Restaurant Tabu genåbnede i Aalborg i 2016. Bag restauranten står bl.a. TV-kokken Michael ’Miv’ Pedersen. Han samt folkene bag har formået at skabe en førsteklassesrestaurant i byen. White Guide har bl.a. tidligere udnævnt den som ”Aalborgs første mesterklasserestaurant”. Restaurant Tabu har et gennemført fokus på anvendelse af lokale råvarer, altså friske og nøje udvalgte nordjyske varer, og disse anvendes i stedets retter som man kan betegne under kategorien nordisk gourmetmad. Råvarerne bruges i smuk sammenhæng med kokkenes evner, og der skabes eminente retter til stedets besøgende. Restauranten har herudover også nogle af de dygtigste unge kokke og elever ansat, som bidrager til fornyelse samt innovation i stedets menuer. Du kan spise til aften på restauranten.
Hvad siger restauranten selv?
”I maj 2017 blev vi af Den Danske Spiseguide slutnomineret til hædersprisen “Årets Gennembrud 2017”. TAK til vores helt fantastiske medarbejdere – det er hele teamets fortjeneste, at vi modtager denne hæder! På TABU har vi åbent fra onsdag til lørdag. Konceptet er en fast onsdags- og torsdagsmenu, 5 retter inkl. 5 vine og snacks til kr. 750,-. Fredag og lørdag skrues der yderligere op for oplevelsen og valget af råvarer, 6 retter inkl. 6 vine og snacks til kr. 1.250,-. Alle dage er det desuden muligt at vælge i menuen, 3 retter og op – dertil at udforske et omfattende og personligt vinkort.”
– Restaurant Tabu
Kendetegn
Gourmet, Nordisk inspireret, Anmelderrost, Fint & fornemt, Øvre del af prisklasse, Godt vinkort, Sæsonbetonet mad, Lokale råvarer, Nordjysk inspirerede retter, Innovative & dygtige kokke, God service, Populær blandt gæster
01 Anmeldelse Skriv en Anmeldelse