Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Dinnerlust x Restaurant Rusk arrangement

Dinnerlust x Restaurant Rusk

Kom med til en fænomenal aften hos Restaurant Rusk i Aalborg.

 

Elsker du også fransk gastronomi, eller ønsker du at blive introduceret til det franske køkken, så er det nu du skal slå til!

I et samarbejde mellem café- og restaurantportalen Dinnerlust og den fransk-inspirerede Restaurant Rusk i Aalborg, får du muligheden for at nyde en særdeles fænomenal aften. Se frem til snacks, appetizer, 4 skønne franske retter fra Rusk’s køkken, samt en tilpasset vinmenu til hele aftenen.
Der er kun 40 pladser, hvilket betyder et intimt arrangement med et stort fokus på velvære og kvalitet.


#HVAD: En fænomenal aften på Restaurant Rusk
#HVOR: Restaurant Rusk, Brandstrupsgade 11, 9000 Aalborg
#HVORNÅR: Onsdag d. 29 maj kl. 18:00
#PRIS: 850 kr. pr. person

Aftenens menu

Snacks: Saltristede mandler, oliven & ande croquettes.
Hertil: Vælg mellem Caprice Blanc eller Gin & Tonic

Appetizer: Avokado toast med krydderskinke og forårsløg.

Forret: Dampede hvide asparges, stegt torsk, hollandaise og friterede kapers.
Hertil: Argiolas, Isola del Sole Bianco

Mellemret: Rusk’s tatar med sprøde fritter, aioli og frisk marineret salat.
Hertil: Weingut Beurer Rot Trocken

Hovedret: Oksemørbrad med ærter francaise, trøffel sauce samt kartofler med persille og løg.
Hertil: Podere Spazzavento Chianti Superiore

Dessert: Gateau Marcel, hvid chokolade og vanilje is.
Hertil: Mas Amiel Maury

AFTENENS MENU

Snacks: Saltristede mandler, oliven & ande croquettes.
Hertil: Vælg mellem Caprice Blanc eller Gin & Tonic

Appetizer: Avokado toast med krydderskinke og forårsløg.

Forret: Dampede hvide asparges, stegt torsk, hollandaise og friterede kapers.
Hertil: Argiolas, Isola del Sole Bianco

Mellemret: Rusk’s tatar med sprøde fritter, aioli og frisk marineret salat.
Hertil: Weingut Beurer Rot Trocken

Hovedret: Oksemørbrad med ærter francaise, trøffel sauce samt kartofler med persille og løg.
Hertil: Podere Spazzavento Chianti Superiore

Dessert: Gateau Marcel, hvid chokolade og vanilje is.
Hertil: Mas Amiel Maury

Bestil din billet her

Har du spørgsmål omkring arrangementet?

Send os dine spørgsmål ved at udfylde formularen herunder.