Valgmuligheder

Gorm’s Pizza Viborg er stedet, hvis du elsker gourmetpizza, antipasti, salater og desserter i høj kvalitet. Bag denne velkendte pizzakæde finder man TV-kokken Gorm Wisweh, som du senest kunne opleve som den vedholdende og begejstringsfulde skibskok i programmet “Over Atlanten”. Hos Gorm’s Pizza er kvaliteten i højsædet, og pizzakæden huser da også hele 13 restauranter i hele landet. Specifikt for restauranten i Viborg er, at man – når det danske vejr ellers arter sig – kan få udeservering, og derfor nyde de smagsfulde pizzaer med en lækker cocktail i solens stråler centralt i byen.

 

Hvad siger restauranten selv?
“Vores restaurant er smukt placeret ved Sct. Mathias Port for enden ad Sct. Mathias Gade i hjertet af den charmerende domkirkeby. Restauranten er indrettet på bedste Gorm’s manér, hvor hyggen og samværet omkring måltidet er i højsædet. Restauranten kan huse op til 85 spisende gæster, fordelt på stueetagen og 1. sal. Restauranten er oplagt til mindre selskaber, hvor vi anbefaler Gorm’s klassikeren ”Italienertæv”, der nydes som en ægte italiensk family style middag, med de bedste snacks, antipasti og gourmetpizze, og vi stopper ikke før I siger stop.”
– Gorm’s Pizza Viborg

 

Kendetegn

Italiensk, Gode menuer, Tilbyder glutenfri mad, Vegetar, Uformel stemning, Hyggelige lokaler, Centralt placeret i Viborg, Populært sted, Drinks & cocktails, Frokostretter & menuer, Sct. Mathias Port


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
Gorm's Pizza Viborg
Verificeret af:
Dato:
Rating:
21star1stargraygraygray Baseret på 9 anmeldelser

Tilbud fra Gorm’s Pizza Viborg

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket

Brunchtæv (Lørdag & Søndag)

  • Gorm’s Brunchtæv

    145,-

    Den store brunchoplevelse for dig, der vil have det hele. Læn jer tilbage og nyd livet, mens vi serverer det bedste fra brunchkortet af morgenmadspizza, æg, frugt, pølse, brød og meget mere bestemt af køkkenet. Vi serverer, til I er mætte og råber “FINITO”. Skal bestilles af alle ved bordet, da retterne serveres til deling om bordet som ved en autentisk italiensk “family dinner”.

Brunch Á la carte (Lørdag & Søndag)

  • ÆGGEKAGE

    75,-

    Med stegte svampe, kartofler og cherrytomat, gratineret med parmesan og serveret med brød og romesco.

  • TO SPEJLÆG

    45,-

    Toppet med parmesan og cherrytomat, serveret med brød og romesco.

  • GORM’S AVOKADOMAD

    55,-

    Avokado drysset med lidt chili på ristet rugbrød, smurt med citronpuré og toppet med parmaskinke og purløg.

  • PARMA & BØFFEL

    55,-

    Parmaskinke, bøffelmozzarella, semi-dried tomater, balsamico, frisk basilikum og ristede pinjekerner.

  • SALUMI OG GRØNT

    60,-

    Fennikelpølse og Ventricina-salami fra Toscana serveret med grillet grønt, romesco og brød.

  • YMER

    30,-

    Ymer med granatæble og hjemmelavet drys.

  • DET LILLE OSTEBRÆT

    60,-

    Tallegio, Toma Piemontese og moden parmesan med honningsyltede nødder og tomat-/chili-marmelade.

  • LAKSERILETTE

    60,-

    Hjemmelavet lakserilette med ristet brød, rucola og semi-dried tomat.

  • FRISK FRUGT

    25,-

    Ananas vendt med myntesukker og melon vendt med chili/tomat kompot. Serveret med honningsyltede nødder.

