Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Ny, grøn og økologisk café åbnet i Aalborg

Hvis du er fan af mad og drikke fra det grønne og økologiske køkken, herunder blandt andet lækre salater, juicer og bowls, så skal du bare læse videre. I forbindelse med Magasin’s åbning i byen, er caféen Green Neighbour også åbnet da denne er placeret indenfor i Magasin & Friis-bygningen.

 

Green Neighbour fokuserer på sunde, grønne retter og drikkevarer. Konceptet er allerede godt kørende i Århus, men nu åbner de altså også op i “Nordens Paris”. På menuen finder du smagfulde og varierede typer af salater og bowls, og især de 100% økologiske koldpressede juices er en populær vare. Menuen skifter i takt med sæsonerne.

Sloganet og mantraet hos den ny åbnede grønne café i Magasin er også “Eat like you give a damn”, hvilket passer til idéen bag. Stifterne af Green Neighbour mente nemlig, at der var brug for et større fokus på at gøre verden sundere og mere bæredygtig – samt at bidrage positivt til folkesundheden.

 

Lær mere om det nyåbnede spisested i Magasin Aalborg, og se hele “den grønne” menu, lige her på Dinnerlust!

Vi har lanceret Dinnerclub!

Dinnerclub er en ny fordelsklub for dig, som elsker gode rabatter på restauranter, caféer, vinbarer mv.

Til en pris på kun 29 kr. pr. md får du hver måned adgang til eksklusive tilbud - det er under 1 kr. pr. dag - og lige nu er første måned gratis!

Besøg Dinnerclub


Første måned gratis - Ingen binding