Valgmuligheder

Mumbai Café & Take Away, med placering i Nordkraft, åbnede som den første indiske restaurant i Aalborg. Med et autentisk indisk menukort og eksotiske lokaler, der dufter af lækre krydderier og er pyntet med moderne indisk grafik. Hos stedet er hjertet og håndværket naturligvis placeret i de grundlæggende indiske køkkenprincipper, men der er yderligere blevet indarbejdet nye krydderikombinationer og marinader. Spisestedets Tandoori ovn, der lægger som én af grundstenene i det indiske køkken, skal også fremhæves. Du kan spise til aften på spisestedet, eller vælge take away-løsningen.

 

Hvad siger restauranten selv?
“For at opnå den mest optimale løsning er Mumbai’s køkken drevet af en kok, med rødder i det grundliggende Indiske køkken og med stor erfaring fra indiske restauranter i Irland, hvor tilpasningen til den europæiske smag er opnået. Hvis man ønsker og tør prøve vores retter ”uden tilpasningen” bestiller man retten ”Indian Spiced”. Venligst gør tjeneren opmærksom på dette og vær opmærksom på, at denne tilberedning ofte er mere tidskrævende og derfor tager længere tid at lave.
– Mumbai Café & Take Away

 

Kendetegn

Indisk, Chettinad, Simpel mad, Hurtig & nem mad, Del af en kæde, Vegetar & glutenfri muligheder, Take Away mulighed, Dosa, Chicken masala, Tandoori, Suppe, Kylling, Fisk


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
Mumbai Café
Dato:
Rating:
31star1star1stargraygray Baseret på 5 anmeldelser

Tilbud fra Mumbai Café

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket
    Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

    Bedøm nu!

    Bedøm nu!