Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Victors Madhus åbner ved Eternitten

– Opdateret den 10. september 2018 kl. 17:54.

 

Victors Madhus har efterhånden etableret sig som et populært koncept og spisested siden de åbnede op i februar 2014. Mange gæster fra og omkring Aalborg har besøgt spisestedet placeret på Nørresundby-siden af Limfjorden, og har nydt deres tid og maden de har fået serveret i madhuset. Nu offentliggør koncernen bag Victors Madhus, Bühlmann koncernen, at de åbner endnu et spisested – med samme koncept – men centralt i Aalborg, nærmere bestemt ved Eternitten. 🤤🤤
Bühlmann koncernen ejer bl.a. også Restaurant Bühlmann, som du måske allerede havde gættet.

 

Victors Madhus’ nye afdeling ved Eternitten åbner i september, nærmere bestemt den 14. september, og de er fuld sving med at få det nye spisested klar. Det nye Victors Madhus ved Eternitten afholder desuden åbningsreception kl. 14-17 den 14. september, hvor alle er velkomne.
Folkene bag spisestedet fortæller, at konceptet og menukortet er det samme, og de der kender Nørresundby-afdelingen vil føle sig helt hjemme i det nye madhus. Her er høflig selvbetjening, åbent køkken og fornuftige priser – både i restaurant og som take away.

 

 

Her på Dinnerlust vil du selvfølgelig også kunne finde stedets restaurantside, hvor du kan læse beskrivelse, se menukort, åbningstider, og alt det du plejer, når spisestedet åbner op.
Læs nærmere hvad Victors Madhus selv skriver om offentliggørelsen af det nye madhus her nedenfor.

 

Vi har en NYHED som vi er helt vilde med at dele!!! 😀🙊
Vi synes I fortjener endnu et Victors Madhus. Så derfor åbner vi et nyt i Aalborg, med samme store fokus på gode råvarer og velsmagende mad! Stadig nemt og hurtigt, til små priser!

 

victors madhus åbner i aalborg eternitten dinnerlust