tilkendegiver sin herkomst. Har man 6n gang nydt en GewOrztraminer, glemmer man hverken vinen eller Alsace. Vinen er tæt, kraftig og har en intens duft m. overvældende krydrede nuancer. Vinstokkenes gennernsnits¬alder på 25-30 år er medvirkende til altid at sikre den højeste druekvalitet. Trimbach er ydermere Alsaces mest berornte vinhus.

  • Sancerre Guy Saget, Loire - Frankrig

    255,-

    Loire-daien og floden strækker sig fra det inderste Frankrig for at munde ud v. Nantes på den franske Atlanterhavskyst. En fremragende, lidt røget næse, som skyldes flint i undergrunden. Dette er ikke bare tom snak, en flaske Sancerre fra Guy Saget bærer i høj grad præg af den undergrund (terroir), som vinstokkene henter deres næring fra. Et vidunderlig glas vin rned en elegant Sauvignon Blanc aroma, med noter af grønne æbler.

Champagne

  • Silver Brut André Clouet Bouzy

    600,-

    Silver Brut er den mest tørre af Clouets champagner. Meget kraftfuld og karakterfast med elegant moden Pinot Noirfrugt og friskbagt brød. Smagen er delikat og fyldig med god balance og liflig syre. I munden fornemmes, hvorledes de lagrede vine tilsammen udgør en blod, rund og meget kompleks smag af æbler, nødders grapefrugt og brød.

  • André Clouet Brut Rosé, Bouzy

    725,-

    En rosé med masser af kulør. Druerne er naturligvis alle fra Pinot Noirvinstokke. Men det specielle ved denne vin er, at den er iblandet en lille smule

  • Dream Vintages André Clouet, Bouzy 2009

    795,-

    Kvaliteten er himmelråbende høj. Champagnerne er meget sprælske og kødfulde i sti- len. Dream Vintages er et farvestrålende projekt hos Champagnehuset André Clouet, der tæller årgang 2002, 2004, 2005 og 2008. 100% Chardonnay. Stilen er alt efter år- gang præget af friske citrusnoter, grønne æbler, urter og mineraler.

  • Pol Roger Brut

    700,-

    Champagnen laves af 3 forskellige druer: Pinot Noir giver krop, kraft, dybde, karakter og tannin. Pinot Meunier sorger for ungdommelighed, friskhed og rig frugtkarakter. Char- donnay bidrager med lethed, elegance og finesse.

  • Pol Roger, Vintage Brut 2002

    995,-

    For champagneelskere verden over er etiketten med den kendte kursivskrift og det kon- gelige engelske våbenskjold til enhver tid den bedste garanti for kvalitet og god smag. Denne champagne blev serveret ved præsident Reagan\\\\'s besøg i England. ved bryl- lupsreceptionen på Claridges i London da Prinsen af Wales blev gift med Lady Diana og da Dronning Elisabeth den Anden var til frokost hos præsident Jacques Chirac.

  • Pol Roger Brut Millésimé, Cuvée Sir Winston Churtchill

    2100,-

    Den ultimative topvin der blev produceret som hyldest til Sir Winston Churchill. Tilkny- tningen til Pol Roger er legendarisk og Winston Churchill var nok den største fortaler for Pol Roger. Vinens formel er en nøje bevaret hemmelighed, det ligger dog fast at der udelukkende bruges Grand Cru Chardonnay og Pinot Noir druer til denne blend.

  • Dom Perignon Vintage 2009

    1595,-

    Dom Perignon - verdens bedste champagne. Aroma af mandel og pulveriseret kakao, hvid frugt og et hint af tørrede blomster. Klassiske ristede noter giver en afrundet finish.

Mousserende

  • Cava Brut Especial Bodegas Naveran, Penedés Spanien

    75/345,-

    Består af de tre lokale druer, Macabeu, Xarello og Parellada, Hver druesort gærer separat i rustfri ståltanke, Et par måneder efter høsten, sammenstikkes vinen og gærer derefter på flaske som i Champagne. Farven er lys gul med brilliant skær. I duften fornemmer man stor frugttæthed med delikate brodmindelser. Boblerne er bløde og behagelige. (gl./fl.)

