Valgmuligheder

Suzumi i Aalborg er en sushi-restaurant med central lokation i byen. Som stedets gæst kan du nyde deres “All you can eat”-sushi koncept, hvor det er muligt at prøve en masse lækre varianter af japansk sushi. Spisestedet er placeret på Jernbanegade 2, hvor også andre asiatiske restauranter har været placeret, og stemningen er afslappet og uformel. På Suzumi finder du desuden særdeles fornuftige priser, hvor alle kan være med. Du kan spise frokost og til aften hver dag på sushi-restauranten.

 

Hvad siger restauranten selv?
“Suzumi ad libitum er et koncept, hvor du kan spise dig helt mæt i din yndlings sushi, sticks, tempura og dessert. Du kan bestille alt det du har lyst til, og sushien bliver serveret frisklavet. Den eneste regel er, at der ikke må efterlades mere end 3 stk. pr. bord efter spisning, for at undgå madspild.”
– Suzumi

 

Kendetegn

Asiatisk inspireret, Sushi - All you can eat, Central lokation, Japansk, Take Away mulighed, Hyggelig indretning, Glutenfrie muligheder, Vegetar muligheder, Frokost og aften, Jernbanegade, Desserter, Snacks


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
Suzumi
Verificeret af:
Dato:
Rating:
51star1star1star1star1star Baseret på 1 anmeldelse

Tilbud fra Suzumi

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket

All You Can Eat

 • All You Can Eat: Sushi & Sticks

  208,-

  Mandag - Torsdag.

 • All You Can Eat: Sushi & Sticks

  228,-

  Fredag - Søndag.
02 Anmeldelser Skriv en Anmeldelse

 • 2 Bedømmelser
 1. Super lækkert sushi, som virkelig smager godt! Maden: 5 Service: 4 Jan 17, 2019
  Skrevet af Amina Leto
  Et rigtig fedt koncept med virkelig lækkert sushi og et meget stort udvalg. Kvaliteten er i top, på trods af den billige pris! Det eneste der er at påpege er, at vi måtte stå og vente længe, inden vi fik vores bord, fordi det ikke var blevet gjort klar. Men vi kom også på et tidspunkt med fuldt booket restaurant.
  1
 2. Fedt koncept der endelig er kommet til Aalborg Maden: 5 Service: 5 Jan 16, 2019
  Skrevet af Emilie Danmark Thygesen
  Havde en rigtig god oplevelse på Suzumi. Stort udvalg af diverse appetizers og sushi, som var af virkelig lækker kvalitet. Tydeligt at det var frisklavet sushi, og det er altså bare det bedste! Ventetiden var heller ikke lang, selvom der var travlt i restauranten. Derudover er prisen jo virkelig også til at overkomme! Alt i alt en rigtig god oplevelse, hvor jeg helt sikkert kommer igen.
  1

Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

Bedøm nu!

Bedøm nu!