Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Hele måden dating foregår på har ændret sig drastisk med tiden

Hele dating spillet og vejen til at finde kærlighed har ændret sig markant over de sidste mange år. I gamle dage var det måske allerede på forhånd bestemt for en, hvem man skulle gifte sig med og danne familie. Det kunne være ens nabo, familieven, eller en fra det job som man overtog fra forældrene. Man havde derfor ikke selv særlig meget medbestemmelse hvad angik det at finde en partner, hvilket jo egentlig gjorde det hele meget nemt, men samtidig kunne det også være mindre godt, da den partner som var bestemt på forhånd for en måske var uønsket, eller at tingene ikke gik som det burde i et sundt forhold. Der findes også religioner, hvor partneren bliver bestemt for en på forhånd af familie og eller forældre.

Online dating har aldrig været større hos danskerne

Men hvis vi spoler tiden hele vejen frem til det 21 århundrede, så er det blevet ganske normalt at man er selvstændig og derfor træffer sine egne beslutninger, også om hvilken partner man ønsker sig. Det er ikke givet at man får den ønskede partner, eller at et forhold er uendeligt kontinuerligt, men ansvaret ligger hos individet selv. Der er altså nogenlunde frit slag hos alle, og det gør måske faktisk bare dating sværere, men også mere spændende og i sidste ende kan det måske gøre os mere lykkelige i forhold vi selv har valgt. Det viser sig i hvert fald at mange danskere bruger tid på at date, og især online dating er blevet en kæmpe stort ting blandt os. Mange er på blandt andet tinder på deres mobil, og der findes utallige datingsider som henvender sig til alle slags aldersgrupper og seksuelle orienteringer. Det at udvalget er så stort, hjælper også danskerne til at nå ud til flest mulige potentielle partnere.

Skriv din kommentar