  • Lancelotta dell' Emilia, Emilia Romagne - Italien

    345,-

    Denne let mousserende vin er lavet på Lancelotta druen, en blandingsdrue, som fortrinsvis bruges i Emilia Romagne området. Vinen har en rubinrød farve, intens sodme med udtalt duft af bløde røde frugter å la kirsebær og brombær med et let bittert strejf, som holder eftersmagen i flot balance.

  • Vitteaut —Alberti Crémant de Bourgogne Blanc de Blanc - Frankrig

    495,-

    Lavet på 80% Chardonnay og 20% Aligoté. 16-18 måneder lagring på ståltank. Elegant Crémant med noter å la citrus, ristet brod samt pebrede undertoner. Hos Vitteaut-Alberti, der har til huse i Rully, Bourgogne, er Crémant de Bourgogne IKKE et sekundært produkt. Man laver KIJN Crémant de Bourgogne og har ikke gjort andet siden 1951.

  • Schramsberg Blanc de Blanc - Napa Valley - Californien

    595,-

    Schramsberg ligger lidt nord for St. Helena i Napa Valley. 100% Chardonnay af bedste kvalitet. En let og forførende bouquet med citrus og floralske kanter. Sprød og fed mousse, fine perler med en lang og ren finish, der har hints af vanille og urter. At Schramsberg har en nærmest legendarisk position i amerikansk vinproduktion, skyldes ikke bare den altid tårnhøje og pålidelige kvalitet, men også at den i 1972 blev én af de mousserende vine, som blev brugt i en skål for fred i Beijing mellem præsident Nixon og den kinesiske premierminister. Siden hen har Schramsberg stort set været brugt ved alle officielle arrangementer; der har Det Hvide Hus eller præsidenten som vært.

Aperitif & Cocktails

  • Bobler

    75,-

    Mousserende vin

  • André Clouet Brut Champagne (1/2 fl.)

    375,-

    Liflige bobler med en delikat og fyldig smag.

  • Dry Martini Cocktail

    75,-

    Gin, Vermouth, oliven

  • Manhattan

    75,-

    Bourbon, Martini Rosso, Angostura

  • Mojito

    95,-

    Rom, mynte, lime, danskvand

  • Aperol Spritz

    95,-

    Aperol, mousserende vin, danskvand

  • Dark & Stormy

    95,-

    Mork rom, Ginger Beer, Angostura, lime

Gin & Tonic

  • Saffron Gin 3 cl. - Tyskland

    90,-

    Enebær, koriander, lemon- og appelsinskal, frø fra planten angelik, iris, fennikel og til sidst saffron, som giver den særlige smøragtige og krydrede smag og farve.

  • Hendricks Gin 3 cl. - Skotland

    95,-

    Den klassiske gin fra Hendrick fremstilles af enebær og koriander. Agurk og rosenblade er lidt mere unikke ingredienser, når det kommer til gin, men i en Hendrick\\\\'s gin er disse to ingredienser altså også at finde.

  • Gin Sul 3 cl. - Tyskland

    105,-

    Enebær, koriander; citron, rosmarin, allehånde, rosenrod og lavendel. Smagen i denne nordtyske gin er frisk og sprod, blomstret lidt tor gin men let at gå til.

  • Gin Mare 3 cl. - Spanien

    115,-

    Rosmarin, timian, oliven, basilikum. enebær, korianderfrø, kardemomme, citronskal, appelsinskal og mandarinskal. Duften er frisk, kraftig og klar, smagen er endnu mere aromatisk og kraftig, med lidt mentol.

