Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

En fransk vinbar i Aalborg: Ma Petite France åbner snart

Ma Petite France åbner snart i Aalborg

Tilbage i slutningen af januar kunne parret Majken og Christian Green annoncere, at de sammen åbner en fransk vinbar centralt i Aalborg-by. Parret elsker Frankrig, og drømmer en dag om selv at flytte til landet, men i første omgang åbner de snart deres nye franske vinbar på Nørregade i Aalborg.

 

Grundet uheldige eksterne omstændigheder har åbningen af Aalborgs nye vinbar, Ma Petite France, flere gange været udskudt til stor frustration for ejerne bag, Majken og Christian Green. Til dagligt danner de par og bor i Aalborg, og har gennem længere tid ønsket at åbne en vinbar i byen. I Aalborg har vi allerede både spanske vinbarer- og tapassteder i D’Wine Bar og Vino Y Pintxos, samt en portugisisk af slagsen i form af Douro Wine Bar. Men nu bliver det også snart muligt at besøge en fransk vinbar i byen, nemlig Ma Petite France på Nørregade 6. Nørregade er desuden én af de hyggelige gågader i byen.

 

ma petite france nørregade fransk vinbar dinnerlust
Christian og Majken Green er de stolte ejere af den nye franske vinbar. De er igang med det sidste renovation i lokalerne (Foto: Dinnerlust)

 

Majken og Christian fortæller, at de har arbejdet de seneste mange måneder på at indgå aftaler med forskellige gode leverandører af franske vine samt leverandører af bl.a. charcuteri og oste, således at det også vil være muligt at nyde lidt lækkert ved siden af de skønne franske vine. Herudover har de arbejdet på at få indretningen og facaden klar til den snarlige åbning, hvor de dog stadig mangler at få de sidste ting på plads inden den planmæssige åbning den 6. – 7. juni.

Majken Green fortæller i forbindelse med den snarlige åbning, “Vores tidsplan er, at vi holder begrænset åbent den 31. maj, hvor vi vil stå udenfor med smagsprøver og der vil være mulighed for at købe et glas vin to-go, en flaske vin og vores specialiteter. Den rigtige åbning af Ma Petite France bliver enten torsdag den 6. juni eller fredag den 7. juni”.

 

 

Ejerne fortæller desuden, at de vil melde den specifikke åbningsdag ud, når den nærmer sig, men håber på, at folk vil kigge forbi i forbindelse med ovenstående tiltag, som vil være i sammenhæng med Day & Night i Aalborg midtby. Ejerne vil stå klar til at hilse på dem der kigger forbi fra kl. 18:00 – 22:00.

Majken Green forklarer: “Vores arrangement på fredag [den 31. maj] til Day & Night er smagsprøver og muligheden for at købe vores vin og delikatesser med hjem. Der bliver ikke åbnet op for servering. Vi står udenfor butikken med et bredt udvalg af de gode sager, som man kan komme for at se og smage. Hvis man køber for mere end 300 kr, får man desuden et rabatkort med, som man jo kan bruge, når vi åbner for alvor”.

 

 

På den nye franske vinbar vil det være muligt at nyde en del forskellige skønne franske vine. Majken & Christian Green fortæller, at der bl.a. vil være vine fra områderne Bordeaux, Alsace, Bourgogne og Rhône.

“Vi mener absolut at der er plads til vores koncept og vinbar her i Aalborg. Vi vil give plads til nærværet og samtalen – og så sørger vi naturligvis for at servere de gode franske vine samt charcuterie, der kan nydes ved siden af,” fortæller Christian Green. Han forklarer yderligere: “I byen er der jo allerede spanske vinbarer samt en portugisisk af slagsen. Så der bør også være plads til en god fransk vinbar. Frankrig er et fantastisk og kæmpestort vin-land, og der kommer utroligt god vin fra Frankrig, som vi glæder os til at dele med gæsterne hos Ma Petite France”.

 

Læs mere information om Ma Petite France på stedets Dinnerlust-side.

 

Skriv din kommentar