Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Få første kig indenfor på BACO's nye café - udvider og starter nyt kapitel

Trods lang corona-nedlukning: BACO starter nyt kapitel og udvider med ny butik på Budolfi Plads

 

Der bliver brygget på nye tiltag hos den lille kaffebar på Nørregade 1. Til trods for nedlukninger, starter nu et nyt kapital hos BACO – Bagels and Coffee. De inviterer nemlig til åbningsdag i deres nye kaffebar på Budolfi Plads 20 på onsdag d. 20 maj kl 12. Nu kan du se billeder fra det nye sted før åbningen.

Vi har taget en snak med ejerne Frederik Kjær og Emil Kjær om den nye åbning.

 

Facaden på den nye BACO i Aalborg midtby

 

BACO åbnede tilbage i december 2018 deres første kaffebar, og siden da, er det gået stærkt. Efter stor efterspørgsel, valgte de at genåbne forretningen i større lokaler på Nørregade 1 – et valg, som for alvor satte skub i forretningen: ”Vi har haft mere eller mindre fuldt hus siden vi åbnede i Nørregade 1. Vi er blevet taget enormt godt imod”, fortæller medstifteren Frederik Kjær.

Derfor mente Frederik og Emil, at det var på tide at udvide BACO konceptet. Kunderne var glade, stedet velbesøgt, og de elskede det, de lavede. To uger inden COVID-19 lukker Danmark ned, tager de to iværksættere beslutningen; adressen hedder Budolfi Plads 20, og de sætter hver deres underskrift på hvad der viser sig at blive en mere omfattende rejse end først antaget.

 

Holdet bag BACO er klar til åbningen af den nye café på Budolfi Plads 20

 

Dobbelte omkostninger – dobbelt støtte

På trods af, at de unge iværksættere nu sad i saksen med dobbelt husleje, dobbelt udgift til inventar, kaffemaskiner, fryseværk med mere, klarede de skærene – af én altoverskyggende årsag: den enorme støtte fra glade kunder og loyale ansatte. BACO gjorde det nemlig muligt at bestille Takeaway og købe gavekort til caféen, og det blev taget imod med åbne arme. Faktisk har BACO kørt fra dør til dør, hele nordjylland rundt, for at levere takeaway – fra Vodskov til Klarup blev der leveret kaffe og bagels, for at holde gang i biksen, og kunderne glade. ”Vi er simpelthen overvældet over den støtte, vi har fået. Havde kunderne ikke støttet os på den måde, så er realiteten den, at det ikke var sikkert at vi havde åbnet dørene op igen.” fortæller Frederik Kjær.

 

 

Og den enorme støtte har ikke kun gjort det muligt for BACO at åbne dørene op igen – de har faktisk kunne udvide staben i forretningen med 3 nye ansættelser.

Grundet den enorme opbakning vil BACO derfor gerne invitere alle til åbningsfest onsdag d. 20. maj kl. 12, hvor der vil blive serveret gratis kage, spillet dejlig musik af DJ, og givet lækre goodiebags. De nødvendige forholdsregler vil selvfølgelig stadig blive taget, og BACO anbefaler alle gæster at holde afstand og passe på hinanden. ”Vi vil gerne byde alle gæster velkommen til en hyggelig dag, hvor vi kan sige tak for den massive opbakning vi har fået. Samtidig vil vi også opfordre folk til at komme i hele åbningsugen, for opretholde en høj sikkerhed i caféen” siger Emil Kjær.

Denne måneds tilbud fra BACO på Dinnerclub

I denne måned har vi lige nu 3 lækre tilbud fra BACO på Dinnerclub. Se dem herunder:

 

Skriv din kommentar