  • Monkey 47 3 cl. - Tyskland

    115,-

    Kompleks gin med 47 ingredienser (deraf navnet) bl.a. Jasmin, iris, citronskal, hyldeblomst, citrongræs, acacia, pomelo, brombær, hunderose, angelikablomst, enebær, pimento, korianderfrø, lavendel, citronblomst, grankogle og slåenbæru

  • Ferdinans Saar Dry Gin 3 cl. - Tyskland

    115,-

    Den tyske delstat Saarland er kendt for sine fremragende rieslingvine, og ginnen er netop infuseret med sod riesling. 30 botanicals, bla. enebær, citron. roset lavendel, timian, citrontimian, kvanrod, ingefær, korianderfrø, hyben, slåenbær, humle; kvædefrugt.

  • Bathtup Gin 3 cl. - Skotland

    115,-

    Farven er svagt gylden. Indeholder enebær, korianderfro, appelsinskal. kanel, nelliker og kardemomme- Nærmest tyktflydende og fyldig i munden, smagen er fyldt med frisk enebær og fyrrenål, kardemomme, citrusnoter der minder om citron. Smagen er intens.

  • Whitley Neill Quince Gin 3 cl. - England

    100,-

    Tydelig frugtig, sod, rund og mild smag, der stammer fra naturlig tyrkisk kvædefrugt. Den tørre karakteristiske enebærsmag, der ellers er kendetegnende for gin, er mere diskret i denne gin. Endnu engang tale om eminent ginhåndværk fra Neill•familiens hånd.

  • Tanquerays no 10 Gin 3 cl. - England

    95,-

    Enebær, korianderfrø, angelikarod, lakridsrod, hvid grapefrugt, lime, appelsin og kamilleblomst. Enebær er den dominerende aroma og ledsages af en frisk og klar duft af grapefrugt. Dertil kommer milde blomstrede noter, samt svage krydrede pebernoter.

  • Buss no 509 3 cl. - Belgien

    105,-

    Belgiske Buss No 509 Gins, står for unikke oplevelser i Ginens fantastiske verden. Alle gins fra Buss No 509 er lavet med udgangspunkt i det gode klassiske håndværk. Smagsvarianter. Raspberry, Elderflower eller Pink Grape.

  • Elephant Gin 3 cl. - Tyskland

    115,-

    Baobabt buchu og nordtyske æbler. Elephant Gin tager det bedste fra Afrika og blander det med det bedste fra Tyskland. Intens, kraftig og smagfuld med noter af fyrrenåle. enebær og peber.

Dessertvine, kaffe & the

  • Skibets dessertvin

    75/475,-

    (pr. gl/fl.)

  • Lancelotta dell' Emilia, Emilia Romagne - Italien

    345,-

    Denne let mousserende vin er lavet på Lancelotta druen, en blandingsdrue, som fortrinsvis bruges i Emilia Romagne området. Vinen har en rubinrød farve, intens sodme med udtalt duft af bløde røde frugter å la kirsebær og brombær med et let bittert strejf, som holder eftersmagen i flot balance.

  • Botrytis Semillon, Elderton - Australien

    95/460,-

    Ædel

  • Tokaji Oremus - Ungarn

    525,-

    En meget sod vin der fremstilles af druesorterne Furmint og Hårslevelü. Det solrige efterår, der afløses af nætter med nattefrost i oktober er afgørende for kvaliteten. Juicen i druerne bliver meget koncentreret og den specielle smag og aroma fremkommer.

  • Pineau des Charentes Ruby - Chateau de Beaulon Cognac - Frankrig

    95/525,-

    Pineau de Charantes opstod egentlig ved et tilfælde i 1500-tallet, da en cognacproducent ved et uheld tilsatte druemost i en tønde, han mente var tom, men i virkeligheden indeholdt cognac. Den færdige cognac, blandes med frisk og ugæret most og lagres som cognac. Det giver en sødlig hedvin. Farven er dYb rød og duften spænder fra solmodne kirsebær, kanel og mokka. Smagen er delikat og sod å la ruby vintageport. (gl./fl.)

