La Locanda dei Liberati

LokationAalborg
Status Lukket nuÅbner kl 12:00
Valgmuligheder

Restauranten La Locanda dei Liberati er én af Aalborgs mest autentiske spisesteder, og den er tilmed kåret som én af Danmarks mest autentiske italienske restauranter. Her serveres mad fra det delikate italienske køkken, og det hele er styret af den romerske kok Carlo Liberati, som også har flere restaurant-succeser med i bagagen. Placeret i Brix Gaard, har La Locanda bevaret respekten for den gamle købmandsgård, og skabt en hyggelig italiensk gård-stemning midt i Aalborg. Helt igennem autentisk italiensk spisested med stor fokus på kvalitet, service og rustikhed. La Locanda tilbyder naturligvis masser af interessante italienske vine, bl.a. toskansk og piemontesisk. Du kan både spise til frokost og aften på La Locanda dei Liberati.

 

Hvad siger restauranten selv?
Aalborgs autentiske italienske spisehus ledes først og fremmest af den i Aalborg kendte romerske kok, Carlo Liberati, der tilbage som helt ung i 1990’erne fik stor succes med sit ”no nonsens”- Mamma-køkken på ”Il Mulino” ved Cimbertyren. Siden har han markeret sig som italiensk kok og restauratør flere steder i byen. Nok var det i 2014 ikke længere unaturligt for en italiensk restauratør at åbne i Aalborg, men respekten for den særlige adresses historie (Brix Gaard) som primært købmandsgård op gennem århundrederne skal naturligvis bibevares. Den slags forstår om nogen en romer. Brix Gaards historie er nedskrevet helt tilbage fra 1650’erne, og så er ejendommen ifølge skiltet over porten oven i købet næsten 100 år ældre. Næste kapitel i den episke fortælling handler om en italiensk kvalitets ristorante / osteria etableret i harmoni med sine historiske og kærnenordjyske omgivelser.”
– La Locanda dei Liberati

 

Kendetegn

Gourmet, Italiensk restaurant, Social dining, Ristorante & osteria, Godt italiensk vinkort, Cicchetti muligheder - flere små retter ad gangen, Hyggelige lokaler, Placeret i Brix Gaard, Autentisk - italiensk ejer, Signatur & Menu Lab, Sæsonbestemt mad, Lokale og italienske råvarer, Fisk, Suppe, Pasta, Risotto, Kød, Gris, Lam, Okse, Oste & desserter


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
La Locanda dei Liberati
Dato:
Rating:
41star1star1star1stargray Baseret på 1 anmeldelse

Tilbud fra La Locanda dei Liberati

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket

Forretter - Signatur

  • Filetto di platessa con piselli e salsa mousseline

    125,-

    Vores fortolkning af fiskefilet serveret med ærter og mousseline sauce.

  • Insalata di pollo della Locanda

    135,-

    Carlos signatur-ret: kyllingesalat tilsmagt med trøffelolie og en sursød peberrod-creme.

  • Antipasto misto della casa

    175,-

    Fire lækre specialiteter plukket fra vores signatur-retter og nye retter (Menu Lab).

Forretter - Menu Lab

  • Asparagi e uovo

    125,-

    Vores fortolkning af asparges og æg.

  • Polpo, patate e sedano

    135,-

    Fortolkning af en italiensk klassiker (Kartoffelsalat med octopus).

Suppe/pasta - Signatur

  • Bombolotti con faraona, fonduta di parmiggiano e limone

    125,-

    Hjemmelavet pasta fyldt med perlehøne, parmesanfondue med citron. (125,- / 155,-)

  • Risotto, barbabietola rossa, mozzarella di bufala, scampi

    125,-

    Rødbederisotto, bøffelmozzarella og jomfruhummer. (125,- / 155,-)

Suppe/pasta - Menu Lab

  • Spaghetti al nero, vongole e broccoletti

    125,-

    Spaghetti med blæk, hjertemuslinger og aspargesbroccoli. (125,- / 155,-)

Hovedret - Signatur

  • Petto di piccione alla liquirizia

    245,-

    Rosastegt duebryst, lakridssauce og hindbær.

  • Filetto di maiale con zucchine e tartufo

    265,-

    Mørbrad af gris, romerske zucchini og trøffel.

Hovedret - Menu Lab

  • Agnello, peperoni e menta

    235,-

    Rosastegt lammeryg, peberfrugt og mynte.

  • Filetto di spigola in acqua pazza

    275,-

    Pocheret havbarsfilet med let tomatsauce og krydderier.

Ost & Dessert - Signatur

  • Piatto di formaggi misti

    115,-

    Italiensk osteanretning på bræt.

  • Delizia al limone e fragole

    105,-

    Citron og jordbær delice.

Ost & Dessert - Menu Lab

  • Cassata a modo nostro

    125,-

    Traditionel kage fra Sicilien, baseret på ricottaost og kandiseret frugt.

  • Crema di latte, melone e zibbibo

    125,-

    Kærnemælk, melon og sorbet af zibbibo (dessertvin).

Cicchetti - Chefens småretter

  • Cicchetti: Chefens småretter

    Kan være en blanding af klassikerne eller vores nye fortolkninger af retter (Menu Lab). Vælg én af nedenstående muligheder.

  • 3 cicchetti

    299,-

    3 delikate småretter udvalgt af kokken. Serveres kun til frokost! Skal bestilles af hele bordet.

  • 5 cicchetti

    399,-

    5 delikate småretter udvalgt af kokken. Skal bestilles af hele bordet.

  • 7 cicchetti

    499,-

    7 delikate småretter udvalgt af kokken. Skal bestilles af hele bordet.

  • 9 cicchetti

    599,-

    9 delikate småretter udvalgt af kokken. Skal bestilles af hele bordet.

Vinmenu

  • 4 glas vinmenu

    399,-

    Valg af vinmenu er valgt af tjeneren på aftenen. Da maden varierer, tilpasser vi vinmenuen fra bord til bord.

  • 6 glas vinmenu

    499,-

    Valg af vinmenu er valgt af tjeneren på aftenen. Da maden varierer, tilpasser vi vinmenuen fra bord til bord.




03 Anmeldelser Skriv en Anmeldelse

  • 3 Bedømmelser
  1. Ualmindeligt lækkert luksusmad, der er sjældent kreativt og velsmagende. Men en indretning, der på ingen måde komplimenterer madkunsten! Maden: 5 Service: 3 Sep 25, 2018
    By Sussi Guldhammer
    0
  2. Min favoritrestaurant i Aalborg Maden: 5 Service: 5 Sep 21, 2018
    By Bille
    Fantastisk mad, god betjening og meget rimelige priser. Er man vild med italiensk mad, men har fået nok af pizza, så er det La Locanda man skal besøge. Her kan man få alle mulige spændende italienske retter lige fra Karl Johansvampe med æg og parmesan til rosastegt duebryst. Min personlige favorit er rødbederisottoen med bøffelmozzarella og jomfruhummer. Jeg glæder mig allerede til at komme igen
    0
  3. Min italienske favoritrestaurant Maden: 5 Service: 5 Jul 10, 2018
    By Mette Andersen
    Fantastiske 3 retter vi fik. Forret, hovedret og dessert. Vi valgte 3 retter fra deres Menu Lab-menukort. Super, super lækkert - stort kadeau til kokkene. Herudover skal tjenerne have ros for god og hyggelig service samt god tilpasset vinmenu 👏😍
    0

Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

Bedøm nu!

Bedøm nu!