Nye retter på menukortet på Ombord
Det er koldere og mørkere tider disse dage i Danmark, men heldigvis ser vi mange nye og opdaterede menukort fra byens caféer- og restauranter som vi kan varme os med. Dette gælder også Restaurant Ombord, der netop har introduceret deres nye menukort, hvor der er flere lækre, nye retter til stedets besøgende.
Nogle af de mere sommerlige og efterårsagtige retter såsom moules frites, moules marinières og rørt tatar er skiftet ud med nye mere eller mindre sæsonbaserede retter. Nu kan du bl.a. afprøve Ombord’s jomfruhummer suppe, fish ‘n’ chips, en cremet salat af varmrøget laks eller braiseret kalvekæbe.
De nye retter på kortet hos Ombord er;
- Til frokost:
Varmrøget laks: Cremet salat af varmrøget laks rørt med creme fraiche 48%, urter og grønt. Serveret på rugbrød.
Fish ‘n’ Chips: Torsk i øldej med sauce tatare. Serveres med pommes frites.
Sildeanretning: Anretning med marinerede sild, kryddermarinerede sild, sennepssherrysild og lun stegt sild. Hertil behørigt tilbehør og rugbrød. - Til aften – forretter:
Jomfruhummer suppe: Cremet jomfruhummer suppe med pocherede fiskeboller og urter.
Råmarineret torsk: Med løg, havtorn og tomat.
Jomfruhummer: Bagt med hvidløg og basilikum på syltet kål, agurk og citrusfrugt. - Til aften – hovedretter:
Ombords fiskeburger: Brioche bolle med paneret stegt torskefilet, grov kålremoulade, bløde løg og pikant tomatchutney. Serveres med pommes frites.
Braiseret kalvekæbe fra Himmerland: Med sauce af braiseringslagen og rodfrugter. Serveres med grov kartoffelmos.
– Se hele Restaurant Ombords menukort lige her.