Valgmuligheder

Hos Kafé Kjelds i Viborg finder du som gæst ét af byens hyggeligste spisesteder, med fokus på det traditionelle danske køkken, som opleves i moderne rammer. Spisestedet er connoisseurer i det traditionelle danske køkken, hvilket betyder at man blandt andet kan nyde velsmagende smørrebrød, tarteletter, stjerneskud, og stegt flæsk. Du kan hos Kafé Kjelds udforske et stort udvalgt af forskellige varianter af smørrebrød både til frokost og aften. Spisestedet har eksisteret i flere år, og er placeret i det centrale Viborg, nærmere bestemt Nytorv. Hos Kafé Kjelds er gæsten i centrum, og spisestedet anvender lokale råvarer af god kvalitet. På spisestedet kan du spise frokost og til aften.

 

Hvad siger restauranten selv?
“Kafé Kjelds er et hyggeligt dansk spisested med højt til loftet og en afslappet stemning. Mad som i de go’e gamle dage – i moderne rammer! Vi er et dansk spisehus og vinstue på Nytorv i hjertet af den gamle bydel. Vi helliger vores kræfter til smørrebrød samt retter med rødder i det danske under motoet: “Mere af det gode”.
– Kafé Kjelds

 

Kendetegn

Traditionelt dansk og Nordisk mad, Luksus smørrebrød - stort udvalg, Vegetar-muligheder, Central lokation - Nytorv, Frokost og aften, God og hyggelig service, Moderne rammer og lokaler, Tarteletter, Stjerneskud, Stegt flæsk, Tatar


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
Kafé Kjelds
Verificeret af:
Dato:
Rating:
41star1star1star1stargray Baseret på 3 anmeldelser

Tilbud fra Kafé Kjelds

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket
01 Anmeldelse Skriv en Anmeldelse

  • 1 Bedømmelse
  1. Fantastisk Spisested Maden: 5 Service: 5 Apr 28, 2022
    Skrevet af trillerygaard@hotmail.com
    Fik en uovertruffen og meget personlig betjening. God vejledning af vinvalg. Meget hyggelig og underholdende vært, som i den grad tog sig af sine gæster. Maden var også til ug. En fantastisk dejlig oplevelse og vi kommer helt sikkert igen.
    0

Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

Bedøm nu!

Bedøm nu!