Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Burgerkæde åbner i Aalborg centrum

Aalborgenserne elsker saftige og smagsfulde burgere hvilket de mange gode burger-steder, som efterhånden findes i byen, er beviset på. Nu vil den amerikanske burgerkæde Carl’s Jr. også være med, og åbner med en “Grand Opening” den 29. november op på Boulevarden 8 i Aalborg midtby.  Carl’s Jr. har i forvejen en burger-restaurant i Aalborg Storcenter, hvor stedet har nydt stor popularitet fra bl.a handlende i Bilka og storcentret.

 

Folkene bag Carl’s Jr. fortæller altså at de åbner op den 29. november, og det vil som altid være muligt at nyde ægte lækre og saftige amerikanske burgere samt menuer på stedet. 🍔🍟

Omkring deres “Grand Opening” fortæller Carl’s Jr., “Til åbningen vil der være masser af god stemning, konkurrencer og de første 50 kunder i køen som køber en menu, får en burger HVER uge i et HELT år.”

Burgerrestauranten åbner kl. 10 og lukker kl. 21 på åbningsdagen den 29. november.

 

Carl’s Jr. blev grundlagt i 1941 af Carl Karcher i Californien. Lige siden har kæden vokset eksplosivt, og findes efterhånden i mange lande, herunder også Danmark, hvor kæden nu har etableret sig i flere byer.

 

Når Carl’s Jr. åbner op i Aalborg midtby, den 29. november, vil du naturligvis også kunne finde det nye burgersted her på Dinnerlust.dk 📲

 

I mellemtiden kan du finde din næste burgeroplevelse i Aalborg på vores burger-oversigt, lige her! 🍔

 

Find flere restauranter i Aalborg – tryk her 🍽

 

– Opdateret den 13. november, kl. 11:37.