På Hos Henius i Aalborg kan du som stedets gæst nyde traditioner, høj kvalitet og den gode oplevelse. Hos Henius er især kendt for deres smørrebrød som er af høj kvalitet. Dertil kommer at historien bag stedet er historien om Isidor Henius, som var en vigtig og betydningsfuld person indenfor dansk akvavitproduktion og udviklingen af denne. Denne historie, lokalerne samt kvaliteten af smørrebrødet giver en god autentisk oplevelse for gæsten, og et besøg hos stedet er som at komme et smut tilbage til tidligere tider og traditioner. Spisestedet var desuden nomineret som Årets Frokostrestaurant af Den Danske Spiseguide i 2015. Hos Henius er hovedsageligt en frokostrestaurant, og holder derfor ikke længe åbent. Dog har restauranten åbent torsdag-lørdag til kl. 21:00.
Hvad siger restauranten selv?
”Restauranten er opkaldt efter Isidor Henius (1820-1901), der betragtes som den mest betydningsfulde person for udviklingen af den danske akvavitproduktion.Han var født i Polen og kom som 13-årig i lære i et lille brænderi. Som udlært brændevinsbrænder tog Henius i 1838 til Danmark, 17 år gammel. Her var han i de følgende år beskæftiget med at modernisere brænderier over hele landet, blandt andet også i Aalborg, hvor han endte med at slå sig ned. Hos Isidor Henius lægger vi vægt på traditioner, kvalitet og ikke mindst den gode oplevelse. Oplev ånden fra De Danske Spritfabrikker i kombination med de rødternede duge, mormors musselmalede service og Madam Blå. Vi serverer traditionelt dansk smørrebrød – gerne ledsaget af en kold øl og akvavit.”
– Hos Henius
Kendetegn
Traditionel dansk & Nordisk køkken, Smørrebrødsspecialister, Mulighed for vegetarvenlige smørrebrød, Hyggelig lokation, Tæt ved havnen, Fisk, Skaldyr, Fjerkræ, Oksekød, Svinekød, Oste & sødt, Stjerneskud, Snaps, Kaffe
01 Anmeldelse Skriv en Anmeldelse