  • Sauternes, Castelnau de Suduiraut

    595,-

    Dessertvinens altoverskyggende konge Sauternes. I dette område finder man en finesse, som er svær at frembringe i andre dessertvine. Sodmen er en naturlig del af vinen, men for at man skal opnå den optimale dessertvin, skal der også være en tilstrækkelig del af syre i vinen, kun på den måde opnås den totale harmoni i en dessertvin. Suduiraut hører til blandt de allerbedste Sauternehuse.

  • Stempelkaffe

    40,-

    Pr: person ad libitum

  • Espresso

    25,-

    Pr. kop

  • Dobbelt Espresso

    40,-

    Pr. kop

  • Cappuccino

    35,-

    Pr. kop

  • Café Latte

    40,-

    Pr. kop

  • The

    40,-

    fra

  • Irish Coffee

    75,-

    Pr. glas

  • Varm hjemmelavet chokolade med flødeskum

    60,-

    Pr. person

  • Små hjemmelavede chokoladegodter

    35,-

    Pr. person

Cognac, Likør & Grappa

  • Chateau de Beaulon 7 års. 2 c

    60,-

  • Chateau de Beaulon 12 års. 2 cl.

    65,-

  • Remy Martin XO 2 cl.

    125,-

  • Hennessy XO 2 cl.

    130,-

  • Domaine de Salié FrancisDarroze- Armagnac.2 cl.

    95,-

  • Les piéces oubliées Francis oarroze - Armagnac. 2 cl.

    165,-

  • Skibets Marc De Bourgogne 2 cl.

    55,-

  • Skibets Marc De Bourgogne 2 cl.

    65,-

  • Gul Grand Marnier 2 cl.

    40,-

  • Cointreau 2 cl.

    40,-

  • Baileys 2 cl

    40,-

  • Kahlua 2 cl.

    40,-

  • Drambuie 2 cl

    45,-

  • D.O.M. - Benedictine 2 cl.

    50,-

  • Folonari Grappa Cabreo 2 cl.

    75,-

  • Ornellaia 2 cl.

    80,-

    Tenutadell\\\'OrnellaiaBolgheri,Toscana.2 cl.

Whisky & Rom

  • Maker's Mark, Kentucky Straight 2 cl.

    60,-

  • Laphroaig, Single Islay Malt 10 års. 2 cl.

    70,-

  • Lagavulin Single Islay Malt 16 års. 2 cl.

    70,-

  • The Macallan Amber, Highland Single Malt, scotch whisky 2 cl.

    80,-

  • Mac Allan Oak Fine Oak, Highland Single Malt, scotch whisky 18års.2 cl.

    80,-

  • Jack Daniels Tennessee Bourbon Whisky 2 cl

    60,-

  • Abuelo - 12 Grand Reserva - Panama 2 cl.

    60,-

  • Ron Zacapa - Guatamala 23 års. 2 cl.

    75,-

  • El Dorado - British Guyana 15års.2 cl.

    75,-

  • Ron Millionario - Peru 15 års. 2 cl.

    75,-

  • A.H. Riise X.O. Reserve - Sankt Thomas 2 cl.

    75,-

  • Plantation - Barbados 20 års. 2 cl.

    80,-




03 Anmeldelser Skriv en Anmeldelse

  • 3 Bedømmelser
  1. God stemning Maden: 5 Service: 5 Sep 30, 2018
    Skrevet af Anita
    God stemning, og venlig betjening. Maden smagte pragtfuldt og man bliver mæt i vel til lavede retter uden at skulle ofre en formue
    0
  2. Hyggelig atmosfære og one-of-a-kind beliggenhed i Aalborg Maden: 4 Service: 3 Sep 27, 2018
    Skrevet af Lars Andersen
    Hele oplevelsen bygger på den fantastiske atmosfære som er på restaurantskibet. Hertil kommer den mad vi fik serveret, hvilket var en velsmagende aftenmenu. Servicen kunne der gøres mere ud af, men en god oplevelse!
    0
  3. Skuffende kvalitet og smag, men hyggelige omgivelser! Maden: 2 Service: 3 Sep 25, 2018
    Skrevet af Sussi Guldhammer
    0

Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

Bedøm nu!

Bedøm nu!