Valgmuligheder

Restauranten La Locanda dei Liberati er én af Aalborgs mest autentiske spisesteder, og den er tilmed kåret som én af Danmarks mest autentiske italienske restauranter. Her serveres mad fra det delikate italienske køkken, og det hele er styret af den romerske kok Carlo Liberati, som også har flere restaurant-succeser med i bagagen. Placeret i Brix Gaard, har La Locanda bevaret respekten for den gamle købmandsgård, og skabt en hyggelig italiensk gård-stemning midt i Aalborg. Helt igennem autentisk italiensk spisested med stor fokus på kvalitet, service og rustikhed. La Locanda tilbyder naturligvis masser af interessante italienske vine, bl.a. toskansk og piemontesisk. Du kan både spise til frokost og aften på La Locanda dei Liberati.
Desuden vinder af prisen “Årets Spot 2016” af Den Danske Spiseguide.

 

Hvad siger restauranten selv?
Aalborgs autentiske italienske spisehus ledes først og fremmest af den i Aalborg kendte romerske kok, Carlo Liberati, der tilbage som helt ung i 1990’erne fik stor succes med sit ”no nonsens”- Mamma-køkken på ”Il Mulino” ved Cimbertyren. Siden har han markeret sig som italiensk kok og restauratør flere steder i byen. Nok var det i 2014 ikke længere unaturligt for en italiensk restauratør at åbne i Aalborg, men respekten for den særlige adresses historie (Brix Gaard) som primært købmandsgård op gennem århundrederne skal naturligvis bibevares. Den slags forstår om nogen en romer. Brix Gaards historie er nedskrevet helt tilbage fra 1650’erne, og så er ejendommen ifølge skiltet over porten oven i købet næsten 100 år ældre. Næste kapitel i den episke fortælling handler om en italiensk kvalitets ristorante / osteria etableret i harmoni med sine historiske og kærnenordjyske omgivelser.”
– La Locanda dei Liberati

 

Kendetegn

Gourmet, Italiensk restaurant, Social dining, Ristorante & osteria, Godt italiensk vinkort, Cicchetti muligheder - flere små retter ad gangen, Hyggelige lokaler, Placeret i Brix Gaard, Autentisk - italiensk ejer, Signatur & Menu Lab, Sæsonbestemt mad, Lokale og italienske råvarer, Fisk, Suppe, Pasta, Risotto, Kød, Gris, Lam, Okse, Oste & desserter


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
La Locanda dei Liberati
Verificeret af:
Dato:
Rating:
41star1star1star1stargray Baseret på 1 anmeldelse

Tilbud fra La Locanda dei Liberati

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket

Forretter: Signatur

  • Calamari in Inzimino rivisitato

    135,-

    Vores fortolkning af en klassisk ret fra Toscana, calamari, sølvbeder, tomat og chili.

  • Insalata di pollo della Locanda

    135,-

    Carlos signatur-ret: Kyllingesalat tilsmagt med trøffelolie og en sursød peberrodscreme.

  • Antipasto misto della casa

    225,-

    Alle vores 4 forretter serveret samlet (inkl. de to forretter fra Menu Lab - se nedenstående).

Forretter: Menu Lab

  • Animelle d'agnello e fantasia di topinambur

    135,-

    Lammebrisler med fantasi af jordskokker.

  • Tartare di scampi, limone, pomodorini semi-dry, pasta croccante all'aglio/olio, bisque.

    165,-

    Tartar af jomfruhummer, citron, semi-dried tomater, sprød pasta med chili og hvidløg, bisque.

Suppe/pasta: Signatur

  • Spaghetti Cacio e Pepe con cime di rapa

    135/175,-

    Klassisk romersk spaghettiret med ostecreme, sort peber og kålrabi.

  • Risotto ai carciofi con menta e bufala

    135/175,-

    Risotto med artiskok, mynte og bøffelmozzarella.

Suppe/pasta: Menu Lab

  • Zuppa di barbabietola rossa con merluzzo al vapore

    135/175,-

    Rødbedesuppe med dampet torsk og de gode rødder.

