Valgmuligheder

Den Gyldne Okse i Viborg er et ægte dansk-amerikansk steakhouse, når det er bedst. Herudover er stedet også en gårdhavecafé. På stedet finder man naturligvis det saftigste og møreste kød, som stedet blandt andet får leveret af Himmerlandskød. På denne måde sikrer spisestedet, at man får høj kvalitet fra danske kvæg. Man kan blandt andet nyde fantastisk oksemørbrad, oksefilet, rib-eye og lammeculotte. Herudover serverer stedet også nogle særdeles lækre burgere. Tilsæt det fantastiske mad med atmosfærefyldte lokaler, der indbyder til et hyggeligt besøg. Den Gyldne Okse befinder sig i ét af Viborgs ældste huse – det er nemlig over 400 år gammelt. Spisestedet blev desuden kåret til “Bedste Restaurant 2018/2019” af Radio Viborg. På restauranten og gårdhavecaféen kan du spise både til frokost og aften.

 

Hvad siger restauranten selv?
“Vi byder Dem velkommen til denne hyggelige og atmosfærefyldte restaurant indenfor disse helt unikke rammer i et af Viborgs ældste huse. Huset er over fire hundrede år gammelt, og har igennem de sidste to hundrede år ført en temmelig omskiftelig tilværelse. I 1993 blev Restaurant Den Gyldne Okse, efter en omfattende renovering og ombygning, åbnet i de gamle omgivelser. Efter 8 år i disse omgivelser blev den nyeste del af restauranten tilføjet sammen med en unik vinkælder, hvor det ypperste indenfor vinens verden kan nydes både med øjet og med maven. Vi håber, De vil nyde maden og serveringen.”
– Den Gyldne Okse

 

Kendetegn

Nordisk og amerikansk restaurant, Steakhouse, Stort menukort, Har "Månedens Menu", Hyggelige og stemningsfyldte lokaler, Centralt placeret i Viborg, Populært sted, Kåret til Bedste Restaurant 2018/2019 af Radio Viborg, Møre bøffer og godt vinkort, Burgere, Frokostretter- & menuer, Sankt Peder Stræde


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
Den Gyldne Okse
Verificeret af:
Dato:
Rating:
31star1star1stargraygray Baseret på 14 anmeldelser

Tilbud fra Den Gyldne Okse

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket

Månedens Menu

 • Forret: Tapas

  - Små lækre delikatesser.

 • Hovedret: 250g Dansk oksefilet fra Himmerland

  Med valgfrit tilbehør og fri salatbar.

 • Dessert: Ymerfromage

  Serveret med syltede kirsebær.

 • 2 retter:

  358,-

 • 3 retter:

  398,-

Frokosttilbud på Den Gyldne Okse

 • Frokosttilbuddet gælder kl. 11:30 - 15:00.

 • Uge 41: Pariserbøf

  98,-

 • Uge 42: Luksus stjerneskud

  98,-

 • Uge 43: Den Gyldne Okse burger

  98,-

 • Uge 44: Den Gyldne Okse steakburger

  98,-
  Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

  Bedøm nu!

  Bedøm nu!