Valgmuligheder

Restauranten La Locanda dei Liberati er én af Aalborgs mest autentiske spisesteder, og den er tilmed kåret som én af Danmarks mest autentiske italienske restauranter. Her serveres mad fra det delikate italienske køkken, og det hele er styret af den romerske kok Carlo Liberati, som også har flere restaurant-succeser med i bagagen. Placeret i Brix Gaard, har La Locanda bevaret respekten for den gamle købmandsgård, og skabt en hyggelig italiensk gård-stemning midt i Aalborg. Helt igennem autentisk italiensk spisested med stor fokus på kvalitet, service og rustikhed. La Locanda tilbyder naturligvis masser af interessante italienske vine, bl.a. toskansk og piemontesisk. Du kan både spise til frokost og aften på La Locanda dei Liberati.

 

Hvad siger restauranten selv?
Aalborgs autentiske italienske spisehus ledes først og fremmest af den i Aalborg kendte romerske kok, Carlo Liberati, der tilbage som helt ung i 1990’erne fik stor succes med sit ”no nonsens”- Mamma-køkken på ”Il Mulino” ved Cimbertyren. Siden har han markeret sig som italiensk kok og restauratør flere steder i byen. Nok var det i 2014 ikke længere unaturligt for en italiensk restauratør at åbne i Aalborg, men respekten for den særlige adresses historie (Brix Gaard) som primært købmandsgård op gennem århundrederne skal naturligvis bibevares. Den slags forstår om nogen en romer. Brix Gaards historie er nedskrevet helt tilbage fra 1650’erne, og så er ejendommen ifølge skiltet over porten oven i købet næsten 100 år ældre. Næste kapitel i den episke fortælling handler om en italiensk kvalitets ristorante / osteria etableret i harmoni med sine historiske og kærnenordjyske omgivelser.”
– La Locanda dei Liberati

 

Kendetegn

Gourmet, Italiensk restaurant, Social dining, Ristorante & osteria, Godt italiensk vinkort, Cicchetti muligheder - flere små retter ad gangen, Hyggelige lokaler, Placeret i Brix Gaard, Autentisk - italiensk ejer, Signatur & Menu Lab, Sæsonbestemt mad, Lokale og italienske råvarer, Fisk, Suppe, Pasta, Risotto, Kød, Gris, Lam, Okse, Oste & desserter


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
La Locanda dei Liberati
Dato:
Rating:
41star1star1star1stargray Baseret på 1 anmeldelse

Tilbud fra La Locanda dei Liberati

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket

Forretter - Signatur

  • Tartare di manzo, uovo, mozzarella, tartufo

    175,-

    Vores tatar af oksemørbrad, tempereret æggeblomme, creme af bøffel mozzarella, trøffel.

  • Insalata di pollo della Locanda

    135,-

    Carlos signatur-ret: Kyllingesalat tilsmagt med trøffelolie og en sursød peberrod-creme.

  • Antipasto misto della casa

    225,-

    Alle vores 4 forretter serveret samlet (inkl. de to forretter fra Menu Lab)

Forretter - Menu Lab

  • Calamari in Inzimino rivisitato

    135,-

    Vores fortolkning af en klassisk ret fra Toscana, calamari, sølvbeder, tomat og chili.

  • Cavolo che cavoli ....... !

    135,-

    Kål i forskellige former, teksturer og tilberedninger.

Suppe/pasta - Signatur

  • Gnocchetti verdi al cavolo nero con spuma ai formaggi e noci

    135/175,-

    Hjemmelavet kartoffelgnocchi med sortkål, osteskum, ristede valnødder.

  • Risotto ai funghi misti e profumo di tartufo

    135/175,-

    Klassisk risotto med svampe, parmesan og trøffelduft.

Suppe/pasta - Menu Lab

  • Spaghetto cacio e pepe su crema di zucca

    135/175,-

    Klassisk romersk spaghetti med ost og peber, serveret pa en creme af græskar.