  • Ravioli con guancia di maiale, pistacchi e sua salsa

    135/175,-

    Hjemmelavet pasta fyldt med svinekæbe, serveret med pistacie og egen sauce.

Hovedretter: Signatur

  • Stinco di vitello brasato con sua salsa, polenta e sedano rapa

    245,-

    Braiseret kalveskank med egen sauce, ristet polenta og knoldselleri.

  • Filetto di spigola con porro alla vaniglia

    265,-

    Stegt havbarsfilet med porre, rødløg og vanille.

Hovedretter: Menu Lab

  • Quaglia ripiena con patate, lardo e pinoli

    265,-

    Vagtel fyldt med kartoffel, lardo og pinjekerner.

  • Filetto Rossini anno 2019

    285,-

    2019 version af den klassiske Filetto Rossini med foie gras, skorzonerrod og friterede gnocchi.

Ost & Dessert: Signatur

  • Piatto di formaggi misti

    125,-

    Italiensk osteanretning på bræt.

  • Tortino di carote con crema allo zafferano e gelato al miele

    125,-

    Varm gulerodskage med safrancreme og honningis.

Ost & Dessert: Menu Lab

  • Semifreddo di amaretti con zabaione, noci e gelato al pistacchio

    125,-

    Parfait af makroner med zabaione, valnød og hjemmelavet pistachieis.

  • Crostata al limone con meringa italiana e gelato al yoghurt

    125,-

    Citrontærte med italiensk marengs og hjemmelavet yoghurtis.

Cicchetti: Chefens småretter

  • Cicchetti: Chefens småretter

    Blanding af Signaturretter og Menu Lab. Cicchetti skal bestilles af hele bordet. Retter sammensættes af kokken. Der kan vælges mellem 3, 5, 7, eller 9 retter. Vil du nyde matchende vine til din mad, spørg din tjener.

  • 3 cicchetti

    359,-

    3 delikate retter udvalgt af kokken. Serveres til frokost + mellem 17-18. Skal bestilles af hele bordet. (3 vine kr. 255,-)

  • 5 cicchetti

    499,-

    5 delikate retter udvalgt af kokken. Skal bestilles af hele bordet. (5 vine kr. 425,-)

  • 7 cicchetti

    659,-

    7 delikate retter udvalgt af kokken. Skal bestilles af hele bordet. (7 vine kr. 595,-)

  • 9 cicchetti

    799,-

    9 delikate retter udvalgt af kokken. Skal bestilles af hele bordet. (9 vine kr. 765,-)




03 Anmeldelser Skriv en Anmeldelse

  • 3 Bedømmelser
  1. Ualmindeligt lækkert luksusmad, der er sjældent kreativt og velsmagende. Men en indretning, der på ingen måde komplimenterer madkunsten! Maden: 5 Service: 3 Sep 25, 2018
    Skrevet af Sussi Guldhammer
    0
  2. Min favoritrestaurant i Aalborg Maden: 5 Service: 5 Sep 21, 2018
    Skrevet af Bille
    Fantastisk mad, god betjening og meget rimelige priser. Er man vild med italiensk mad, men har fået nok af pizza, så er det La Locanda man skal besøge. Her kan man få alle mulige spændende italienske retter lige fra Karl Johansvampe med æg og parmesan til rosastegt duebryst. Min personlige favorit er rødbederisottoen med bøffelmozzarella og jomfruhummer. Jeg glæder mig allerede til at komme igen
    0
  3. Min italienske favoritrestaurant Maden: 5 Service: 5 Jul 10, 2018
    Skrevet af Mette Andersen
    Fantastiske 3 retter vi fik. Forret, hovedret og dessert. Vi valgte 3 retter fra deres Menu Lab-menukort. Super, super lækkert - stort kadeau til kokkene. Herudover skal tjenerne have ros for god og hyggelig service samt god tilpasset vinmenu 👏😍
    0

Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

Bedøm nu!

Bedøm nu!