Store ombygningsplaner hos Søgaards Bryghus: Se de mange nye tiltag
Søgaards Bryghus i gang med store ombygningsplaner og ændringer i konceptet
Søgaards Bryghus har ofte været nævnt og omtalt som én af Aalborgs hyggeligste steder, og har været ramme omkring gode oplevelser for de besøgende gæster. Nu fortæller familien Søgaard, der ejer spisestedet, at der kommer til at ske mange nye spændende tiltag den kommende tid. Restauranten vil nemlig investere stort i nye ombygninger samt indføre helt nye tiltag mad- og drikkemæssigt.
Først og fremmest er bygningen af et helt nyt og flot indgangsparti til spisestedet ved at være færdigt, hvilket gør facaden flottere samt mere indbydende for gæsterne. Herudover kommer der flot, ny trægulvsbelægning i hele huset samt nyt interiør, ny frontdisk, ny belysning og diverse andet. Det fortæller Caroline Søgaard til Dinnerlust. Hun er desuden datter af Lisa og Claus Søgaard, som er ejere af Søgaards Bryghus, og dermed er hun også en del af familievirksomheden.
Som en hel ny udvidelse i paletten af muligheder fra Søgaards, introducerer stedet også eget destilleri, som vil være synligt i den forreste del af restauranten, og som kommer til at give endnu et løft til stemningen på spisestedet. Navnet bliver Søgaard Destilleri, og her vil det blandt andet være muligt at smage samt købe stedets egen whisky, gin og rom. Stedets nye whiskyserie vil blive navngivet ‘Vindblæst’, og vi vil her hos Dinnerlust fortælle jer nærmere om dette, når mere information heromkring offentliggøres.
Når de ovenstående destilleri-varianter lanceres vil de bl.a. kunne købes via deres hjemmeside – som desuden meget snart opdateres – hvor det også vil være muligt at gå på Søgaards Bryghus’ nye webshop. Her kan der findes gavekort, gavekurve, ølflasker, fustager, samt leje af TucTuc og Brandbil til arrangementer.
Som om ovenstående nye tiltag ikke var nok, så ændrer og optimerer Søgaards Bryghus også på deres madkoncept. Caroline Søgaard fortæller, “Madkonceptet herinde får et lille friskt pust, og der kan findes nye, såvel som gamle, kendinge på menukortet. Fredage og lørdage vil vi i den øverste del af restauranten køre vores nye madkoncept ‘Hele Svineriet’. Vi vil også gerne lidt væk fra ordet ‘restaurant’ idet vi ser at mange opfatter det som noget meget fint mad kun, hvor vi jo også kan byde på den klassiske caféburger og andet end “bare” øl. Derfor refererer vi fremover til det som Øl, Mad & Vin.”
Spisestedet på C.W. Obels Plads i Aalborg’s nye koncept ‘Hele Svineriet’ betyder, at du som stedets gæst kan nyde en “All inclusive” gourmetoplevelse på restauranten, til kun kr. 499,- per person. Her får du 3 retter med tilhørende drikke. Dette nye koncept vil altså køre om fredagen og lørdagen til aften, og skal forudbestilles, fortæller Caroline Søgaard. Det nye koncept forventes at blive introduceret til gæsterne i starten af marts.
Slutteligt, så er spisestedet på C.W. Obels Plads også blevet en del af takeaway-platformen Waiteer, som vi her på Dinnerlust samarbejder med. Læs om dette samarbejde her.
Se Søgaards Bryghus’ side lige her, hvor du kan se billeder, menukort, bedømmelser, samt reservere bord.
– Opdateret den 30. januar 2019