Valgmuligheder

Hos The Burger Shack i Aalborg er du altid sikret en smagfuld, saftig og sprød burger. Den populære burgerbarkæde har flere ”burger shacks” rundt om i Danmark, og har efterhånden overbevist danskerne om deres koncept ved at servere møre og lækre burgere med dertilhørende supersprøde fritter. The Burger Shack i Aalborg ligger centralt i byen, lige ved siden af de populære shopping-muligheder som Salling, Friis, Boulevarden, og gågaderne. Herudover har du hos restauranten også mulighed for at bestille take-away, eller du kan bestille en burger på vej hjem fra ”byen” om natten, hver fredag og lørdag. På stedet serveres burgerne altid med økologisk grønt, samt kød fra fritgående kvæg. The Burger Shack har åbent hver dag i ugen.

 

Hvad siger restauranten selv?
”The Burger Shack® er en burgerbarkæde, som bidrager til den danske madscene – specifikt til burgerscenen med nyskabende højder af kvalitet gennem simple, gode og nøje udvalgte økologiske råvarer, sammensat og tilberedt til perfektion. Danmarks bedste burgere til yderst gode priser. Det er det, du får hos The Burger Shack®. Konceptet er inspireret af et råt og hyggeligt skovhuggertema, amerikanske burgere og danske værdier. Vores fokus ligger på høj kvalitet, økologi og dyrevelfærd. Hos os kan du nyde dine burgere med god samvittighed og samtidig være med til at gøre en forskel.”
– The Burger Shack

 

Kendetegn

Amerikansk inspireret, Burger, Vegetar-burger mulighed, Hurtig & nem mad, Simpelt og nemt menukort, Lille & intim, Få siddepladser, Mulighed for Take-Away, Åbent alle dage, Høj kødkvalitet, Del af en kæde, Natåbent fredag-lørdag, Østerågade, Nytorv, Fries


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
The Burger Shack
Dato:
Rating:
51star1star1star1star1star Baseret på 1 anmeldelse

Tilbud fra The Burger Shack

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket

Shack Menus

 • Shack Burger Menu

  85,-

  Saftig bøf fra fritgående køer, økologiske grøntsager og luftige, friskbagte burgerboller. Det hele kombineret med sprøde fries og en kold drink.

 • Shack Burger Chicken Menu

  85,-

  Saftig friteret kylling, økologiske grøntsager og lækker friskbagt burgerbolle. Den sublime Shack Burger™ oplevelse sikres med Fries og en kold drink.

 • Veggie Shack Burger Menu

  85,-

  Lækker sojaproteinbøf krydret og grillet til perfektion. Økologiske grøntsager og en luftig, friskbagt burgerbolle til at have det hele i. Det hele kombineret med sprøde fries og en kold drink.

 • Shack Chicken Menu

  85,-

  Sprød og saftig friteret kylling. Krydret med 16 forskellige krydderier gør det en smagsoplevelse, du sent vil glemme. Serveres med Fries og en soda af eget valg.

Shack Burgers

 • Shack Burger

  55,-

  Saftigt bøf rosastegt til perfektion med oksekød fra fritgående kvæg. Økologiske grøntsager, luftig, friskbagt burgerbolle og ikke mindst fyldig, cremet cheddarost.

 • Shack Burger Chicken

  55,-

  Vores kendte SHACK CHICKEN i burgerformat. Krydret pankofriteret kylling, friske, økologiske grøntsager alt sammen i en lækker friskbagt burgerbolle. Det er lige til at sætte tænderne i!

 • Veggie Shack Burger

  55,-

  Den nye vegetarburger med samme lækre smag som den originale. Den lækre sojaproteinbøf kombineres med økologiske grøntsager og en luftig, friskbagt burgerbolle.

Extras & Drinks

 • Shack Fries

  30,-

  Sprøde, friturestegte fries krydret med parmesan og timian… Mums!

 • Shack Dressings

  5,-

  Lækre, hjemmerørte dressings. Vælg mellem Chili Mayo, Estragon Mayo og Shack Mayo.

 • Shack Chicken

  55,-

  Sprød og saftig friteret kylling. Krydret med 16 forskellige krydderier gør det en smagsoplevelse, du sent vil glemme...

 • Drinks (20,- / 25,- / 30,- / 40,-)

  20,-

  Suppler din saftige burger med en kold sodavand, vand, juices, eller øl.
04 Anmeldelser Skriv en Anmeldelse

 • 4 Bedømmelser
 1. Lækre burgere til en god pris Maden: 5 Service: 5 Nov 11, 2018
  Skrevet af Camilla Riedmann Harlund
  Jeg synes deres burgere er rigtig gode. Bøffen er saftig. Brødet er blødt men samtidig med en god skorpe. Frisk sprød salat. God Mayo. Samtidig er det lækkert at man kan få gratis dips, og tilkøbe dips såsom chilimayo for en flad femmer ekstra. Super god betjening
  0
 2. Man får hvad man betaler for Maden: 5 Service: 3 Sep 19, 2018
  Skrevet af Oliver Thorsen
  - Hvilket i dette tilfælde ikke er helt skidt. Burgeren var virkelig god, og kan bestemt måle sig med de andre fantastiske burger barer i byen. Betjeningen er dog lidt sløv - måske fordi der var helt proppet da vi besøgte stedet, som var lige op ad åbningsdagen. Men generelt en rigtig god spiseoplevelse
  0
 3. Fint sted at få en fin burger til billige penge. Maden: 3 Service: 3 Sep 19, 2018
  Skrevet af Sif Ottesen
  Fin atmosfære! Fine burgere. Der er både med oksekød, kylling og veggie. Både kylling og veggie er ganske gode. Når man køber menu, får man både sodavand og fritter med. Det koster 5 kr at tilkøbe dyppelse. Lidt dyrt for den smule man får, synes jeg. Men fint og jeg gør det da alligevel. Spiser man i restauranten får man fri ketchup og har man købt menu er der gratis refill af sodavand! Super lækkert!
  0

Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

Bedøm nu!

Bedøm nu!