Valgmuligheder

Restaurant Tabu genåbnede i Aalborg i 2016. Bag restauranten står bl.a. TV-kokken Michael ’Miv’ Pedersen. Han samt folkene bag har formået at skabe en førsteklassesrestaurant i byen. White Guide har bl.a. tidligere udnævnt den som ”Aalborgs første mesterklasserestaurant”. Restaurant Tabu har et gennemført fokus på anvendelse af lokale råvarer, altså friske og nøje udvalgte nordjyske varer, og disse anvendes i stedets retter som man kan betegne under kategorien nordisk gourmetmad. Råvarerne bruges i smuk sammenhæng med kokkenes evner, og der skabes eminente retter til stedets besøgende. Restauranten har herudover også nogle af de dygtigste unge kokke og elever ansat, som bidrager til fornyelse samt innovation i stedets menuer. Du kan spise til aften på restauranten.

 

Hvad siger restauranten selv?
”I maj 2017 blev vi af Den Danske Spiseguide slutnomineret til hædersprisen “Årets Gennembrud 2017”. TAK til vores helt fantastiske medarbejdere – det er hele teamets fortjeneste, at vi modtager denne hæder! På TABU har vi åbent fra onsdag til lørdag. Konceptet er en fast onsdags- og torsdagsmenu, 5 retter inkl. 5 vine og snacks til kr. 750,-. Fredag og lørdag skrues der yderligere op for oplevelsen og valget af råvarer, 6 retter inkl. 6 vine og snacks til kr. 1.250,-. Alle dage er det desuden muligt at vælge i menuen, 3 retter og op – dertil at udforske et omfattende og personligt vinkort.”
– Restaurant Tabu

 

Kendetegn

Gourmet, Nordisk inspireret, Anmelderrost, Fint & fornemt, Øvre del af prisklasse, Godt vinkort, Sæsonbetonet mad, Lokale råvarer, Nordjysk inspirerede retter, Innovative & dygtige kokke, God service, Populær blandt gæster


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
Restaurant Tabu
Dato:
Rating:
51star1star1star1star1star Baseret på 1 anmeldelse

Tilbud fra Restaurant Tabu

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket

Menu Onsdag & Torsdag

  • En tur i det Nordjyske

    Menuen, hvor vi skal en tur rundt i Nordjylland. Retter: Kjul, Hirtshals, Dronninglund, Jerslev, Lønstrup.

  • 3 retter

    400,-

  • 4 retter

    500,-

  • 5 retter

    600,-

  • Snacks, 5 retter, 5 vine

    750,-

    De 5 vine: 2017 La Tremenda, Enrique Mendoza, Alicante | 2016 Chardonnay, Cour st. Jacques, Limoux | 2014 Vigna Veja, Barbera d’Alba, Elio Filippino, Piemonte | 2015 Muscat de Rivesaltes, Domaine de la Coume du Roy, Rivesaltes | Tawny Reserve, Quinta das Lamelas, Duero

  • Juicemenu - alternativ til vinmenu

    De 5 juicer: Syren | Hvidtjørn m/ citrontimian | Solbær | Pære | Blomme & sort peber

  • Opgraderet vinmenu

    300,-

    De 5 vine: 2013 Nicólas, José Antonio Lopéz, Rias Baixes | 2015 La Justice, Hautes Côtes du Beaune, Domaine Billard Père et Fils, Bourgogne | 2012 Sori Capelli, Barbaresco, Elio Filippino, Piemonte | 2011 Traminier Arimatico, Slinc, Fossa Mala, Friuli | 10 anos tawny port, Quinta das Lamelas, Duero

Menu Fredag & Lørdag

  • En tur i det Nordjyske

    Menuen, hvor vi skal en tur rundt i Nordjylland. Retter: Kjul, Hirtshals, Svipperhøj, Dronninglund, Jerslev, Lønstrup.

  • 3 retter

    500,-

  • 4 retter

    650,-

  • 5 retter

    800,-

  • 6 retter

    950,-

  • Snacks, Champagne, 6 retter, 6 vine

    1250,-

    Champagne og de 6 vine: NV Brut Reserve, Xavier Leconte, Champagne | 2017 La Tremenda, Enrique Mendoza, Alicante | 2016 Chardonnay, Cour st. Jacques, Limoux | 2017 Rosé Trocken, Schloss Neuweier, Baden | 2014 Vigna Veja, Barbera d’Alba, Elio Filippino, Piemonte | 2015 Muscat de Rivesaltes, Domaine de la Coume du Roy, Rivesaltes | Tawny Reserve, Quinta das Lamelas, Duero

  • Saftmenu - alternativ til vinmenuen

    Aperitif og de 6 safte: Herbie Virgin m/ Tonic | Syren | Hvidtjørn m/ citrontimian | Hyldeblomst & Gran | Solbær | Pære | Blomme & sort peber

  • Opgraderet vinmenu

    500,-

    Champagne og de 6 vine: 2008 2 Saignée 2 Terroirs, Xavier Leconte, Champagne | 2013 Nicólas, José Antonio Lopéz, Rias Baixes | 2015 La Justice, Hautes Côtes du Beaune, Domaine Billard Père et Fils, Bourgogne | 2016 Gentle Pink, Guldbæk Vingaard, Støvning | 2012 Sori Capelli, Barbaresco, Elio Filippino, Piemonte | 2011 Traminier Arimatico, Slinc, Fossa Mala, Friuli | 10 anos tawny port, Quinta das Lamelas, Duero




01 Anmeldelse Skriv en Anmeldelse

  • 1 Bedømmelse
  1. Inspirende, kreativ og uovertruffen madoplevelse! Maden: 5 Service: 4 Sep 25, 2018
    By Sussi Guldhammer
    0

Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

Bedøm nu!

Bedøm nu!