  • LILLE CÆSAR SALAT

    50,-

    Plukket unghane, pancetta, rucola, hjertesalat, edamamebønner, rugchips og parmesan - vendt i dressing.

  • MORGENMADSPIZZA

    100,-

    Mozzarella, baked beans, pancetta, æg, cherrytomat, frisk rosmarin og pizzakrydderi.

  • GRØNKÅLSSALAT

    25,-

    Grønkål, hjertesalat, persillefraiche og granatæble.

Frokost & Aften: Pizza

  • SUMMER VEGGIE (årstidens pizza)

    140,-

    Vegetarpizza, der smager vidunderligt af sommer og sol. Tomatsauce, bøffelmozzarella, cherrytomat, grillet aubergine, grillet squash, grillet padron, ricotta, røgede mandler, olivenolie og frisk basilikum. Vi har længe leget med tanken om en vaskeægte vegetarisk sommerpizza. Nu har vi fundet den helt rette formel, og så kan sommeren bare komme an.

  • VIBORG SPECIAL (lokal pizza)

    145,-

    Serveres kun på Gorm’s i Viborg. Fuldkornsbund, tomat, mozzarella, svampecreme, oksebresaola, rucola og gremolata. “Bresaola og svampecreme fungerer bare vildt godt på denne her pizza, som passer godt til den smukke domkirkeby” - Gorm Wisweh

  • MARGHERITA

    110,-

    The mother of all pizze! Tomat, bøffelmozzarella, cherrytomat, basilikumolie og frisk basilikum. Tip! Prøv med frisk bøffelmozzarella efter ovnen.

  • SWEET TRUFFLE

    100,-

    Toma Piemontese ost, sød kartoffel, chili-fraiche, salvie og trøffeltapenade.

  • DENNY SPECIAL

    110,-

    Mozzarella, kartoffel, gedeost, rosmarin og trøffelolie.

  • SALUMI

    100,-

    Ikke så meget lir, bare gode råvarer! Tomat, mozzarella og spicy “Ventricina” salami.

  • GORM’S HAWAII

    125,-

    Alt andet end en klassisk Hawaii pizza! Tomat, mozzarella, prosciutto cotto, cherrytomat, grøn peber, mascarpone, frisk ananas og basilikum.

  • MISS WISHBONE

    125,-

    Tomat, mozzarella, kartoffel, rosmarin, vores fantastiske parmaskinke modnet i 16 måneder, pesto og rucola.

  • GORM’S HOTTIE

    125,-

    Krydret pizza med oksekød fra fritgående kødkvæg fra Kildegaarden ved Mariager Fjord. Tomat, mozzarella, ricotta, grøn peber, braiseret okse med chili og hvidløg. Toppes med agurkerelish, chilitapenade og frisk basilikum.

  • ØNSKER:

    Parmesan på din pizza +10,- / Fuldkorns bund +10,- / Glutenfri bund +20,-

Frokost & Aften: Pimp your pizza

  • PIMP YOUR PIZZA - 20,- PER STK.

    20,-

    - VORES EGEN PESTO & RUCOLA - FRISK BØFFELMOZZARELLA - CREMET MASCARPONE - RICOTTA - MILD GEDEOST - PROSCIUTTO COTTO - KOGT ITALIENSK SKINKE - 16 MÅNEDERS MODNET PARMASKINKE - SPICY VENTRICINA SALAMI - PANCETTA

Frokost: Andet

  • GORM’S CÆSARSALAT

    110,-

    Plukket unghane, sprød pancetta, hjertesalat, rucola, edamamebønner, rugchips, parmesan vendt i vores dressing.

  • PIZZAKLAPPER: GITTE STALLONE

    70,-

    En pizzaklapper er en halv pizza foldet sammen omkring sprød salat og dressing. Denne med Salat, mozzarella, kartoffel, rygeostcreme, karse, agurk og hjemmerimmet laks rørt med urter

  • PIZZAKLAPPER: SPICY SALUMI

    70,-

    En pizzaklapper er en halv pizza foldet sammen omkring sprød salat og dressing. Denne med Salat, tomat, mozzarella, spicy “Ventricina” salami, grillet artiskok og urte-dressing.

