Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Behag Din Smag afholder Barista-kurser. Skal du med?

Har du sommetider overvejet at blive barista eller ønsker du blot at lære nogle af kunsterne indenfor kaffebrygning? Nu har du chancen for at gøre ovenstående til virkelighed. Behag Din Smag afholder nemlig barista-kurser, hvor du har mulighed for at tilkøbe dig en plads, og dermed blive klogere på eksempelvis espressobrygning, steamning af kaffe, ophældning og meget mere.

 

Behag Din Smag skriver således;

 

Barista One:

Barista One er kurset, hvor du får den grundlæggende viden om og introduktion til barista håndværket. Du vil komme til at prøve espressobrygning, steamning af mælk og ophældning – både på en hjemmemaskine og vores store espressomaskine. Denne aften vil byde på en masse viden og fif til brygning af en dejlig kop espressobaseret kaffe. Kort sagt: Er du interesseret i baristafaget, er dette kurset for dig. Tilmelding kan ske i kaffebaren eller skriv til lene@behagdinsmag.dk med den ønskede kursusdato, hvorefter du vil modtage et konto nummer til indbetalingen af deltagergebyr.

Barista One kursus afholdes: Onsdag d. 29. august & onsdag d. 19. september kl. 18.30

Pris 500,- kr. Kurset varer 2½ time.

 

Barista Two:

Barista Two er en viderebyggelse på Barista One Her vil vi forsætte med baristakundskaberne ved vores professionelle maskine – vi vil brygge, smage og analysere samt øve latte art. Vi vil selvfølgelig også se på eventuelle nyheder inden for baristafaget. Der er max 4 deltagere på holdet, så der er rig mulighed for at spørge og prøve løs.

Barista Two kursus: Tirsdag d. 25. september 2018 – kl. 18.30

Pris 595,- inkl. en pose af vores espressokaffe 250 gram med hjem. Varighed 2½ time.

 

Opdateret: ALLE PLADSER ER UDSOLGT! 

 

– Behag Din Smag