Restaurant Flammen Aalborg

LokationAalborg
Status Lukket nuÅbner kl 17:00
Valgmuligheder

Restaurant Flammen i Aalborg er en hyggelig familierestaurant, som især er kendt for deres buffet. Spisestedet er populær blandt dets gæster netop grundet all-you-can-eat-buffeten hvor det er muligt at nyde mange forskellige typer af kød samt tilbehør til fornuftige priser. Hertil kommer spisestedets centrale placering i Aalborg tæt ved Nytorv, havnepromenaden og shopping-muligheder. Restauranten Flammen er etableret flere steder i landet, og dette viser spisestedets validitet og popularitet. På Flammen kan du spise til aften.

 

Hvad siger restauranten selv?
“Her hos Restaurant Flammen i centrum af Aalborg har vi skabt plads til 430 gæster i et unikt, uformelt og hyggeligt lokale, tæt på gågaden, havnen og den kendte bargade, Jomfru Ane Gade. Lokalerne emmer af historie, og dette blandet med glade gæster giver en fantastisk stemning.”
– Restaurant Flammen Aalborg

 

Kendetegn

Amerikansk inspireret, Nordiske twists, Grillbuffet, Glutenfrie muligheder, Familie & børnevenligt, Central lokation, Mange siddepladser, Billigt, Studievenlige priser, Nytorv, Tæt v. havnen, Del af en kæde, Kød, Mørbrad, Kalv, Lam, Okse, Rib Eye, Kalkun, Vildsvin, Black Angus, Pølser


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
Restaurant Flammen Aalborg
Dato:
Rating:
4,51star1star1star1star1star Baseret på 3 anmeldelser

Tilbud fra Restaurant Flammen Aalborg
03 Anmeldelser Skriv en Anmeldelse

 • 3 Bedømmelser
 1. Kvalitet er nøgleordet Maden: 5 Service: 5 Jun 03, 2022
  Skrevet af pb@glappe.dk
  Det første man skal sikre sig når man besøger Flammen er at men selektivt kan beherske sig der er så meget fantastisk mad at man må udsøge det man syntes bedst om, vi havde en dejlig aften hvor gullaschsuppe og oksemørbrad var nogle af ed bærende elementer kødet mørt og man vælger den stegetype man ønsker lige fra den røde til den gennemstegte skala. God betjening
  0
 2. Kvantitet over kvalitet! Maden: 3 Service: 3 Sep 25, 2018
  Skrevet af Sussi Guldhammer
  0
 3. God, nem og billig grillbuffet Maden: 4 Service: 4 Jul 05, 2018
  Skrevet af Jens Petersen
  Godt sted hvis man vil spise billigt og evt. hurtigt. Deres grillbuffet er altid god, hvor man kan tage så meget som man lyster! Vi har fx gået på Flammen inden vi skulle i biografen, da man ikke skal vente på noget. Servicen var måske en lille smule upersonlig, men samtidig OK når tjenerne bare skulle afrydde og tage imod bestilling.
  0

Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

Bedøm nu!

Bedøm nu!