  • PIZZAKLAPPER: PARMA-PESTO

    70,-

    En pizzaklapper er en halv pizza foldet sammen omkring sprød salat og dressing. Denne med Salat, tomat, mozzarella, soltørret tomat, parmaskinke og basilikumpesto.

  • HVIDLØGSBRØD

    50,-

    Måske verdens bedste hvidløgsbrød. Nok til at dele!

  • GRØNKÅLSSALAT

    25,-

    Grønkål, hjertesalat, persillefraiche og granatæble.

Frokost & Aften: Desserter

  • TIRAMISU

    50,-

    Helt klassisk med mascarpone-creme, brandy, espresso og chokolade.

  • RØDGRØD

    70,-

    Sommerdesserten over dem alle. Jordbær, italiensk mælkeis, marengs og kys. (BØRN UNDER 12 ÅR: 35,-)

  • DESSERTPIZZA

    85,-

    Syndig, men lækker! Nutella, marshmallows, banan og hasselnødder. Perfekt til at dele! (Mælkeis på din dessertpizza +15,-)

Aften: Italienertæv

  • ITALIENERTÆV

    290,-

    Læn jer tilbage og nyd en aften, hvor vi serverer det bedste fra menukortet af snacks, antipasti og gourmetpizze bestemt af køkkenet. Vi serverer til I er mætte og råber “FINITO”. Skal bestilles af alle ved bordet, da retterne serveres til deling om bordet som ved en autentisk italiensk “family dinner”. “Tæv er min klare anbefaling, hvis man vil have en autentisk Gorm’s oplevelse, men forbered jer på at det kan være hårdt at rejse sig fra stolen, når I er færdige” - Gorm Wisweh. (Børn under 12 år: 145,-)

Aften: Snacks & Antipasti

  • SNACKTALLERKEN

    75,-

    Salte røgede mandler, oliven, rugbrødschips med rygeostcreme og sprøde flæskesvær med romesco.

  • POLENTAFRITTER

    75,-

    Med trøffelmayo og friskrevet parmesan.

  • CAPRESE

    75,-

    Bøftomat, flasketomat, syltede grønne tomater, syltede grønne jordbær, bøffelmozzarella, saltet pistacie, balsamicoglace, ramsløgolie og havesyre.

  • ANTIPASTI-BRÆT (pris er per person)

    125,-

    Udvalgt charcuteri fra egen import og cremet bøffelmozzarella. Serveret med grillet grønt, oliven, syltede løg, dyp og brød.

  • HVIDLØGSBRØD

    50,-

    Oplagt at dele! Toma Piemontese ost og hvidløg- persilleolie.

Aften: Salat

  • GORM’S CÆSARSALAT

    110,-

    Plukket unghane, sprød pancetta, hjertesalat, edamame bønner, rugchips, parmesan og vendt i vores egen dressing.

  • SIDE SALAT MED GRØNKÅL

    25,-

    Grønkål, hjertesalat, persillefraiche og granatæble.

Aften: Pasta

  • PASTA CON CONIGLIO

    135,-

    Pappardelle med hvidvinsbraiseret kanin, kaninsauce, syltet gulerod, gulerodspuré, frisk salvie og friteret rucola.

  • CANNELLONI

    125,-

    4 cannellonirør med spinat og ricotta på en bund af spinatpuré toppet med frisk spinat og parmesan.

  • PASTA AL RAGÚ

    125,-

    Bolo som mama laver den. Pappardelle med ragú af skært oksekød fra fritgående kvæg fra Kildegaarden ved Mariager fjord, rødvin, kraftig tomatsovs kogt sammen med et lille twist af danske rodfrugter. Toppes med friskrevet parmesan.




    Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

    Bedøm nu!

    Bedøm nu!