Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Hos NO76: 3-retters fransk menu til 295,-

Brasserie & Restaurant NO76 må bestemt kategoriseres som én af de bedste franske spisesteder i Aalborg. Nu giver de dygtige folk bag restauranten dig chancen for at nyde stedets gastronomi, service og hyggelige lokaler til en særdeles overkommelig pris. NO76 annoncerer nemlig en særdeles lækker mulighed på en 3-retters menu, som kokkene står bag, til kun 395 kroner.

 

Restauranten har en central lokation i byen, da stedet er placeret på Ved Stranden, hvilket er meget tæt på både havnefronten samt gågaderne i Aalborg. På restauranten får du muligheden for at smage på det franske køkken samt gå på opdagelse i disse ekstremt velsmagende retter, som stedet kreerer. Brasserie & Restaurant NO76 anvender lokale kvalitetsråvarer fra kvalitetsbevidste samarbejdspartnere, og stedet er altid garant for en god gastronomisk oplevelse.

 

no76 brasserie restaurant moules frites dinnerlust menukort fisk skaldyr ved stranden gateau marcel
Brasserie & Restaurant NO76’s lokaler på Ved Stranden (Foto: Dinnerlust)

 

Den lækre 3-retters menu består af:

  • Forret:
    Rimmet kammusling – fløde – peberrod.
  • Hovedret:
    Bøf af oksemørbrad fra Himmerlandskød (150 g) – jordskokke – hjemmelavede fritter – sauce bordelaise.
  • Dessert:
    Profiteroles – Grand cru vanilje – mørk chokolade. 

 

Dette gode tilbud på “En aften hos NO76” kan passende krydses med februar-måneds Dinnerclub-tilbud, hvor du får 100 kr. rabat på din regning.

Bestil bord på på +45 70277676, eller der kan reserveres bord her.

 

Brasserie & Restaurant NO76

Skriv din kommentar