Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Dinnerlust og Waiteer indleder samarbejde

Dinnerlust og Waiteer indleder spændende samarbejde

To Aalborg-virksomheder indleder et nyt og spændende samarbejde, det skriver Aalborg-mediet, aalborg:nu. Det drejer sig om virksomheden Waiteer, som specialiserer sig i takeaway fra byens bedste caféer og restauranter, samt virksomheden Dinnerlust, som hjælper forbrugere med at finde inspiration til deres næste spiseoplevelse i Aalborg med blandt andet menukort, bedømmelser, tilbud og nyheder.

Her ses Waiteer-integrationen på restaurantsidens højre-side, placeret let tilgængeligt over “Book Bord” knappen på de restaurationer, som har samarbejde med Waiteer.

Det betyder i praksis, at man som bruger på Dinnerlust.dk nu kan se hvilke spisesteder, som også samarbejder med Waiteer, i på en overskuelig kategori-side,  samt med få klik gå direkte videre i Waiteer’s smartphone-app og derved bestille takeaway fra en bestemt restauration efter ønske.

Det nye samarbejde bunder i, at de to virksomheder komplementerer hinanden rigtig godt. Det fortæller Marc Storm Andersen, én af de to stiftere- og medejere af Dinnerlust:

”Vi glæder os over at annoncere samarbejdet med Waiteer, idet vi føler de to koncepter rent faktisk komplementerer hinanden rigtig godt. Hos Dinnerlust vil vi gerne hjælpe forbrugere med at samle al den information de har brug for når de skal finde deres næste spiseoplevelse, imens Waiteer er specialister i at levere maden fra nogle af byens bedste spisesteder som takeaway-mulighed.”

 

Her ses Waiteer-kategorien, som giver et overblik over de restaurationer, som tilbyder takeaway igennem Waiteer.

Ricky Thygesen, direktør- og medejer af Waiteer, glæder sig også over samarbejdet, og fortæller:

”Interessen for mad er støt stigende i Aalborg, og derfor er det en rigtig god idé med en portal som
Dinnerlust, der giver kunderne et nemt og hurtigt overblik over de tilbud byen har på det område, og
selvfølgelig skal Waiteer være en del af det koncept.”

Netop Waiteer har fået godt fat i markedet i Aalborg, og har derfor også udvidet konceptet for nyligt, og startet op i Århus. Her håber virksomheden at de også kan få godt gang i salget af mere eksklusiv take-away til borgerne i Århus.

 

Den ny-opstartede restaurantplatform Dinnerlust har også planer om at udvide konceptet til andre byer end Aalborg i 2019, fortæller Oliver Thorsen, der er den anden medstifter- og ejer i Dinnerlust:

”Vi har oplevet at folk har taget rigtig godt imod vores koncept, og virkelig kan se værdien i platformen. Derfor vil vi også fortsat arbejde på at udbrede og udvikle platformen, og både hjælpe forbrugere og restaurationer i denne forbindelse – og også gerne i flere byer.”

 

 

 

 

 

 


Gå på opdagelse lige nu i Waiteer-kategorien, klik her.