  • Cappelleti con salsiccia su vellutata di castagne

    135/175,-

    Hjemmelavet pasta fyldt med frisk salsiccia, kastanjesauce, parmesanost.

Hovedret - Signatur

  • Petto di maiale croccante, e fantasia di cipolle

    225,-

    Langtidsstegt grisebryst, sprød svær, boretane løg i balsamico, brændt løg, grillet rødløg, kraftig sauce.

  • Stinco di vitello al vino con erbe e sinfonia di barbabietole

    235,-

    Braiseret kalveskank med urter og egen sauce, kartoffelmos, bedesymfoni.

Hovedret - Menu Lab

  • Coscio d'anatra confit, carote, scorzonera, arancia

    245,-

    Confiteret andelår, gulerødder, skorzonerrod, appelsin/andesauce.

  • Filetto di spigola in acqua pazza

    265,-

    Havbarsfilet i en let krydret tomatsauce.

Ost & Dessert - Signatur

  • Piatto di formaggi misti

    125,-

    Italiensk osteanretning på bræt.

  • Delizia al limone e frutti di bosco

    125,-

    Citron delice serveret med skovbær og hindbærsorbet.

Ost & Dessert - Menu Lab

  • Cannolo siciliano a modo nostro

    125,-

    Typisk kage fra Sicilien, baseret på ricottaost, kandiseret frugt, chokolade og yoghurt is.

  • Pera Bella Elena, gelato al gorgonzola, rosmarino e miele

    125,-

    Vores fortolkning af en klassiker, med hjemmelavet gorgonzola is, rosmarin og honning.

Cicchetti - Chefens småretter

  • Cicchetti: Chefens småretter

    Blanding af Signaturretter og Menu Lab. Cicchetti skal bestilles af hele bordet. Retter sammensættes af kokken. Der kan vælges mellem 3, 5, 7, eller 9 retter. Vil du nyde matchende vine til din mad, spørg din tjener.

  • 3 cicchetti

    359,-

    3 delikate retter udvalgt af kokken. Serveres til frokost + mellem 17-18. Skal bestilles af hele bordet. (3 vine kr. 255,-)

  • 5 cicchetti

    499,-

    5 delikate retter udvalgt af kokken. Skal bestilles af hele bordet. (5 vine kr. 425,-)

  • 7 cicchetti

    659,-

    7 delikate retter udvalgt af kokken. Skal bestilles af hele bordet. (7 vine kr. 595,-)

  • 9 cicchetti

    799,-

    9 delikate retter udvalgt af kokken. Skal bestilles af hele bordet. (9 vine kr. 765,-)




03 Anmeldelser Skriv en Anmeldelse

  • 3 Bedømmelser
  1. Ualmindeligt lækkert luksusmad, der er sjældent kreativt og velsmagende. Men en indretning, der på ingen måde komplimenterer madkunsten! Maden: 5 Service: 3 Sep 25, 2018
    Skrevet af Sussi Guldhammer
    0
  2. Min favoritrestaurant i Aalborg Maden: 5 Service: 5 Sep 21, 2018
    Skrevet af Bille
    Fantastisk mad, god betjening og meget rimelige priser. Er man vild med italiensk mad, men har fået nok af pizza, så er det La Locanda man skal besøge. Her kan man få alle mulige spændende italienske retter lige fra Karl Johansvampe med æg og parmesan til rosastegt duebryst. Min personlige favorit er rødbederisottoen med bøffelmozzarella og jomfruhummer. Jeg glæder mig allerede til at komme igen
    0
  3. Min italienske favoritrestaurant Maden: 5 Service: 5 Jul 10, 2018
    Skrevet af Mette Andersen
    Fantastiske 3 retter vi fik. Forret, hovedret og dessert. Vi valgte 3 retter fra deres Menu Lab-menukort. Super, super lækkert - stort kadeau til kokkene. Herudover skal tjenerne have ros for god og hyggelig service samt god tilpasset vinmenu 👏😍
    0

Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

Bedøm nu!

Bedøm nu!